Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski in osamljeni – družba vezanih?

Samski in osamljeni – družba vezanih?

Samski, daj povej kaj več o tem, kje se da vas samske moške najti.
Mene tudi zanimajo resni, samski moški.

Vsaj en, ki dojame poanto. Kako pa rešuješ tako situacijo? Mogoče dobim kako dobro idejo.[/quote]

Kako rešujem. Še premišljal o tem kako se spopasti z tole nalogo. Do sedaj se nisem niti kaj pretirano trudil. Pozimi sicer ni neke velike izbire. Na žurke , kjer se zbira sama mularija tudi me ne vleče. Drugač bo treba počakat , da postane malce topleje, pol pa v hribe na morje. Do sedaj sem imel oči bolj zaprte. Zgleda bo treba špegle nabavit, sicer ne vidim slabo, lahko pa mi bodo v pomoč.

Očitno si štor. samskih žensk je na kupe, precej več, kot samskih moških..[/quote]

Če se nisem do sedaj trudil , da bi kaj našel , še ne pomeni , da sem štor?

Hm, sem mislila, da to kaj bolj aktivno rešuješ.
Jaz sem sprobala že marsikaj. Ne sicer zato, da bi namensko iskala moškega, sem pa imela odprte oči.
Kup raznih športnih aktivnosti, tečaji, izleti pa take zadeve.
Pozimi so tudi možnosti: razni tečaji, smučanje, hribi, gore, samo kaj ko tam moških ni :(.

Povedal, da do sedaj bi slep za ženske. He he he. No drugač tudi sam hodim veliko v hribe. Če pa že nisem v hribih sem ziher na morju. Pa tudi na kolesu se me da srečat. Zima pa ni moj aktivni del leta. Sem bolj v domačem okolju.

Bo pa treba tole malček bolj sistemsko začet ja. Pa oči met odprte.

Torej pozimi ženske nimamo šans, ker se moški držite doma :(.

Ja ne vem. Zakaj morate kam hoditi, da koga spoznate. Jaz sem dobro leto po vezi. Hočem biti še nekaj časa samska pa so me štirje moški vprašali za resno vezo. Imam firmo in tu preživim večinoma časa o.k. pa kar hodim športat in na sprehode z mojima kužema. Glih zadnjič sem se sprehajala pa sem tega možakarja že ene parkrat videla sva se začela malo pogovarjati čisto obične stvari na koncu me vpraša kdaj hodim na te sprehode, da bi me večkrat rad videl. Tako, da preveč se trudite. Preveč. Sploh mi na misel ne pride, da bi zdaj moškega imela.

Temo sem odprla za tiste, ki si želijo razmerja. Ne za tiste, ki si ga ne.

Kdo je pa to rekel. Velik je moških , ki so tudi pozimi aktivni v naravi . Jaz sem raje bolj na toplem, ker sem zmrzljive sorte. Hodim pa vsako drugo soboto na plavanje v bazen.

Temo sem odprla za tiste, ki si želijo razmerja. Ne za tiste, ki si ga ne.[/quote]

Ženska kdaj ti bo jasno, da tebe človek ne more imeti za partnerko, ker ga boš zadušila s svojo napačno ljubeznijo.

Daj umiri konje. In stopi ne dva deset korakov nazaj.

Kdo je pa to rekel. Velik je moških , ki so tudi pozimi aktivni v naravi . Jaz sem raje bolj na toplem, ker sem zmrzljive sorte. Hodim pa vsako drugo soboto na plavanje v bazen.[/quote]

Hm, opažam, da so aktivni le poročeni moški :). Samskih pa ni videt.
Jaz drugače hodim 2-3 x na teden na bazen :). Spet sami vezani moški.

Kdo je pa to rekel. Velik je moških , ki so tudi pozimi aktivni v naravi . Jaz sem raje bolj na toplem, ker sem zmrzljive sorte. Hodim pa vsako drugo soboto na plavanje v bazen.[/quote]

Hm, opažam, da so aktivni le poročeni moški :). Samskih pa ni videt.
Jaz drugače hodim 2-3 x na teden na bazen :). Spet sami vezani moški.[/quote]

Kam pa hodiš na bazen? Mogoče se pa srečava in greva na kako pijačko po plavanju?

He, he, ne hodim ob sobotah tako kot ti, hodim med tednom. Ob vikendih pa gore.

Povedal, da do sedaj bi slep za ženske. He he he. No drugač tudi sam hodim veliko v hribe. Če pa že nisem v hribih sem ziher na morju. Pa tudi na kolesu se me da srečat. Zima pa ni moj aktivni del leta. Sem bolj v domačem okolju.

Bo pa treba tole malček bolj sistemsko začet ja. Pa oči met odprte.[/quote]

Ti boš s takim načinom razmišljanja še dolgo samski. Preveč nagnjen k filozofiranju, premalo zanimiv, opazen, aktiven v družbi..

Jaz opažam, da so samske ženske na polno aktivne: šport, tečaji, hobiji. Moški pa kar nekje čepijo in potem ni možnosti,da se spoznajo.

Prejšnji vikend objavil ,če se najde kakšna družba za v hribe, pa niti enega odziva?

Kaj češ pol, kot it sam.

Verjetno pa živiš v lj in ti je vse nekako bolj pri roki. Hopa na bus in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close