Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski in samske

samski in samske

Ja, na internetu so vsi zelo pozitivni.:)[/quote][/quote]

kaj tej ti bluziš…obline so IN…in vedno bojo:)

Ah daj no. Vsi tipi na netu hočejo suhice. Še nsiem četala z nikomer, ki bi rekel, da hoče žensko z obilnejšo postavo. Vsi hočejo suhice.

šit potem sem izjema:)

sploh ne. mislim, da so/smo ženske obremenjene s tem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sploh ne. mislim, da so/smo ženske obremenjene s tem.[/quote]

lepo, da priznaš:)

sploh ne. mislim, da so/smo ženske obremenjene s tem.[/quote]

lepo, da priznaš:)[/quote]

itak. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Men se pa že kr mal vrti od teh samskih tem.

vrti se ti on premalo kvalitetnega seksa:)

korajžen mali, ni kej ……

heh a nisva rekla malo večji:)

že dolg minilo, pa sem pozabla :))
emšo in to

dobra. :))))

Tudi meni, ampak očitno je tukaj veliko obupanih samskih žensk.

In vsi ste prisiljeni v takih temah sodelovat. Bogi 🙂
Jaz takih tem, ki mi niso zanimive ne berem :). Cel kup tem mi je mimo pa ne komentiram, ker vem, da nekaterim pa so zanimive. Nihče ni v nič prisiljen

Ja, na internetu so vsi zelo pozitivni.:)[/quote][/quote]

Še ena zadeva, ki ne drži. Stvar ponavadi ni v poštenosti, ampak v načinu kako je napisano.

Zraven pa seveda sodi tudi to, da je število ljudi ki te povohajo, bistveno manjše – ja pa zato izbor veliko ustreznejši.

Rok, če ženska označi, da je malo bolj okrogle postave, ni šans, da jo kdo ogovori 🙂

mogoče zato, ki tiste, ki sebe vidijo kot malo bolj okrogle imajo 30 kg viška

navadno verjetno ne gre za ž, ki imajo npr 5kg +

jutro :))))

Mogoče so poštene. Ker pri moških, ki imajo napisano, da imajo povprečno postavo naletiš pa na prave debelinkote. Ampak oni se imajo za povprečne.

Ti pa res samo na meter gledaš. Celo poštenost določaš po tem. Pa še ti povej da si povprečna! Kaj pa če smo moški tolk poduhovljeni, da gremo takoj stran od ženske, ki ji meter pomeni vse. 🙂 Ki torej nima nobene višje dimenzije… ??? 🙂

Tipi pač sodijo po sebi – če z 20 kg viška napišejo, da imajo normalno postavo, potem seveda predvidevajo, da ima “okrogla” ženska vsaj 30, 40 kg viška. Ker šele pri teh kilah bi oni na natezalnici in med puljenjem nohtov z razbeljenimi kleščami priznali, da imajo mogoče pa res kak kg odveč.

Splošno znano je, da so moški poosebljena poduhovljenost, kar se mer tiče.

Seveda! Ne pa tako kot ženske, ki paniko zganjate za pol kile preveč! 🙂 Kdo vas bo hranil?!

Odlično napisano 🙂
Samo, da sem jaz naletela na dva tipčka, ki sta napisala, da imata povprečno postavo pa sta imela vsaj 40kg preveč in to pri 29 letih :). In oba sta napisala, da sta športnika pa se je izkazalo, da jima je problem it pol km peš :). Ja verjetno je njun edin šport dviganje kozarca piva in tipkanje po daljincu za TV 🙂

Tipi pač sodijo po sebi – če z 20 kg viška napišejo, da imajo normalno postavo, potem seveda predvidevajo, da ima “okrogla” ženska vsaj 30, 40 kg viška. Ker šele pri teh kilah bi oni na natezalnici in med puljenjem nohtov z razbeljenimi kleščami priznali, da imajo mogoče pa res kak kg odveč.[/quote]

babe…kolk ste nafilane z negativno energijo…huh:))

Tipi pač sodijo po sebi – če z 20 kg viška napišejo, da imajo normalno postavo, potem seveda predvidevajo, da ima “okrogla” ženska vsaj 30, 40 kg viška. Ker šele pri teh kilah bi oni na natezalnici in med puljenjem nohtov z razbeljenimi kleščami priznali, da imajo mogoče pa res kak kg odveč.[/quote][/quote]

Očitno sem bolj pri optimistih, ha ha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close