Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski in samske

samski in samske

gojzarji so vedno v kuferangu:)

no, možakar ima očitno idealen zakon, pohvale vredno 🙂
sam, da še mobitel potegne, pa bo že kr kičasto ratalo. ziher pa žena potegne tam k mobitel ne, tko da se tut tam pol vse dobro izide :)))

ja sej si lahko poškoduješ dolge nohte ali pa visoke pete:)))[/quote]

Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).

ja sej si lahko poškoduješ dolge nohte ali pa visoke pete:)))[/quote]

Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).[/quote]

Ja sej, zdaj nej se pa človek znajde. Eni očitajo, če ženska zna sama zamenjat, kolo, drugi, če ga ne.

bodi to kar si in ohrani svoj ponosni JAZ 🙂

Joj klicajček:). Si ti popoln na vseh področjih?:)) Veš, včasih je smiselno kakšno stvar prepustiti tistim, ki so za to usposobljeni. Saj je lepo čim več znanja osvojiti…ne pa vedno in za vsako ceno:). Moški priznajte, da vam paše, če ste koristni in edini, ki se spoznate na kakšne (zame bolj) moške zadeve:)).[/quote]

Ja sej, zdaj nej se pa človek znajde. Eni očitajo, če ženska zna sama zamenjat, kolo, drugi, če ga ne.[/quote]

Tista vejica pred kolo je odveč.

..trudim se:))..tebi je fajn ko imaš možgane na off?

..trudim se:))..tebi je fajn ko imaš možgane na off?[/quote]

Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…

..trudim se:))..tebi je fajn ko imaš možgane na off?[/quote]

Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…[/quote]

nisi samozadostna…kaj potem se “šlepaš” pa ti vedno nekdo mora neki pomagat da določeno stvar zaključiš?……to je tak na pol vse skup.

takšne potem potrebujete moškega in pol:))))

Ne nujno. Jaz ne gledam na videz, ampak je blizu. Če znaš kolo zamenjat to ne pomeni nič.

niti ne, je pa res, tako kot jed ti mora tud ženska dišati, kaj čem se mučit z vampi če sem bolj za jetra))

Sploh ne, trudim se da so na on:). Gre za to, da sem perfekcionist in če v kakšni stvari vidim, da je bolje in racionalnejše, da mi kdo priskoči na pomoč, se tega ne bojim povedat! Nisem popolna, nisem samozadostna! Blagor nekaterim, ki ste…[/quote]

nisi samozadostna…kaj potem se “šlepaš” pa ti vedno nekdo mora neki pomagat da določeno stvar zaključiš?……to je tak na pol vse skup. takšne potem potrebujete moškega in pol:))))[/quote]

Klicajček, ne provociraj:))) Rada sem neodvisna, kjer se le da. Če kaj ne znam in vem, da ne bo narejeno tako kot mora biti, to ne pomeni da se šlepam, ampak raje prosim za pomoč ali da me kdo nauči. Ne potrebujem moškega in pol…kje drugje kompenziram, pač s tistim kar znam:).

niti ne, je pa res, tako kot jed ti mora tud ženska dišati, kaj čem se mučit z vampi če sem bolj za jetra))[/quote]

kakšna primerjava. oboje vampi in jetra prej ko ne smrdijo, še posebej, ko se kuha.:)))

no, užitno je že, ampak bolj izjemoma :)))

Kaj se kregate 🙂
Dejstvo je, da lepotice so večinoma oddane in moški gledajo po lepoticah. TOrej ostale so?
Ženske glede, da je moški samostojen, iznajdljiv, ostali pa so večinoma mamini sinčki. Torej je logično, da je toliko samskih pa se ne dajo poparčkat.
Ja samskaa, delaj se, da si nemočna ženska pa boš prej koga ujagala 🙂

malo moram zakurit, če me zebe:)))

a zdaj bi se celo rada že kaj naučila…šmrc:)

“Močnih” žensk se bojijo samo pezdeti in mamini sinčki!
Za ostale so izziv!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Točno Paco!

ja, ne se bat močnih žensk…razen če drži v roki MP40))

prijaznost ima več obrazov)

Joj joj joj:) Dej kakšen res prijazen link:)

Joj joj joj:) Dej kakšen res prijazen link:)[/quote]
))

Joj joj joj:) Dej kakšen res prijazen link:)[/quote]
))[/quote]

Cool…sem čist noter padla:)

))[/quote]

Cool…sem čist noter padla:)[/quote]
sam sneg jim še fali))

Vidim, da je tu gor še nekaj pravi moških :), Rok, Paco…

Vidiš da ni tako slabo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close