Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški 45-55

Samski moški 45-55

Odgovor na objavo uporabnika
BTDT nepr., 20.02.2023 ob 20:05

točn tko, 20.02.2023 ob 20:02

Nekdo, ki ima vse to kar naštevaš (jih je kar nekaj), je več kot samozadosten in se izogiba nepotrebnim ‘problemom’.

@točn tko

Ja, z veliko žalosti sem tudi sam prišel do tega, da take, ki bi ne potrebovala drame v življenju ni oz. so tako zelo redke, da jo zelo težko srečaš, kaj šele, da bi se znjo kaj šel… Take so praviloma že zelo mlade poročene, imajo  stabilen odnos in družino.

Pa smo tudi take, ki z lahkoto živimo same in uživamo v življenju. Ne iščemo princev na belem konju, ne materialnih ugodnosti… z veseljem pa bi se podružile z zrelim moškim za dobro družbo, nepozaben seks, kako potovanje…

Morda se pa sčasoma naveličaš menjavati ženske kot srajce… verjetno se ti celo mečejo pod noge… takih se pa hitro preobješ. Ne pustiš pa, da te katera res spozna. Nismo vse plehke primadone ampak glede na tvoj zapis, ti izbiraš same take. Zdaj bi že lahko ugotovil vzorec.
Na žalost se pri meni ponavlja vzorec izbire slabičev, ki jih potem vlečem iz dreka dokler ne obupam.

In raje, tako kot ti, ostajam sama.

Vse dobro ti želim!

Draga moja taki so oddani.

lp

Jaz sem svojega, točno takega našla na FB Datingu 🙂 Tudi po spletu se da, ampak s pametjo in previdnostjo ter dobro intuicijo 🙂

Težka bo.. ..

Če bi bil jaz tak bi že krepnil od dolgega časa

Če je moški pri teh letih še samski.. je nekaj zelooo narobe z njim. ??

Nisem vedel da sem tako popularen, 50+,hihi

Opisala si mojega strica in če sodim po njem so taki imeli slabo izkušnjo z kakšno prejšnjo zvezo, jih je razočarala ženska in sploh ne iščejo dalje. Delajo, pomagajo svojim ostarelim staršem ter prijateljem, občasno grejo na kaki por in se ne ukvarjajo z glupimi frčafelami.

Samski moški te starosti imamo eno krasno lastnost, to je, da ne iščemo bab, ker smo izgubili voljo.

Evo tuki sem. Mogoče kmalu  samski…

Desci stari od 45 do 55 so najboljši.

love it, 28.02.2024 ob 18:55

Desci stari od 45 do 55 so najboljši.

Še meni kot dedcu je čudno, naenkrat sem popularen … he he Se mi kar smilijo ženske, prisiljene so biti same, ker dedcev res ni kvalitetnih na izbiro, pol se pa tolažijo, kako je lepo ko so same itd

Ločena sem že dve leti. V tem času sem bila že na več srečanjih z moškimi, ki sem jih spoznala na ona- on portalu. Vsi lažejo, eni glede let, drugi stanu ali zanimanj. Na zmenek pridejo umazani ali pa si te dovolijo otipavati. Napisano imajo, da si želijo resne zveze, nato pa recejo, da rabijo žensko le za vikende. Prav vidi se, da hočejo žensko položiti že na prvem srečanju. Resnično ne vidim več smisla v iskanju pravega. Imam 59 let, sem vitka in urejena, a vidim, da vsi hočejo one night dogodivščine. Žalostno.

Ene par jih je tik pred ločitvijo. Vsi naveličani mrtvih ali brat sestrskih odnosov v zakonu. Komaj čakam, da se loči eden, katerega imam nagledanega. Šarmanten 52 let star, njam. Odkar je videl, da ima šanse pri meni, se mu mudi z ločitvijo.

Pa kaj še ti nebi vse… fajn bi tudi bilo, da je včeraj zadel na lotu?

Tak moški bi moral iskati takšno žensko na podobnih področjih. Ob začetnem spoznavanju se vsak potrudi ustvariti dober vtis, resnica sledi, oziroma postane opazna z zakasnitvijo. “Iščite in boste našli” je že stari nauk.

evo mene

Zenskam nikoli ni bilo tezko najti moskega in moskim tudi se nikoli ni bilo tezko najti zenske. Leta na to ne vplivajo. Je pa seveda vedno najti tezko ljubimca ali partnerja, ki je v vsem boljsi od tebe in zivi zivljenje nivoje nad tvojim. To je vedno tudi bil bolj ali manj edini razlog zakaj si ljudje tezko najdejo partnerja… Tukaj ene zenske pisete, da ste stare 45 in bi rade 45-50 letnega moskega, ki pa je zraven se samski, dobber, posten, delaven, ljubec…malo morgen. Taksen moski ima tudi lastno izbiro in ocitno ti nisi v njegovem ozjem izboru. Poizkusaj s 28 letnimi ljubimci ali pa s 60 letnim partnerjem ali celo udovcem. Tu sem preprican da bos imaela veliko vec uspeha. Podobno je pri moskih. 25 letni moski jokate, da ne morete dobiti 23 letne bejbe. bodi ljubimec 45 letnic. Kasneje ko bos 30+ bos verjetno veliko lazje dobil 27 letnico. Tako to gre…Svoje k svojim. So pa nekateri, ki lahko v vseh letih izbirajo najboljso ponudbo. Ampak to so pac izbranci s posebnim statusom in kvalitetami. Tako moski, kot zenske.

Se najde tudi taki …jaz sem že eden izmed njih …pa nimam sreče

Samski637, 27.02.2025 ob 18:03

Se najde tudi taki …jaz sem že eden izmed njih …pa nimam sreče

Nemogoce! Pri tme sreca ne igra vloge. Sam moras zgraditi sebe in tudi odnose z ostalimi.

Kvaliteten moški od 45-55 bo izbral od 25-30 letnico. Zakaj? Ker jo z lahkoto dobi.

Zdaj, kaj si s tem nakoplje – pri 45-50+ nov otrok, iz prejšnjih vez že srednješolci, vstajanje ponoči, plenice…med se poliže in potem marsikdo joka, kaj si je nakopal. Razen če gre za pravo LJUBEZEN. Tako je imel moj oče, ki je zdaj pri 80-ih že 30 let poročen z zdaj 50-letnico.

Je pa res, da nas je kvalitetnih moških 3%, od tega nas je 90% v srečnih vezah, tako da procenti v tej enačbi preprosto ne grejo v tvoj prid:)

GOODLIFE, 27.02.2025 ob 18:59

Kvaliteten moški od 45-55 bo izbral od 25-30 letnico. Zakaj? Ker jo z lahkoto dobi.

Zdaj, kaj si s tem nakoplje – pri 45-50+ nov otrok, iz prejšnjih vez že srednješolci, vstajanje ponoči, plenice…med se poliže in potem marsikdo joka, kaj si je nakopal. Razen če gre za pravo LJUBEZEN. Tako je imel moj oče, ki je zdaj pri 80-ih že 30 let poročen z zdaj 50-letnico.

Je pa res, da nas je kvalitetnih moških 3%, od tega nas je 90% v srečnih vezah, tako da procenti v tej enačbi preprosto ne grejo v tvoj prid:)

goodlife , zelo samozavesten si da se šteješ pod 3% kvalitetnih moških. Je pa res da je večina dobrih  zasedenih in izbiraš med slabsimi. Glede mladih žensk kaj se tem moški dobi, poznam primer ki je dosti medijski, on 60 , ona mlada , otroci majhni, pa v moški družbi zmeraj jamra, kako je utrujen.  Otroci iz prvega zakona že odrasli, on pa si bi pri teh letih tudi želel kakšen  popoldanski počitek pa otroci po njem skačejo.

Anonimno129, 27.02.2025 ob 19:22

goodlife , zelo samozavesten si da se šteješ pod 3% kvalitetnih moških. Je pa res da je večina dobrih  zasedenih in izbiraš med slabsimi. Glede mladih žensk kaj se tem moški dobi, poznam primer ki je dosti medijski, on 60 , ona mlada , otroci majhni, pa v moški družbi zmeraj jamra, kako je utrujen.  Otroci iz prvega zakona že odrasli, on pa si bi pri teh letih tudi želel kakšen  popoldanski počitek pa otroci po njem skačejo.

Samozavest pride z izkušnjami – težkimi in posledično kasnejšim delom na sebi. Imam veliko pomanjkljivosti, nisem niti blizu popolnosti, trudim pa se, da pridem med 3%. Ni pa težko, ker je dobrih/pravih moških zelo malo. Če pa so – so večinoma kurbirji. Tako pač je.

Tudi ostalo imaš prav. Dobri s(m)o oddani, ne maramo dram in se ne kregamo z belim kruhom, tudi če nam 20-letnica dobesedno nastavlja svoje dobrote.

Ker se potem zgodi to, kar si napisala – v moji širši družbi je že polovica ločencev in večina jih ima 20 ali več let mlajše. Razen, če nisi ful fit ti pač pri 50-ih ali 55-ih bolj paše poležat pred tv-jem, kot žurati po Ibizi ali hoditi 2x letno v Dubai. Potem pa pride dojenček, z Ibiziami je konec, pa tudi divji sex ni s neprespano žensko več to…

Jaz, če bi se ločil pri mojih 50-ih…bi si izbral od 20-30 let za zabavo nekaj časa, potem pa se umiril s kakšno 35-letnico, ki je že dala nekaj skozi in me tudi ne bi motili otroki iz prejšnje veze…vsakemu svoje.

GOODLIFE, 27.02.2025 ob 21:06

Samozavest pride z izkušnjami – težkimi in posledično kasnejšim delom na sebi. Imam veliko pomanjkljivosti, nisem niti blizu popolnosti, trudim pa se, da pridem med 3%. Ni pa težko, ker je dobrih/pravih moških zelo malo. Če pa so – so večinoma kurbirji. Tako pač je.

Tudi ostalo imaš prav. Dobri s(m)o oddani, ne maramo dram in se ne kregamo z belim kruhom, tudi če nam 20-letnica dobesedno nastavlja svoje dobrote.

Ker se potem zgodi to, kar si napisala – v moji širši družbi je že polovica ločencev in večina jih ima 20 ali več let mlajše. Razen, če nisi ful fit ti pač pri 50-ih ali 55-ih bolj paše poležat pred tv-jem, kot žurati po Ibizi ali hoditi 2x letno v Dubai. Potem pa pride dojenček, z Ibiziami je konec, pa tudi divji sex ni s neprespano žensko več to…

Jaz, če bi se ločil pri mojih 50-ih…bi si izbral od 20-30 let za zabavo nekaj časa, potem pa se umiril s kakšno 35-letnico, ki je že dala nekaj skozi in me tudi ne bi motili otroki iz prejšnje veze…vsakemu svoje.

Jaz sem pri 36 izbral žensko 35 let z otrokom od prej. Sam sem bil prej v 3 vezah do sedaj. Ti povem nikoli več samske brez otrok. S tole sem zadel v polno. Super se mamo vsi .Je naravna lišpa se samo za ven kdaj .

@zaAnonimno775:

To špila edino pod pogojem, da imaš otroke že od prej. Ločenka z otrokom in prejšnje veze in tip brez otrok – je big red fleg. Morda poznam 1 primer od 10-ih, da je to na dolgi rok špilalo.

V 9 od 10 primerov, pa so bili taki problemi ( z bivšim, tuj otrok te ne sprejme, svojemu novemu daš več pozornosti, nikoli nisi oče….), skratka recept za katastrofo.

moški in ženske po 40, da ne rečem po 30, imajo za seboj že marsikaj, veliko prtljage…najt nekoga vse bp in vse kazalnike super je nemogoče, ker takega človeka ni na planetu. Jaz sem poročen, pa si mislim o sebi da sem top tip, bi pričakoval da se bodo trgale zame ženske. Pa se ne recimo. Je pa res da ne hodim nikamor izven rutinskih krogov, služba, družina, opravki….ne hodim ven žurat. Pol pa vidim kake idiote vse zbirajo tipe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close