samski in samske
ja sej si lahko poškoduješ dolge nohte ali pa visoke pete:)))[/quote]
Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).
ja sej si lahko poškoduješ dolge nohte ali pa visoke pete:)))[/quote]
Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).[/quote]
Ja sej, zdaj nej se pa človek znajde. Eni očitajo, če ženska zna sama zamenjat, kolo, drugi, če ga ne.
Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).[/quote]
Ja sej, zdaj nej se pa človek znajde. Eni očitajo, če ženska zna sama zamenjat, kolo, drugi, če ga ne.[/quote]
Tista vejica pred kolo je odveč.
..trudim se:))..tebi je fajn ko imaš možgane na off?[/quote]
Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…
..trudim se:))..tebi je fajn ko imaš možgane na off?[/quote]
Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…[/quote]
nisi samozadostna…kaj potem se “šlepaš” pa ti vedno nekdo mora neki pomagat da določeno stvar zaključiš?……to je tak na pol vse skup.
takšne potem potrebujete moškega in pol:))))
Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…[/quote]
nisi samozadostna…kaj potem se “šlepaš” pa ti vedno nekdo mora neki pomagat da določeno stvar zaključiš?……to je tak na pol vse skup. takšne potem potrebujete moškega in pol:))))[/quote]
Klicajček, ne provociraj:))) Rada sem neodvisna, kjer se le da. Če kaj ne znam in vem, da ne bo narejeno tako kot mora biti, to ne pomeni da se šlepam, ampak raje prosim za pomoč ali da me kdo nauči. Ne potrebujem moškega in pol…kje drugje kompenziram, pač s tistim kar znam:).
Kaj se kregate 🙂
Dejstvo je, da lepotice so večinoma oddane in moški gledajo po lepoticah. TOrej ostale so?
Ženske glede, da je moški samostojen, iznajdljiv, ostali pa so večinoma mamini sinčki. Torej je logično, da je toliko samskih pa se ne dajo poparčkat.
Ja samskaa, delaj se, da si nemočna ženska pa boš prej koga ujagala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.