Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske ženske v nezavidljivem položaju?

Samske ženske v nezavidljivem položaju?

Berem temo o najemu/nakupu stanovanja pri 50ih in potem berem post o tem, da naj bi bile samske ženske v težkem položaju pa, da nihče ne bi dajal v najem stanovanja samski žensk pa take fore. Da samohranilki z otroci pa z veseljem dajo v najem stanovanje.
Nič ni o tem,da so samski moški v težkem položaju,nič o tem, da nekdo ne bi dal samskemu moškemu stanovanja v najem.
Od kje take ideje enih?
V čem je tak težak in nezavidljiv položaj samske ženske? Zakaj samski moški nima takih problemov?
In predvsem zakaj naj bi bile samske ženske nezaželene podnajemnice? Slišala sem že, da kdo noče oddati stanovanja nekomu z otroci, ampak samska ženska?
Pa kar nekaj samskih žensk poznam, ki so v najemu pa jih niso skenslali zato, ker so samske ali pa, ker so ženske.

nimam pojma, ampak od 25-31 sem bila v najemu. samska ženska, si moreš mislit…

Sem v najemu že od časov, ko še niti nisem bila polnoletna in me do sedaj še nihče niti ni povprašal po statusu, niti pri prvem najemu ni bil problem, da še nisem imela 18 let.

Ne vem od kod ti takšni podatki?

Po moje imajo tisti z otroci, živalmi ali kadilci precej manj šans za najem. Včasih tudi to, da bi vzeli par neradi vidijo, ker pričakujejo, da bosta kmalu imela otroka.

Stanovanje najraje oddam v najem samski ženski. No, ne vem če je samska, me ne zanima, živi pač sama. Se nikoli slabih izkušenj.
V tisti temi je pač neka vezana zafrustriranka to napisala, ne vem zakaj ji verjamete.

Kot najemodajalka najslabša izkušnja z družino, žena se je odselila potem je tip navalil na mene 🙁

Kot najemnica, mama samohranilka, z redno plačo itd. sem imela precej težav. Dokler nisem omenila, da bivam z otrokom so potekali pogovori normalno, po omembi otroka pa konec debate. Žal, kruta resnica.

Menda naj bi bile me samske ženske v težkem položaju, polno problemov vsak dan :).

Najprej slovenščina!

Bolijo ušesa.

Če te bolijo ušesa pa povej kako biva mati in en otrok. Mami z otroki? Enim.

Odgovor na objavo uporabnika
smešnoto, 26.05.2016 ob 10:09

Berem temo o najemu/nakupu stanovanja pri 50ih in potem berem post o tem, da naj bi bile samske ženske v težkem položaju pa, da nihče ne bi dajal v najem stanovanja samski žensk pa take fore. Da samohranilki z otroci pa z veseljem dajo v najem stanovanje.
Nič ni o tem,da so samski moški v težkem položaju,nič o tem, da nekdo ne bi dal samskemu moškemu stanovanja v najem.
Od kje take ideje enih?
V čem je tak težak in nezavidljiv položaj samske ženske? Zakaj samski moški nima takih problemov?
In predvsem zakaj naj bi bile samske ženske nezaželene podnajemnice? Slišala sem že, da kdo noče oddati stanovanja nekomu z otroci, ampak samska ženska?
Pa kar nekaj samskih žensk poznam, ki so v najemu pa jih niso skenslali zato, ker so samske ali pa, ker so ženske.

Ženskam srednjih in starejših let je najtežje. Tudi zato ker težje dobimo službo in manj smo plačane od moških

Samski moški nima takih problemov, ker živi pri mami.

Od kod jemljete take bedarije?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close