Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

V kakem društvu ali humanitarni organizaciji. Pojdi za prostovoljko.
Te bodo veseli <3

Pogumno!

Odgovor na objavo uporabnika
Gorenjski volk, 25.02.2023 ob 21:45

Jaz tudi 2 kolesa doma.Športoholik iz kje si 🙂

Imaš gorca in specialko?

No jaz sm 50 pa sm nekje v tem okvirju.Ne ne pije se ker je bz,kadit nehal dolgo nazaj in ne zdi se mi žurat.Tud nam ni enostavno spoznat kako predstavnico teh let ki ne vleče cigaret enega za drugim in pije ko zolna.Nism mel enostavno življenje zato mi je mir zelo pomemen in da mi partnerica ne najeda ker sm dal v sttoj namest levo desno šalčko.za pomit.Svet je lep samo iz enega takegs mirnega kota natave kjer ni nekoga ki se ne zna ustavit za 5minutk in pogledat naravo.Kolo in hribi so nekej lepega,pa morje kadarkoli ob katerem koli času.

Tole je že stara zgodba,al jo avtorica ponavlja…

Paaa,evo se najdemo samostojneži,samo par let preko okvirja starosti….sicer mi jih dajo manj,se pa v tej norišnici niti ne ponujam….

NEŽURERKA

takih si imela  veliko pred 20 – 30 leti. t iniso bili dost uredu.  zdaj bi ti starikula smrdljiva, z inkontinenco, z uhajanjem blata in hcanja, zdaj bi ti rada neki? zdaj ko imaš hemerodie?  hahaha ja glupača smrdljiva.  počepneš pa se pohčiješ, dvigneš neki posodo nad glavo ti uide. kaj bi tirada. plenice si kupi.  ti bi rada pr itvojih letih, postavljala pogoje, kje in kako boš t ilahko koga spoznala. sama nisi sposobna, ampak pogoje pa bi postalvljala.   ja botreba pač gledat  10 let več. torej od 55 – 60. mogoče celo 65.  da bo tko kot bi ti rada.  jaz sem 45.  pa sem 180 85  sem zel ofizično pripravljen, ne kadim ne pijem razen občasno, ne hodim ven, nisme navijač,  mam keš, vse kar si naštela.  SAMO JAZ SME POROČEN Z 39 LETNO  lušno ful, postavno, sexy, lepi zobje,  že 25 let.  razumeš problem?! in tudi če ne bi bil poročen, pa bi ziher bil ampak recimo bi iskal  od 28 do 35 letno. ne tebe.  ja??    ti bi rada ukazovala, celo kej ti dovoliš, da bo uredu da ga spoznaš.  aja na netu ni uredu?  zakaj ne?  pa kej še vse ni uredu??    ahahahaa  jaz ti svetujem, kužeka  in dildo.  jaz sklepam iz sebe. logično pa veretno večina moških tko misli.   t ibi že sedaj rada določevala, kje ga moraš spoznat. ahahahhahahahahaa    če ne bo z leti pa bo z tableti

Pozdravljena,

V kolikor se oglasiš na mail, boš našla točno takega moškega kakorbga iščeš.

Lp pošiljam

mngpop@gmail.com

Sicer nisem športno aktivna, drugače preskrbljena. Mi na misel ne pride, da bi si ponovno na grbo nakopala kako zgubo. Prave moške pa težko najdemo v teh letih.

nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

Jaz sem vse to in se vec,kar isces.

Vprasanja za avtorico,kako to da isces pa ne najdes?

Zakaj mislis da rabis tipa v svojem lajfu,kaj ti to obogati,odpravi samo dolgcas ali kaj vec? Kaj si predstavljas kot uspesno zvezo? Kako to da ti ni v preteklosti uspelo,si nisis zelela ali je bilo kaj drugega…

Skratka malo se opisi pa naredi skomine,na nacin, da bos lahko se vedno ostala anonimna.

Jaz imam vse zaželjene lastnosti, razen ene. Živim pri mami, ki mi kuha, pere in lika,…

Najbrž nisem primeren kandidat?

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Malo bi bila pa lahko solidarna, podobi ji ga kdaj, saj se ne bo znucal ?

A to je vse kar znaš in upas o sebi povedati, kaj je tisto kar bi moške na tebi privlačilo?

Ja, izgleda da bo zate pravi samo kaksen nedolžen abraham.

anonimno ups, 20.02.2023 ob 09:32

take moške najdeš zasidrane v zakonski zvezi. Ali pa kvečjemu na pokopališču, če mu je žena slučajno zaradi bolezni ali v nesreči umrla (zelo redko).

Takim moškim žene niti slučajno ne umirajo…moj je res tak, zasidran v zakonskem pristanu že toliko let kot je navedena minimalna starost hahaha

.https://youtu.be/i0zqD-ZDm0U?si=szHm6VdvVw6ej4OB

Ko so bile mlajše, jih takšni moški kot jih opisuje, niso zanimali. One so rabile nabildane potetovirane frajerje, z dobrimi avti….

Sedaj, ko je prišla k pameti, in ker jo moški ne lovijo več tako kot nekoč, je pa obrnila ploščo. Takšni so/smo oddani.

obstajajo samo najti ga moraš

Evo me

Piši na 069906951

Točno tak, samski, pa si žal ne najdem primerne..

Veliko je nas ravno takšnih samo opazite nas ne ker nismo gobezdavi.

nezurerka:

Za enega sem slisal.  Zivi sam,  zelo samostojen,  ne pije,  ne kadi,  rekreativni lovec,  malo bolj porascen,  drugace pa pravi srcek. ? Naslov: Sumska 201 – Kocevski rog

Mislim da ustrezam tvojim kriterijem.Prosim pisi mi na darkokordic2000@gmail.com Lp Darko

mislim,pa kaj vi pričakujete od neke zveze pri teh letih. Uspešna zveza je družina pa imet neke prave odnose…Če si zdrav abrahamovec , pa da se dva samska dobita,imata iste hobije in pogled na življenje ,uživata skupaj je že dovolj.Pa ,da sta samostojna in po možnosti živita kot fant in punca,ne pa da se selijo en k drugemu in prilagajajo …

Zasedeni.

Evo mene ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close