samski in samske
sem si končno naredila email. Prosim, da se pravi oglasite na samskaa12345@gmail.com
Ne, ne menim se sama s sabo, ampak je tule gor še en psihopat, ki krade nicke. Pač naj počne kar hoče, če mu paše. S tem kaže svoj in ne moj značaj. Jaz sem samo opozorila, da mu ne pišite.
Tale, ki je dal/a mail se je prvič oglasil v tej temi. Pisaril je pa tudi v temi o portalih za samske tam pa pod nickom moski111 in samskaa. Bolj na koncu.
Hmm, med 28 in 40 se najde še marsikater orenk dec…:) Pod 28 pa opažam, da je vedno bolj beda od bede od fantov… Lih včeri k sm v enmu lokalu sedela in opazila, da okrog men sedi 5 fantov, študentov, 20+… sm si jih vzela malo pod drobnogled…:)))
En je sedel k bi mel kol v hrbtu, poleg tega je mel prekratke hlače gor in v fris je bil k ena beba… Totalno poženščena moška mimoza…
En drug se je brisal po jedi s servieto k ena fina gospa… me je kar smeh popadu 😀
Ostali 3je niso bli kaj dost boljš… Piko bolj dedca jih je bilo, a še vedno čist premal… 2 sta se pogovarjala, kaj vse sta neki dan spila… ja, zeloooo privlačno tole o nacejanju, ni kaj…
Ma resno je malo možatih moških… jst ne vem, kaj se je z njimi zgodilo… Tud polno je nekih dolgolascev- wtf?! Kteri ženski je všeč tip k ima daljše lase k ona???
Tale moja generacija tipov je čist sfižena…. jst ne vem, kaj oz. kdo jih je takšne nardil… ampak so zeloooo odbijajoči…
No, jaz sem stara 33 let, sicer trenutno brez službe. Živim pri starših. Sem pa inteligentna, zabavna, prijazna, urejena, komunikativna, luštna in sexy punca…..in na žalost samska.
Ali so samo “moški otroci” okrog ali pa poročeni. In kje naj dobim moškega, s katerim se bom počutila ljubljeno in bom ljubila??!! S katerim bi si ustvarila družino?
Dobro jutro, ko 25-letnicam, ki na veliko menjujejo tipe razlagam, kaj se jim bo zgodilo čez 5 let, se pa režijo.
Jah ženske, nič se mi ne smilite, med 20 in 30 bi pa “uživale lajf”, delale kariero, tipi so dobri samo kot neki začasni pripomočki…po 30 pa jok, da ni dobrih samskih tipov. Normalno, da jih ni.
Hmm, med 28 in 40 se najde še marsikater orenk dec…:) Pod 28 pa opažam, da je vedno bolj beda od bede od fantov… Lih včeri k sm v enmu lokalu sedela in opazila, da okrog men sedi 5 fantov, študentov, 20+… sm si jih vzela malo pod drobnogled…:)))
En je sedel k bi mel kol v hrbtu, poleg tega je mel prekratke hlače gor in v fris je bil k ena beba… Totalno poženščena moška mimoza…
En drug se je brisal po jedi s servieto k ena fina gospa… me je kar smeh popadu 😀
Ostali 3je niso bli kaj dost boljš… Piko bolj dedca jih je bilo, a še vedno čist premal… 2 sta se pogovarjala, kaj vse sta neki dan spila… ja, zeloooo privlačno tole o nacejanju, ni kaj…
Ma resno je malo možatih moških… jst ne vem, kaj se je z njimi zgodilo… Tud polno je nekih dolgolascev- wtf?! Kteri ženski je všeč tip k ima daljše lase k ona???
Tale moja generacija tipov je čist sfižena…. jst ne vem, kaj oz. kdo jih je takšne nardil… ampak so zeloooo odbijajoči…[/quote]
Mladi fantje so možati toliko, kot ste punce ženstvene.
Da ne bomo zdaj o študentkah, ki so oblečene kot fantje, nosijo nizke čevlje, moške frizure, pijejo pivo..
Čeprav razumem, mora biti študentka v petkah, naličena, v krilcu, da je ženska?
Tale moja generacija tipov je čist sfižena…. jst ne vem, kaj oz. kdo jih je takšne nardil… ampak so zeloooo odbijajoči…[/quote]
Da ne bomo zdaj o študentkah, ki so oblečene kot fantje, nosijo nizke čevlje, moške frizure, pijejo pivo..[/quote]
Da ne bomo zdaj o študentkah, ki so oblečene kot fantje, nosijo nizke čevlje, moške frizure, pijejo pivo..[/quote][/quote]
Pa smo spet tam.
Kdor ni sposoben videti dlje od kavbojk in nizkih pet, ali magari dolgih las pri tipih in tapkanju s prtičkom, sam sebi omejuje obzorja.
Sam metulka, a ni fajn raznolikost ljudi in različni okusi? Kam bi pa prišli, če bi bili vsi v istem stilu in če bi bilo vsem všeč enako! 🙂
Sam metulka, a ni fajn raznolikost ljudi in različni okusi? Kam bi pa prišli, če bi bili vsi v istem stilu in če bi bilo vsem všeč enako! :)[/quote]
Eno je, da ti je všeč, drugo pa, da nekaj označiš za nemožato/neženstveno samo zato, ker tebi ni všeč. A nisi ti imela tudi veliko za povedat o povezavi med pametjo in visokimi petami? Ista stvar.
Sam metulka, a ni fajn raznolikost ljudi in različni okusi? Kam bi pa prišli, če bi bili vsi v istem stilu in če bi bilo vsem všeč enako! :)[/quote]
Eno je, da ti je všeč, drugo pa, da nekaj označiš za nemožato/neženstveno samo zato, ker tebi ni všeč. A nisi ti imela tudi veliko za povedat o povezavi med pametjo in visokimi petami? Ista stvar.[/quote]
imela, imela :)))
jaz res ne vem, kaj imam pamet s petami ali celo ženskostjo.
Ja res je in če pošteno napišeš kakšen si, te noben moški niti ne povoha. Če pošteno napišeš, da nisi ravno 90-60-90, da imaš take in take napake pa te sploh ne šmirglajo. Sploh, če ugotovijo, da nimaš videza za naslovnico pa čeprav je sam vse prej kot fejst.
Ja, na internetu so vsi zelo pozitivni.:)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.