Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

Pa kateri ~abrahamovec na nivoju si želi imeti KARKOLI s samosvojo, neprilagodljivo in neženstveno prepotentno vrstnico kot je avtorica??

Avtorica, tvoj problem ni kje takšnega moškega najti.  Tvoj problem je, da moške, ki se tebi zdijo primerni, ti pač ne zanimaš.  Za nič!  Začni se ozirati za penzionisti.  Tistimi pri 60+, seveda.  Pa še to čisto povprečnimi možaki.

Odgovor na objavo uporabnika
nežurerka, 21.02.2023 ob 18:54

Peti element, haha, 30 letniki? Dobra ja.

BDTD, mene ne moti, da menjaš ženske kot gate. Tečno pa je, ker smetiš temo. TO me pa moti.

Oselka, vidiš, ti imaš ok moškega pa ti je dolgočasen, ker bi raje pijanduro, ki divja po cestah. Takega kot si ti želiš, je komot najti. Škoda, da si se zapletla z ok moškim.

So, so, ah ja, ti verejtno en veš, da v taki stari skoraj ni samskih, kaj šele, da bi bili tako kot opisani.

@nežurerka

Aaaa…OK, čim povem po pravici, tako kot je, smetim temo. :)))))))

Glej, reč je preprosta. Moški po 45-tem smo nekaj dali čez in za nas zagonetk v medspolni dinamiki ni več.

To, kar sem ti hotel povedalt je, da noben normalen dec, ki ga vodi razum in ne podlega impulzom, pri 45+ ne bo šel v zvezo z vrstnico. Zakaj? Zato, ker tisti umirjeni ne potrebujemo drame, le občasno spolno potešitev, družbo za potešitev socialnih potreb pa večina pri teh letih ima že od mladosti. Ker pa večina mlajših žensk pri nas, umirjenih in situiranih vidi le situiranost in morda še status ne pa osebe,  se je pač treba na nek način prilagoditi stanju. To pa pomeni, točno to, da se na dolgi rok z nobeno ne vežeš. Jep, s 45+ leti vse bolj gledamo na to, na kar ženske gledate npr. od svojih 24+ let naprej  in se najbolje odzrcali v vprašanju:”Kaj pa ti prinašaš k mizi?”

Sam zaenkrat še nisem nalete na žensko, ki bi v odnos bila pripravljena investirati (ne finančno!!!) toliko, kot investiram sam. Večina jih je pričakovala, da me dobijo v celoti v zameno za malo mesenega užitka. Žal pa  same tega ne vidijo oz. drugače – v času čislanja narcisizma preko raznih socialnih omrežji, ženske v večini pričakujete, da bomo z vami ravnali kot z bogovi – za malo pozornost naj bi darovali sebe, svoj čas, svoja čustva in na koncu še lastno svobodo odločanja.

E, ne gre tako!

@nežurerka

Skratka; Vredu dedca za nedoločen čas boš težko našla, za določen čas ga najdeš le, če najdeš sebe v tej pesmici:

.https://www.youtube.com/watch?v=3SZ7r1GOwGI&list=RDEMJIl0qRfDOzW-qk-yCPmvrA&start_radio=1

No, jes sm prnbližn tak, kot opisuješ, sam ne vem kaka si ti??

Doma pri otrocih

No, če bi napisala kakšnega moškega hočem, bi napisala skorajda isto. Tudi meni veliko pomeni, da je moški nekadilec, umirjen, nežurer, neponočevalec. Dodala pa bi, da je rad doma, da rad naredi kaj okoli hiše, v hiši, in da ne vidi ves smisel življenja v tem, da hodi okoli.

So so samo ti tud časa nimajo za kaj druga kot služba

Glej, če nikoli ne boš stopila iz lastne sobe, kot si napovedala, sploh nihče ne bo vedel, da obstajaš. Jaz sem šla med pustom na kavo v lokal. Bil je polen samskih moški. Problem, je ker ne ustrezajo vsem tvojim merilo. Po moznosti pričakuješ še darlica? Če bi pa sama koga pivabila in malo zamigala z ritjo in spustila kriterije jih imaš teh tipov pono. Vsaj v kak krožek se vpuši. Gasilci, planinci, balunanjw, tuji jeziki, fitnes, bazen, ročna dela. Poglej kaj 9bstaja v tvojem kraju in se pozanimaj.

To je tko, če razmišljaš o celibatu, te nihče ne rabi. Če ga boš dobro za jajca zagrabila in imela sexy perilo, se pa kakšnega ne boš mogla rešit.

BTDT nepr., 22.02.2023 ob 11:25

@nežurerka

Aaaa…OK, čim povem po pravici, tako kot je, smetim temo. :)))))))

Glej, reč je preprosta. Moški po 45-tem smo nekaj dali čez in za nas zagonetk v medspolni dinamiki ni več.

To, kar sem ti hotel povedalt je, da noben normalen dec, ki ga vodi razum in ne podlega impulzom, pri 45+ ne bo šel v zvezo z vrstnico. Zakaj? Zato, ker tisti umirjeni ne potrebujemo drame, le občasno spolno potešitev, družbo za potešitev socialnih potreb pa večina pri teh letih ima že od mladosti. Ker pa večina mlajših žensk pri nas, umirjenih in situiranih vidi le situiranost in morda še status ne pa osebe,  se je pač treba na nek način prilagoditi stanju. To pa pomeni, točno to, da se na dolgi rok z nobeno ne vežeš. Jep, s 45+ leti vse bolj gledamo na to, na kar ženske gledate npr. od svojih 24+ let naprej  in se najbolje odzrcali v vprašanju:”Kaj pa ti prinašaš k mizi?”

Sam zaenkrat še nisem nalete na žensko, ki bi v odnos bila pripravljena investirati (ne finančno!!!) toliko, kot investiram sam. Večina jih je pričakovala, da me dobijo v celoti v zameno za malo mesenega užitka. Žal pa  same tega ne vidijo oz. drugače – v času čislanja narcisizma preko raznih socialnih omrežji, ženske v večini pričakujete, da bomo z vami ravnali kot z bogovi – za malo pozornost naj bi darovali sebe, svoj čas, svoja čustva in na koncu še lastno svobodo odločanja.

E, ne gre tako!

Danes ženske več niso vzgojene/naučene oz. sposobne/pripravljene niti razmišljati v smeri njihovega doprinosa v zvezo.  Zaradi vzeživljenske indoktrinacije v feministične dogme so izgubile feminilnost in postale vse tisto kar si moški, ki dosega njihove standarde, ne želi.  Zato se v resno zvezo z vrstnico spuščajo le še naivni nič manj indoktrinirani kastrati, katerih občasništvo z mlajšimi, ki lahko v nekem obdobju vsaj navzven seveda zgleda kot relativno normalna resna zveza, pač ni domet.

Torej,zdaj sem že izven dometa, hhaaa,pri letih,ki jih iščeš,sem bil samski,vendar sem vse vikende dal za otroke,tudi poklicno,sem se temu podrejal.Bilo je nekaj vez,nikoli, skupnega gospodinjstva.No otroci so odrasli in našla se je prijateljica izpred10 ih let,ki je pokazala dovolj zanimanja,da stopiva v vezo,v bistvu,ko zavrtim film,ena od vseh,ki je najmanj komfliktna,se da o vsem,skratka funkcionirava,čeprav sem nekako že prenehal iskat,kar ti iščeš-normalnost.Zato UPAJ….LP

nežurerka, 20.02.2023 ob 09:16

Kje se da najti samske moške 45-55, ki ne pijejo, ne kadijo, so samostojni (to pomeni, če slučajno živi pri starših, jim ni na grbi, ampak jim pomaga in da zna sam  zase pogospodinjiti in da finančno ne zajeda drugih ljudi). Ljubitelji narave, živali, športni. Umirjeni, nežurerji, neponočevalci, odkriti, prijazni, razgledani. Da ne divjajo z avti, da se ne bahajo, da niso gobezdala, nastopači?

Kje se da najti take moške? Pa ne mi z netom, ker to je katastrofa.

Se mi zdi, če ne hodiš na žurke, zabave, v gostilne, ne srečaš samskih moških. Splet pa: ne bi hvala.

Torej ideje, ki niso splet, niso gostilne, žurke…

Tudi ženske niso popolne. Velikokrat srečam moške, ki iščejo:

1-žensko, ki je ni treba vsako jutro sestavljat in barvat,

2-žensko, ki zna dejansko kaj skuhat,

3-žensko, ki bo imela ravno prav samozavesti,

4-žensko, ki ne bo skoz v fitnesu in obremenjena sama s seboj,

5-žensko, ki ima rada otroke, ne pa da kupi žival in jo neguje kot otroka,

6-žensko, ki se preprosto zna odkrito nasmejati in tudi sama pokazati smisel za humor,

7-ženska, ki se ne boji spontanih odločitev oz. ni zatežena.

Si ti vsaj kaj od tega?

Na Vrhniki jih je veliko.

48lg4, 22.02.2023 ob 16:13

No, če bi napisala kakšnega moškega hočem, bi napisala skorajda isto. Tudi meni veliko pomeni, da je moški nekadilec, umirjen, nežurer, neponočevalec. Dodala pa bi, da je rad doma, da rad naredi kaj okoli hiše, v hiši, in da ne vidi ves smisel življenja v tem, da hodi okoli.

Si samska? Koliko let imaš?

Haha, Keri nerealni stereotipi – v zvezah so sami kvalitetni, ja – zato pa se eni varajo, pretepajo in štihajo … Dajte nehat širit take nesmisle. Jasno, da so takšni in drugačni ljudje med samskimi in vezanimi.

Nežurerka sm skor vse to kar si napisala.Edina moja hiba so cigareti,ki pa jih postopoma opuščam.

Oooo kakšen šopek butastih, zastarelih stereotipov. Sem 45 let in mi resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50 ne zmanjka in niti ne bo. Z mlajšimi od 40 se ne ukvarjam, vem kje mi je mesto. Res pa je, da imam dosti za ponudit in isto pričakujem od moških. Isto z istim. Tisti, ki ima vsaj malo soli v glavi, ki si je nabral življenjskih izkušenj in modrosti, se ne bo zaganjal za mlajšimi, pa naj bo ženska ali moški. Je pa res, da v ljubezni ni pravil. Mimogrede, preračunljivost vas ne obvaruje pred razocaranjem v ljubezni.

Ženske, nimate kaj spraševat po forumu moške, ki so odcveteli in sami sebe farbajo, da so dobra roba za pol mlajše. Lol. Tale Goodlife pa sploh zmaga. Tako je obseden z zagovarjanjem mladosti, da na kilometer zavohaš, da ima problem s staranjem. Prepriča ravno kontra. Se vsaj nasmejim.

Predlagam, da se odlepiš od tega foruma in greš ven nasmejana in v družbo. Tam zunaj je svet čisto drugačen od sveta v glavah omejencev tukaj na forumu, ki bi te radi poteptali.

Kar pogumno in veliko ljubezni ti želim. Si jo zaslužiš!

BtDT, ti ne štekaš, a ne? Eni tipi ste pač kurbirji, ampak jaz ne sprašujem, kje se da najti kurbirja. Takih je povsod dovolj. Torej? Dvomim pa, da so res vsi samski moški kurbirji.

48gl, pazi, zdaj bo še kakemu monovcu odneslo pokrov. Saj vidiš, neke čiste osnnove pa jim seka na polno- D dimerju se trga na polno. Je takoj pokazal, da je zguba.

Simona, o kaki sobi ti? Aja, torej smatraš, da mora ženska po gostilnah tipe loviti? Sorry, ne bo šlo.l Sem pa raje še naslednjih 20 let samska kot, da tipe po gostilnah lovim. In ne, niti pod razno ne bi spuščala meril. Niti pod razno. Luzerji me ne zanimajo.

Darilca? Veš imam svojo plačo, si jih kar sama kupim. Nisem keš p. Naj ti namignem: sem v PD. Gasilcev kar nekaj poznam, noben ni samski. Tako, da… baluna ne vem kaj je. Na tujih jezikih, tečajih, smo pa ponavadi same ženske. Preveri. Sem kar nekaj tečajev dala skoz. Ne bo verjela, tudi na bazen redno hodim. Fitnes pa res ne. Ročna dela? Hja, vsak dan delam z rokami. Se vidi, da nimaš izkušenj s temi dejavnostmi, ki jih naštevaš.

Žlup,

1 – se hudo motiš, ženske, ki se ne ličimo, barvamo, moškim nismo zanimive.

2- ja, to pa verjamem, da moški iščejo žensko, ki jim bo gospodinjila.

3 – samozavest? Ha, ha, večina moških vpije že, da moram kriterije spustiti. Se pravi samozavest ni zaželjena :).

4- fitnes, kolikor vem, je predvsem domena moških?

5- aha, to mi je tudi poznano, da tipi 45-55 iščejo žensko, ki bi bila varuška njihovim otrokom, ne bi hvala.

6 če grem v gore, srečam moškega , se nasmejim pozdravim, večina pogleda stran, starejši se še znajo nasmejati, odzdraviti. Tako, da smeh očitno ni zaželjena lastnost.

7 moškim je ženska zatežena že, če pove, da ne bo spuščala kriterijev

Vse je v glavi, kam v družbo? Ja, monovci imajo hude probleme. Ostareli monovci mislijo, da so privlačni 25 letnicam :). Se pa spomnim ja, ko sem bila 20-30 stara. Ostareli fotrčki so kar naprej težili in pecali. Marsikdo tudi 20, 30 let starejši. Si jih kar predstavljam tele monovce, kako težijo 25 letnicam, one jih imajo pa za stare fotrčke.

Tisti, ki kar naprej sprašujete kaj pa jaz nudim: Uporabite malce možgane no.

Bi ena, ki se zapija pričakovala od moškega, da ne pije? Bi kadilka iskala nekadilca?… malce je treba uporabit možgane, preden sprašujete take stvari.

Vse je v glavi, 22.02.2023 ob 18:27

Oooo kakšen šopek butastih, zastarelih stereotipov. Sem 45 let in mi resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50 ne zmanjka in niti ne bo. Z mlajšimi od 40 se ne ukvarjam, vem kje mi je mesto. Res pa je, da imam dosti za ponudit in isto pričakujem od moških. Isto z istim. Tisti, ki ima vsaj malo soli v glavi, ki si je nabral življenjskih izkušenj in modrosti, se ne bo zaganjal za mlajšimi, pa naj bo ženska ali moški. Je pa res, da v ljubezni ni pravil. Mimogrede, preračunljivost vas ne obvaruje pred razocaranjem v ljubezni.

Ženske, nimate kaj spraševat po forumu moške, ki so odcveteli in sami sebe farbajo, da so dobra roba za pol mlajše. Lol. Tale Goodlife pa sploh zmaga. Tako je obseden z zagovarjanjem mladosti, da na kilometer zavohaš, da ima problem s staranjem. Prepriča ravno kontra. Se vsaj nasmejim.

Predlagam, da se odlepiš od tega foruma in greš ven nasmejana in v družbo. Tam zunaj je svet čisto drugačen od sveta v glavah omejencev tukaj na forumu, ki bi te radi poteptali.

Kar pogumno in veliko ljubezni ti želim. Si jo zaslužiš!

“Resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50 ne zmanjka in niti ne bo.”

Mislim, da to ne gre skupaj nikakor. Že statistika ni na tvoji strani in ne more biti. Kako pa veš, da so resne ponudbe, da so res kvalitetni? Veš kakšno ponudbo ti bo dal moški za dosego cilja? Vse kar je potrebno bo naložil. Ali se bo uresničilo to je čisto druga zgodba. Najverjetneje ne.

Avtorica ne najde niti enega, tebi pa ne zmanjka resnih ponudb od kvalitetnih moških med 40 in 50.  Očitno si ti ekstremno privlačna. Ni druge razlage. Ampak ne pozabi na stik z realnostjo. Resnih in kvalitetnih moških ni toliko.

Lej, jaz tebe nebi niti povohal. Si zlagana do konca s kvazi samohvaljenjem in očitno sem ti stopil na žulj, da me omenjaš. Če si pri 45 samska je s tabo nekaj narobe. Enako bi napisal za moškega pri 45, da ne bo pomote.

Ne vem, zakaj bi morali živeti vsi po tvojem kopitu. Meni so všeč mlajše, izbral sem si mlajšo in sem srečen. Moj oče je bil isti in še kup kolegov.

Si me morda slišati kdaj jamrati na forumu? Ne. Žalim koga? Ne. Avtorica jamra? Ja. Je dobila kup nasvetov? Je. Torej, kdo od naju je srečen?

Kvaliteten moški (in ženska) si ne zastavlja takih vprašanj na forumih. Ima karizmo in si z lahkoto in z malo sreče seveda izbere partnerja, ki si ga želi. Tu denar ne igra nobene vloge.

Odgovor za :

Vse je v glavi

Goodlife, ti si totalno zgrešil temo. Je pa smešno, da visiš v temi, ki je dolga že 5 strani in nakladaš o stvareh, ki niso stvar te teme.

Domnevno srečno vezani tipi ste res smešni. Nadvse vas privlačjo teme samskih žensk.

Saj veš,, da se smešiš?

Ne bi o tem, kdo se smeši:))

Bil sem dolgo samski, zamenjal kar nekaj partneric in kar dobro poznam psihologijo, malo iz prakse malo iz teorije. Imam veliko časa in mi je to hobi.

Zato rad pomagam z nasveti. Tebi očitno ni pomoči, morda pa kakšen drug(a) najde kaj koristnega o tem kar napišem.

Nenavsezadnje tudi jaz najdem tu kakšen pameten zapis.

Ha, ha, Goodlife, ti napisal kak uporaben nasvet? Le kje?  V tej temi, seveda, ne.

AMpak si pa kar mislim kaki so nasveti tipa, ki se na monu hvali, da je veliko žensk zamenjal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close