Samski moški 45-55
Moški v teh letih, ki so frej se mečejo večinoma za mladimi pa tudi, če so še nevem kako ok in super karakterno hormoni delajo svoje. Ločen, samski moški je takrat v drugi puberteti in mu ne pade na pamet, da si omisli vrstnico razen, da zgledaš res dobro in mnogo mlajše. Zdaj nevem koliko si ti stara samo kot opažam pri mojih znancih je tako pa niso nobeni nastopači samo mlado meso jim bolj paše.
Kresnička625, 20.02.2023 ob 21:07
Za, BTDT nisem zasledila, da bi kdaj tako pisal, saj smo tu že dlje časa.
Če pa gre z žensko in ugotovi, da nista za skupaj in da ni našel prave to še ni FF. Danes so tudi ženske težavne.
Verjamem, da so tebi všeč moški, ki po monu pisarijo s koliko ženskami se dol dajejejo, kako jim imajo za en krog in tako naprej. Jaz se pa takih tipov ogibam. Se mi gravžajo.
Itak pa ločenci z otroci? No go.
je pa res terna, 20.02.2023 ob 21:12
Verjamem, da so tebi všeč moški, ki po monu pisarijo s koliko ženskami se dol dajejejo, kako jim imajo za en krog in tako naprej. Jaz se pa takih tipov ogibam. Se mi gravžajo.
Itak pa ločenci z otroci? No go.
šta fali btdtju? a kao nebi ga mogla voljet?
ima avto, ima kuču, ima firmu… pa šta bi ti?
makacivcata, 20.02.2023 ob 21:16
šta fali btdtju? a kao nebi ga mogla voljet?
ima avto, ima kuču, ima firmu… pa šta bi ti?
Ona bi obilo pozornosti, kot kak mali otrok. :))))))))))
@je pa res terna
Jah, izkoristil sem ponujeno, ne vedno, ne vse. Ene so odšle same, drugim sem odpovedal sodelovanje zaradi drame. Ena se pa je obdržala skoraj dve leti… Zanjo mi je kar malo žal, ker je bila sicer kar ok, me je pa poskušala omejevati pri tem, koliko in kdaj bom na morju češ, da ona pa ne more zaradi službe…
Ojej, ko temo zavzame Čivava s svojo bosanščino in Alahom pa BTDT … potem veš, da je kriza z moškimi. Oba svetlobna leta daleč od tega, kar sem jaz spraševala, ampak cela tema ju je polna.
Se prav sprašujem zakaj se štulita v to temo? Glede na to, da sta tako zaželjena in super, res ni treba čepeti v moji temi.
Čivava Božo se je hvalil , da je poseksal po LJ , BDTD se tudi hvali koliko jih je poseksal… potem pa čepita v tej temi. Hm, čudno to. Taka privlačna možakarja pa težita po tej temi.
nežurerka, 20.02.2023 ob 21:39
Ojej, ko temo zavzame Čivava s svojo bosanščino in Alahom pa BTDT … potem veš, da je kriza z moškimi. Oba svetlobna leta daleč od tega, kar sem jaz spraševala, ampak cela tema ju je polna.
Se prav sprašujem zakaj se štulita v to temo? Glede na to, da sta tako zaželjena in super, res ni treba čepeti v moji temi.
Čivava Božo se je hvalil , da je poseksal po LJ , BDTD se tudi hvali koliko jih je poseksal… potem pa čepita v tej temi. Hm, čudno to. Taka privlačna možakarja pa težita po tej temi.
@nežurerka
No ja, jaz jih nisem poseksal nešteto, niti ne vsake, ki me je hotela. Res pa je, da mi jih ni bilo treba iskat, ker jih je bilo dovolj takih, ki so se ponudile same.
Zdaj pa premisli: Če misliš s kom obstati v odnosu, je potrebno to osebo dobro spoznati, da ti kasneje ni žal… in tako pride do krogov. 😉
Kresnička625, 20.02.2023 ob 21:41
To se nanaša na ženo in ločitev. O tem si sam pisal.
@Kresnička625
Ja, takrat mi je bivša snela rožnata očala in na odnose sem začel gledati bolj realno. Verjetno so bila tudi dejanja (nagajanja) bivše po ločitvi povezana s tem. Me pač ni mogla več vrteti pa tudi otroka sta bila dovolj stara, da sta dojela kaj se dogaja. Skratka, z bivšo nimam več nobenih kontaktov že kakih 8 let, ker za to pri dveh oraslih otrokih ni potrebe.
nežurerka, 20.02.2023 ob 21:48
BTdT, lej, so ženske, ki so jim babjeki všeč. Meni pač niso. Vem, da boš spet žalil, ampak pač tako je. Tema ni o babjekih. Je jasno napisana o kakšnih moških je. Torej ne o moških kot si ti, ne o moških kot je čivava.
@nežurerka
Žalil? Kje? S čim? Citiraj me, da vidim, če se moram opravičiti?
To kar ti hočem dopovedat je pa to, da sem daleč od babjeka ali FF, ker taki aktivno iščejo voljne, jaz pač ne in če kaj, sem si želel stabilnega odnosa z eno, ki ne potrebuje drame, ampak take so večinoma poročene oz. v stabilnih odnosih.
Joj, a senilen si tudi, ne veš kaj si danes pisal? Če ne veš, potem pobrskaj sam. To menda zmoreš?
Pa še tisto izbrskaj, ko nakladaš o vseh te tvojih ženskah pa kako so za en krog. Kaj je to? Zame je to navaden babjek, ki ima ženske samo za praznjenje jajc. Pa s takimi bedastočami si se že večkrat hvalil na monu, ni danes prvič. Tvoj odnos do žensk, glede na tvoje pisanje po monu, je, da so ženske pač za praznjenje tvojih jajc. Tako se te bere.
Ampak ja, sem že parkrat omenila, da to počne kar večina ločenecev, da se gonijo s številnimi ženskami. Zato samo stran od ločencev, razen, če je od ločitve minilo že vsaj 5 let in če so spet v normalnih odnosih z bivšo. Pa, da se ne gonijo več.
Avtorica, jaz sem verjetno mlajša in sem bolj v stiku z moškimi starimi 30-38 let in poznam večino moških, ki ustrezajo tvojemu opisu. Nekaj v zvezah, nekaj pa tudi samskih. Skupaj so nas združila podobna zanimanja in interesi, hobiji, šport, potovanja, fax, službe oziroma poklicne poti, pogosto tudi, da smo se spoznali prek nekoga. Morda pa je čas, da učke vržeš na mlajše. ?
nežurerka, 20.02.2023 ob 21:59
Joj, a senilen si tudi, ne veš kaj si danes pisal? Če ne veš, potem pobrskaj sam. To menda zmoreš?
Pa še tisto izbrskaj, ko nakladaš o vseh te tvojih ženskah pa kako so za en krog. Kaj je to? Zame je to navaden babjek, ki ima ženske samo za praznjenje jajc. Pa s takimi bedastočami si se že večkrat hvalil na monu, ni danes prvič. Tvoj odnos do žensk, glede na tvoje pisanje po monu, je, da so ženske pač za praznjenje tvojih jajc. Tako se te bere.
Ampak ja, sem že parkrat omenila, da to počne kar večina ločenecev, da se gonijo s številnimi ženskami. Zato samo stran od ločencev, razen, če je od ločitve minilo že vsaj 5 let in če so spet v normalnih odnosih z bivšo. Pa, da se ne gonijo več.
@nežurerka
Aha, življenjska dejstva so zate žalitev. Hm… mislim, da to ni moj problem. 😉
Ja, tudi za en krog so bile, res je. Toda z nobeno, ki mi ni bila všeč kot oseba, se nisem spustil v nič, nit v sex. Ne razumem zakaj te to moti – ločen, brez obvez in vsaki sem povedal, da dejtam neeksluzivno dokler ne formiram konkretnega odnosa.
So so, 21.02.2023 ob 07:02
Jih je polno. Samo kvaliteten moški se nima časa valjat na tem forumu cel dan, oz ga na tem forumu ni. Najdeš ga sredi dela. V službi, športu, hobiju,motorju, plesu, nasmejanega, spontanega….
Če imaš sama kaj dosti za ponudit, dobro voljo, družbo, dobro kuho, prijeten izgled, te sami najdejo.
@So so
A grain of salt…
Peti element, haha, 30 letniki? Dobra ja.
BDTD, mene ne moti, da menjaš ženske kot gate. Tečno pa je, ker smetiš temo. TO me pa moti.
Oselka, vidiš, ti imaš ok moškega pa ti je dolgočasen, ker bi raje pijanduro, ki divja po cestah. Takega kot si ti želiš, je komot najti. Škoda, da si se zapletla z ok moškim.
So, so, ah ja, ti verejtno en veš, da v taki stari skoraj ni samskih, kaj šele, da bi bili tako kot opisani.
Forum je zaprt za komentiranje.