Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški na portalu okoli 60 let

Samski moški na portalu okoli 60 let

Res me zanima, moški na portalu za samske iščete ženske, najraje precej mlajše od sebe. Skoraj vsi po vrsti imate svoje slike z motorjem, pa iz Triglava in drugih planin, smučanja in vseh mogočih ekstremnih podvigov za ta leta. Večina je v popolni “bojni” opremi za visokogorje. Predvidevam, da so samski zato, ker so jih njihove žene imele poln kufer, ker so bili ves čas na motorju, v hribih, na smučanju ali že kje na športnih podvigih. In kaj mislijo, da bo ena ženska na portalu hotela z njim hoditi v hribe, se voziti z motorjem itd. V teh letih si ženske želijo kaj bolj umirjenega. Mladost je odšla, z njo pa tudi trdno zdravje.

.https://www.youtube.com/shorts/J2-lRbCJ5-4

starom vuku treba mlado jagnje ?

Mislim koliko si stara da ne ločiš realnosti od slikc? Pač ja gre z motorjem nekam. In potem en teden k seb hodi 😀 Tista iz hribov je verjetno 10+ let stara. Ti resno misliš da povprečen 60+ letnik leta nonstop naokoli? Ja sem pa tja. Potem se  pa k seb spravlja. Pa škripanje posluša.

Pač nekateri dedci mentalno nikoli ne odrastejo. In pač “lovijo” z istimi trnki že 40+ let 😀

Odgovor na objavo uporabnika
realnost969, 07.08.2025 ob 11:35

Mislim koliko si stara da ne ločiš realnosti od slikc? Pač ja gre z motorjem nekam. In potem en teden k seb hodi 😀 Tista iz hribov je verjetno 10+ let stara. Ti resno misliš da povprečen 60+ letnik leta nonstop naokoli? Ja sem pa tja. Potem se  pa k seb spravlja. Pa škripanje posluša.

Pač nekateri dedci mentalno nikoli ne odrastejo. In pač “lovijo” z istimi trnki že 40+ let 😀

Saj imaš prav, hehe, se še nisem naučila, da ni vsemu za verjet. Sem v letih, primernih za 60 letnike. S parimi sem se srečala, pa so precej neprepoznavni glede na sliko.

lovijo 20 letnice ?

Vse te stvari ki jih opaziš na profilih in te zmotijo so prednost zate. Takoj vidiš da nekaj ni zate. Ne izgubljaš časa. Verjamem da je zoprno če je to vse kar vidiš in ne vidiš nič takšnega kar bi ti bilo všečno, ampak tako pač je. Meni se zdi super da se ljudje ne pretvarjajo in pokažejo vse takoj. Če vidiš 60 letnika ki se prikazuje online kot da ima življenjski stil 30 letnika….super. Ni zate pač. Super da takoj vidiš lahko. Če bo našel kakšno mlado energično bo pa tudi on dojel da mu to laganje ni v prid 😀 Če ne prej ko ga bo na prvi hrib gonila pa bo sopihal k lokomotiva, al pa k bo hotla da jo orng naskoč in ga bo v križu zagrablo, hidravlika bo pa bl unem sluzu za tipkovnice podobna 😀

Jaz sem objavil sliko mojega novega bicija.

jaz imam najrajši takšne ☺️

.https://www.youtube.com/shorts/tS5S-NSYcI4?feature=share

Odgovor na objavo uporabnika
štajerski štantek, 08.08.2025 ob 16:09

jaz imam najrajši takšne ☺️

.https://www.youtube.com/shorts/tS5S-NSYcI4?feature=share

To so znaki rumene mrzlice, yellow fever, če te to piči, ti ratajo rumene lepše od naših.

Ah kje pa. Ljudje poudarjajo hobijem, v resnici pa dosti manj časa namenjajo za to kot pišejo. Poudarjajo pa zato, da bi bili boj zabavni. Niti ne drži da si želijo mlajše, ne ekstremno mlade, ker take jih niti ne pogledajo, bi pa imeli raje fit 50 letnico, kot  60 letnico ,, svojo vrstnico

Tako je, sem pa tja kam grejo. Kaj naj objavijo sliko ko ležijo pred TV s pirom v roki? Saj mi tudi objavljamo slike na družabnih omrežjih, ko kam gremo. Kar ne pomeni da non stop skačemo okoli.

Verjetno tem moškim prisrčno dol maha, kaj bi njive vrstnice rade? ne vem, ugibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close