Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski nič bat

Samski nič bat

Bog Enostavno ni pozabil na vas:)

Sem zdržal prvih 14 sekund..

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

si res odvisen od odnosov, da zdržiš sam 14 sekund)))

Očitno:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Je korektno povedal. Življenje nam včasih ne da tistega, kar si želimo, zato, da si za to bolj prizadevamo in se s tem naučimo tistega, kar nam manjka. Po drugi strani pa je čista resnica, da si marsikdo, ki je poročen, tega ne želi in trpi in takih zakonov ni malo.

Nisem mogla, da ne bi…zdržala do 6:59. Po moje tako zgleda na konferencah Amway.

Hmmm, česa niste zdržali??

Evforičnega trobljenja v eno smer, entuziastičnega zanosa, pretiranega navdušenja, pranja možganov, fanatično vero…a je na koncu še kakšno presenečenje?:) Je kdo umrl?:)) Ok, to ni smešno.

Zakaj v tretji osebi? Tudi ti si samski.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Od Flasha sestra :

http://youtu.be/bntfUA6TmLs

Zakaj v tretji osebi? Tudi ti si samski.[/quote]

On je zaseden, s cvičkom pa špiritom cel dan pa celo noč, si pozabo?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je on zaseden ja.

Tu smo vsi samski. Eni to priznamo, eni pa nakladajo…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja zaseden je s CVIČKOM pa špiritom itd saj babe tak nima nobene, ker je star pa itak do poroke na roke pa te fore papkov ki verujejo v Boga.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz sem pa obupana, ker sem samska, ker me samo 20-30 letniki prosjačijo za seks. Zreli moški se pa ne zanimajo zame.

Ma s tebe se norca delajo še online, hočejo da na kameri pokažeš svoje salo, da nardijo print screen in se zajebavajo ob pivu da povejo štorijo kero gnuso so dobli da se je slekla

A ti mislipš da bi se keri prikazal, hahahahaha mogoče bi se ja, kak umsko zaostal ki ni naredo 3 razredov OŠ……………………

Ma s tebe se norca delajo še online, hočejo da na kameri pokažeš svoje salo, da nardijo print screen in se zajebavajo ob pivu da povejo štorijo kero gnuso so dobli da se je slekla

A ti mislipš da bi se keri prikazal, hahahahaha mogoče bi se ja, kak umsko zaostal ki ni naredo 3 razredov OŠ……………………[/quote]

Veš kaj me zanima, mamin sinči, od kje tebi taka paranoja pred debelimi ženskami? Samo špeh, salo in to ti gre po glavi? Res nenavadna ta tvoja obsedenost z debelimi ženskami. Pravijo, da naj raje kritiziramo pri drugih tisto, kar nas pri sebi moti. Drži, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close