Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

Odgovor na objavo uporabnika
nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

To sm jst. Resno.

Spraševalec958, 22.02.2023 ob 19:50

To sm jst. Resno.

Super, zaupaš kje se takšni moški skrivate? Ne mislim te pecat :). Ampak sem pa radovedna kje se taki moški skrivate, kako se spoznavate z ženskami? Redki so samski, ki ne visijo v gostilnah.

GOODLIFE, 22.02.2023 ob 19:30

Vse je v glavi, 22.02.2023 ob 18:27

Oooo kakšen šopek butastih, zastarelih stereotipov. Sem 45 let in mi resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50 ne zmanjka in niti ne bo. Z mlajšimi od 40 se ne ukvarjam, vem kje mi je mesto. Res pa je, da imam dosti za ponudit in isto pričakujem od moških. Isto z istim. Tisti, ki ima vsaj malo soli v glavi, ki si je nabral življenjskih izkušenj in modrosti, se ne bo zaganjal za mlajšimi, pa naj bo ženska ali moški. Je pa res, da v ljubezni ni pravil. Mimogrede, preračunljivost vas ne obvaruje pred razocaranjem v ljubezni.

Ženske, nimate kaj spraševat po forumu moške, ki so odcveteli in sami sebe farbajo, da so dobra roba za pol mlajše. Lol. Tale Goodlife pa sploh zmaga. Tako je obseden z zagovarjanjem mladosti, da na kilometer zavohaš, da ima problem s staranjem. Prepriča ravno kontra. Se vsaj nasmejim.

Predlagam, da se odlepiš od tega foruma in greš ven nasmejana in v družbo. Tam zunaj je svet čisto drugačen od sveta v glavah omejencev tukaj na forumu, ki bi te radi poteptali.

Kar pogumno in veliko ljubezni ti želim. Si jo zaslužiš!

Lej, jaz tebe nebi niti povohal. Si zlagana do konca s kvazi samohvaljenjem in očitno sem ti stopil na žulj, da me omenjaš. Če si pri 45 samska je s tabo nekaj narobe. Enako bi napisal za moškega pri 45, da ne bo pomote.

Ne vem, zakaj bi morali živeti vsi po tvojem kopitu. Meni so všeč mlajše, izbral sem si mlajšo in sem srečen. Moj oče je bil isti in še kup kolegov.

Si me morda slišati kdaj jamrati na forumu? Ne. Žalim koga? Ne. Avtorica jamra? Ja. Je dobila kup nasvetov? Je. Torej, kdo od naju je srečen?

Kvaliteten moški (in ženska) si ne zastavlja takih vprašanj na forumih. Ima karizmo in si z lahkoto in z malo sreče seveda izbere partnerja, ki si ga želi. Tu denar ne igra nobene vloge.

Če si dovolj brihten, si že iz mojega prvega posta razbral, da me boli kur.ac za tvoje mnenje. Če še nisi, boš pa iz drugega.

Pa lep večer še naprej v tvojem edino pravilnem svetu.

Saj pravim, zate ne.

Iz tvojih postov veje neko razočaranje in veliko negative. Verjamem, da s tem odbijaš tudi potencialne kandidate. Najprej delaj na sebi, postani kvalitetna ženska in privlačila boš kvalitetne moške. Evo nasvet:)

Dokler bo 5 strani jamranja in kreganja z vsakim, ki ti želi pomagati, lahko tuliš v rog samo z podobnimi jamrači.

Tvoj problem je, da niti ne prebereš dobro, kaj kdo napiše. Kje iz mojega posta vidiš hvaljenje, da sem zamenjal veliko žensk?? Napisal sem – kar nekaj. To ni nobeno hvaljenje – rekel bom, ravno prav, da so me (bivše) s svojimi izpadi/dobrimi lastnostmi pomagale izoblikovati in sem si našel eno po mojih željah. Zdaj sem srečen v vezi. In to je to.

Ti je pa še en – pa verjetno nisi spet dobro prebrala – napisal, da je potrebno tudi nekaj sreče. Da si na pravem času na pravem mestu. Ampak če ni karizme, na kateri boš morala delati kot rečeno, ti tudi to ne bo pomagalo.

Vse je v glavi, 22.02.2023 ob 19:56

Če si dovolj brihten, si že iz mojega prvega posta razbral, da me boli kur.ac za tvoje mnenje. Če še nisi, boš pa iz drugega.

Pa lep večer še naprej v tvojem edino pravilnem svetu.

Očitno te ne, če še kar kokodakaš:)

Pa lep večer tudi tebi v tvojem namišljen svetu s polno ponudb kvalitetnih moških.

Goodlife, brez zamere, ampak očitno še kar ne razumeš komu je namenjena ta tema in kaj sprašujem. Razmisli zakaj imaš tako neskončno potrebo pisat nekaj mimo teme. Predvsem pa razmisli zakaj imaš tako nujno potrebo viseti v tako dolgi temi.

Misliš, da kdo verjame, da bo nekdo, ki je v srečni vezi visel v 5 strani dolgi temi na monu?

Avtorica je prototip zagrenjene zgonjene možače, ki se ji je že davno tega odpeljalo.  Saj ne, da ne manjka kastratov, desperadotov, ki se tudi takšnim udinjajo.  Samo kaj, ko si butare domišljajo, da zanje niso dovolj dobri, lol.

Koliko takšnih me je sploh zadnja leta že kontaktiralo.  Popolnoma delusional ženske.  Ampak našopane s feminističnimi nebulozami res verjamejo, da so primerne za resno zvezo z vrstnikom katerega domet so pol mlajše.

Ene se vsaj toliko potrudijo, da poskušajo moškega osvojiti s ponujanjem konkretnih koristi, uslug, ipd.  Avtorici to še ni padlo na pamet.  Še vedno si domišlja, da je ona tista, ki lahko nekaj diktira, lol.

Še enkrat nežurerka –  Ta tema ni namenjena SAMO tebi, ampak tudi ostalim ženskam, ki razmišljajo enako kot ti. Tako kot ostale na MON-u. Če še ne veš, je večina zgodbic tu gor izmišljenja, ampak tu pa tam najde kdo kaj koristnega.

Zato pišem, da vsaj eni pomagam. Tebi kot rečeno ni pomoči, ker si preveč v svojem negativnem svetu (si needy). Zato sta najina svetova kot dan in noč in me prosim daj na ignore in ne parlamentiraj več z mano.

Kaj kdo verjame na tem forumu je povsem irelevantno. Jaz ssm tu iskren, precej bolj kot v reali – in verjamem, da je večina ljudi enaka. Ker s(m)o anonimni.

Se pa res izklapljam iz te teme, ker sem svoje povedal in je ura že nekaj čez 20h. MON moderatorji me pa plačujejo samo do 20h…upsss:)))

Ta je pa dobra, Goodlife, ti bi meni diktiral v moji temi ? Ha, ha, ga biksaš.

Pa veš, ne samo, da pišeš nekaj brezveze, kar ni bilo vprašanje v temi, tudi drugim ženskam niso tvoja pisanja zanimiva. Lej, mirno si odpri svojo temo pa tam nakladaj.

D dimer, ti si pa res usmiljenja vreden. Lej, reci mamici, da ti kupi eno čokoladico, da se malo potolažiš. Tudi taki revčki kot si ti, morate nekako preživeti.

Jst sem tak. Pa še 2 taka poznam. Težko ti rečem kje jih spoznat. Enga sem spoznal na potovanju, enga pa na enem obisku. Problem nas pa je, k ne hodmo nekam ven, pa vsak si je nakopal tok aktivnosti, da niti nimamo časa za vezo.

GOODLIFE, 22.02.2023 ob 19:56

Saj pravim, zate ne.

Iz tvojih postov veje neko razočaranje in veliko negative. Verjamem, da s tem odbijaš tudi potencialne kandidate. Najprej delaj na sebi, postani kvalitetna ženska in privlačila boš kvalitetne moške. Evo nasvet:)

Dokler bo 5 strani jamranja in kreganja z vsakim, ki ti želi pomagati, lahko tuliš v rog samo z podobnimi jamrači.

Tvoj problem je, da niti ne prebereš dobro, kaj kdo napiše. Kje iz mojega posta vidiš hvaljenje, da sem zamenjal veliko žensk?? Napisal sem – kar nekaj. To ni nobeno hvaljenje – rekel bom, ravno prav, da so me (bivše) s svojimi izpadi/dobrimi lastnostmi pomagale izoblikovati in sem si našel eno po mojih željah. Zdaj sem srečen v vezi. In to je to.

Ti je pa še en – pa verjetno nisi spet dobro prebrala – napisal, da je potrebno tudi nekaj sreče. Da si na pravem času na pravem mestu. Ampak če ni karizme, na kateri boš morala delati kot rečeno, ti tudi to ne bo pomagalo.

Kdo pa danes sploh ve kaj je  kvalitetna ženska za partnerko?

Kaj je to lahko kvalitetnega na zgonjeni abrahamovki, ki ne zna zapreti kljuna?

Kvalitetna ženska je 20 letna feminilna devica.  Popolno nasprotje avtorice.

Dimer pa očitno skuša zmagati v tekmovanju za nabolj bebavega monovca :). V tej temi pa res nima konkurence tako, da je prvo mesto njegovo.

nežurerka, 22.02.2023 ob 20:24

Dimer pa očitno skuša zmagati v tekmovanju za nabolj bebavega monovca :). V tej temi pa res nima konkurence tako, da je prvo mesto njegovo.

Zgolj dokazuješ to kar trdim.  Si neprebavljiva zgonjena možača za katero je še najbolje, če pozabi na vsako partnerstvo.  Nisi edina.  Še pa še vas je.

Dimer, daj mi razloži kaj pomeni možača? A to pomeni, da prdim v javnosti, da rigam, da pijem pir, da se ga nažlampam … seveda mora prava možača po bosansko preklinjat, a ne?

nežurerka, 22.02.2023 ob 20:40

Dimer, daj mi razloži kaj pomeni možača? A to pomeni, da prdim v javnosti, da rigam, da pijem pir, da se ga nažlampam … seveda mora prava možača po bosansko preklinjat, a ne?

Tvoj problem je popolna odsotnost feminilnosti.  Bog se te usmili…

Dimer, torej je možača to, kar sem napisala?

Veliko govoriš o bogu, mislim, da boš moral k spovedi. Bog vidi kaj tu gor pišeš.

nežurerka, 22.02.2023 ob 22:05

Dimer, torej je možača to, kar sem napisala?

Veliko govoriš o bogu, mislim, da boš moral k spovedi. Bog vidi kaj tu gor pišeš.

Tebi se niti sanja ne zaradi česa vse si možača.  Ampak glede na to, da si že neštetokrat dokazala, da feminilnost prav preziraš, se ne rabiš ćuditi, da moški, ki si jih želiš, s tabo ne želijo imeti opravka.  Ne v trgovini, ne v hribih, ne na plesu, …  Nikjer.  Zato, ker si brez vsake ženstvenosti.

You’re an argumentative, combative, … biach. 😉

Nimate šans, da najdete moškega. V teh letih tudi moškim ni več samo seks pomemben. To pa pomeni, da tudi moški pričnejo razmišljati s svojo glavo. Čarovnice pa še kar tulite, kako so slabi današnji moški, počasi ne boste našle niti osebe za druženje…

Kvaliteten, izkušen, komunikativen, brez slabih navad in resen moški v starostnem razponu 45-55 let bo zelo premišljeno stopil v resno vezo z žensko. Zakaj? Zelo enostavno, na podlagi izkušenj točno ve kaj želi in česa ne želi pri ženski, pri njenem karakterju. Kaj bo toleriral in česa ne bo toleriral. Ne bo spustil v svoje življenje žensko, ki mu bo povzročala glavobole, drame, neprijetne situacije, delala sramoto, se neprimerno obnašala, mentalno nestabilna, z raznimi vedenjskimi motnjami ipd. Precej direktno bo izrazil svoje namene. Ne bo igric. Definitvno ne bo dal prednost pri izbiri na podlagi videza ženske. Dovolj je to, da mu je vizuelno všeč, da je privlačna. Ne bo iskal vizuelne perfekcije. Pri sebi ve kaj lahko ponudi, katere kvalitete in česa ne more ponuditi. Zato bo že pri spoznavanju delal selekcijo, na podlagi tega kakšne želje, zahteve ženska izraža. Če je teh zahtev precej, so nerealne bo tako žensko že pri začetni selekciji opredelil kot neprimerno zanj.

Takih moških ni toliko kot nekdo misli da jih je. Enostavno jih ni.

Neresnih, nakladačev, fukfehtarjev, nekvalitetnih, obupanih, luzerjev, alkoholikov, lenuhov, takih ki iščejo gospodinjo, kuharico, strežnico je kolikor hočete.

” Isto z istim.”

Jep, to je recept za ujeti premišljenega liberalnega dedca. Za konzervativca to ne bo dobro, on mora imeti občutek, da skrbi za žensko ampak, če je taprav dedec pa tečnobe, ukazovanja in poskusov prevzgajanja ne bo trpel. 😉

nežurerka, 22.02.2023 ob 18:46

BtDT, ti ne štekaš, a ne? Eni tipi ste pač kurbirji, ampak jaz ne sprašujem, kje se da najti kurbirja. Takih je povsod dovolj. Torej? Dvomim pa, da so res vsi samski moški kurbirji.

48gl, pazi, zdaj bo še kakemu monovcu odneslo pokrov. Saj vidiš, neke čiste osnnove pa jim seka na polno- D dimerju se trga na polno. Je takoj pokazal, da je zguba.

Simona, o kaki sobi ti? Aja, torej smatraš, da mora ženska po gostilnah tipe loviti? Sorry, ne bo šlo.l Sem pa raje še naslednjih 20 let samska kot, da tipe po gostilnah lovim. In ne, niti pod razno ne bi spuščala meril. Niti pod razno. Luzerji me ne zanimajo.

Darilca? Veš imam svojo plačo, si jih kar sama kupim. Nisem keš p. Naj ti namignem: sem v PD. Gasilcev kar nekaj poznam, noben ni samski. Tako, da… baluna ne vem kaj je. Na tujih jezikih, tečajih, smo pa ponavadi same ženske. Preveri. Sem kar nekaj tečajev dala skoz. Ne bo verjela, tudi na bazen redno hodim. Fitnes pa res ne. Ročna dela? Hja, vsak dan delam z rokami. Se vidi, da nimaš izkušenj s temi dejavnostmi, ki jih naštevaš.

Žlup,

1 – se hudo motiš, ženske, ki se ne ličimo, barvamo, moškim nismo zanimive.

2- ja, to pa verjamem, da moški iščejo žensko, ki jim bo gospodinjila.

3 – samozavest? Ha, ha, večina moških vpije že, da moram kriterije spustiti. Se pravi samozavest ni zaželjena :).

4- fitnes, kolikor vem, je predvsem domena moških?

5- aha, to mi je tudi poznano, da tipi 45-55 iščejo žensko, ki bi bila varuška njihovim otrokom, ne bi hvala.

6 če grem v gore, srečam moškega , se nasmejim pozdravim, večina pogleda stran, starejši se še znajo nasmejati, odzdraviti. Tako, da smeh očitno ni zaželjena lastnost.

7 moškim je ženska zatežena že, če pove, da ne bo spuščala kriterijev

Vse je v glavi, kam v družbo? Ja, monovci imajo hude probleme. Ostareli monovci mislijo, da so privlačni 25 letnicam :). Se pa spomnim ja, ko sem bila 20-30 stara. Ostareli fotrčki so kar naprej težili in pecali. Marsikdo tudi 20, 30 let starejši. Si jih kar predstavljam tele monovce, kako težijo 25 letnicam, one jih imajo pa za stare fotrčke.

Hahaha… Kurbir je stranka kurb, torej v knjižnem jeziku stranka prostitutk.

Pri prostitutki nisem bil še nikoli, ni bilo treba. Pa tudi moj “body count” ni ravno velik. 😉

DomišljeneZgodbice, 22.02.2023 ob 18:58

“Resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50 ne zmanjka in niti ne bo.”

Mislim, da to ne gre skupaj nikakor. Že statistika ni na tvoji strani in ne more biti. Kako pa veš, da so resne ponudbe, da so res kvalitetni? Veš kakšno ponudbo ti bo dal moški za dosego cilja? Vse kar je potrebno bo naložil. Ali se bo uresničilo to je čisto druga zgodba. Najverjetneje ne.

Avtorica ne najde niti enega, tebi pa ne zmanjka resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50.  Očitno si ti ekstremno privlačna. Ni druge razlage. Ampak ne pozabi na stik z realnostjo. Resnih in kvalitetnih moških ni toliko.

@Domi
šljeneZgodbice

Kvaliteta je precej raztegljiv pojem. Enim je dovolj, da se zna dec postavit zase in spodobno izgleda, druge spet hočejo tipa iz zgornjih dveh odstotkov moške populacije.

D dimer, 22.02.2023 ob 20:22

Kdo pa danes sploh ve kaj je  kvalitetna ženska za partnerko?

Kaj je to lahko kvalitetnega na zgonjeni abrahamovki, ki ne zna zapreti kljuna?

Kvalitetna ženska je 20 letna feminilna devica.  Popolno nasprotje avtorice.

“Kaj je to lahko kvalitetnega na zgonjeni abrahamovki, ki ne zna zapreti kljuna?”

Tale zgornja pa zmaga! :)))))))))))))))

Uf, sem odprla temo, ker sem upala, da se bodo oglasili kaki normalni moški pa se je zbral cvet monovskih biserov. Sami totalni luzerji. Oni dDimer pa itak zmaga. Luzer na kubik. Takih bedakov je med samskimi moškimi veliko. Normalnih moških pač ne.

BTDT, zakompleksan foter, ki so ga vse babe načevljale, tu gor piše nebuloze in žali ženske. Ej, pa kurbirji so tipi, ki počno to, kar ti počneš oz. si počel (dvomim, da te še kaka ženska povoha): menjaš ženske kot spodnje gate.

BTDT, sicer pa ti verjamem, da mogoče res nisi kurbir. Mogoče so to same tvoje mokre sanje, da si menjal ženske eno za drugo. Močno dvomim, da bi bilo toliko tepk, da bi ti nasedle za tisti tvoj krog.

Ženska vam napiše, da išče nepijanca, nekadilca, samostojnega moškega… monovcem se pa totalno spipa. S tem ste dokazali, da ste propalice, luzerji. Potem pa bebavi kot ste, lapate o tem kako ste zanimivi 20 let mlajšim. Ha, ha ha. Katera 25 letnica bo marala nekekga deca, ki ima dva froca njenih let pa se po monu hvali koliko babnic je že zamenjal? BDTD, jaz ti predlagam, da tem mladim ženskam raje sina predstaviš. MOgoče se ni vrgel po fotru in jim bo zanimiv.

WD, to pa je ok moški. Učite se od njega, vi luzerji.

Ponavadi ko vidim kaj taksnega pomislim da je morebiti avtorica imela ravno nasprotje tega kar isce, se zaljubila in on je odsel al pa nekaj zajebal.

Potem v jezi sestavijo spisek zelja in ce bi tak moski prisel z vsem tem kar iscejo,ji ne bi bil zanimiv kajti pokazal je i teres da bi bil z njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close