Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske ženske med 33 in 39

Samske ženske med 33 in 39

Ti imaš precej hujše težave, kot si misliš. Nanazadnje, zakaj čutiš tako silno potrebo brati vse moje poste, to se raje vprašaj..

Nikjer nisem napisal, da komaj najdem kondome za svojega kačona, mislim, ti si kr nekaj izmišljaš, ali pa ti neka aleksandra, ali ferbčna, ali japkica, nekaj “prišepne”..[/quote]

Nea si nekaj domišljat, pač si prijetna osvežitev med ping pongom med Katenjko, Markotom in Robijem, pa te ponucamo.
Da bi si pa slučajno dala dela s tabo in šepetala drugim, kaj naj napišejo, da bi te jezili … pha. Pa kdo misliš, da si? No, razen hvaležne kosti za poglodat vsake toliko. Ker moraš priznat, to, kar tebi dogaja s kačonom, dlakami in dekleti, ne dogaja vsakomur.

Zakaj neki se ti čisto vsakič spotakneš ob temo s take vrste vsebino? Kaj neki je tu od zadaj? Da nisi sposoben meti nikogar rad? Da tebe ni mogoče imeti rad, ker si “težek”? In ker imaš očitne manjvrednostne komplekse? Vsaj malo bolj jih zakamufliraj. Sicer pa, ok, saj to je terapija, pisanje tukaj. Sj tudi jaz to počnem, pa ne več zaradi bivšega.[/quote]

Ti lahko komentiraš povsod, jaz pa nikjer?

Daj spelji se težit nekomu drugemu, pa tudi z rovtarskimi psihoanalizami mi prihrani.[/quote]Hja res je, moje psihoanalize so pač laične, pač naravoslovka, bog mi odpusti, to smo tisti, ki potem v službah nikamor ne napredujemo na račun vas, ki iste stvari znate povedati na tisoč in en način, ravno ti si vzorčni primer, kako se ciklaš v neskončni zanki svojih zabluženih predstav…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

To je umetnost življenja. Vzemi kdaj kakšno koristno knjigo v roke, zdiš se mi namreč precej nenačitana.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je umetnost življenja. Vzemi kdaj kakšno koristno knjigo v roke, zdiš se mi namreč precej nenačitana.[/quote]
Nietzscheja berem zdaj. Ne vem, če je kul.
Spider, a si ti mogoče hodil na drugo? Jih poznam nekja s tvoje generacije. Sicer imam neke razloge, da ti ravno ne bi prisodila da si hodil tja, samo vseeno… So pogosti večvrednostni kompleksi med njenimi (bivšimi) dijaki.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj če bi se ti nehal delat nekega razsodnika tu gor, ker ti svetniški sij ne paše, marsikdo te je spregledal v tisti temi, dobro veš, kateri, če mi ne boš nehal težit, ti bom tvoje zagovaranje nasilja nad ženskami vedno nabil na nos.

Da še tebi odgovorim..

Nikoli nisem pisal o svojem “kačonu”, predvsem pa ne uporabljal tega izraza.

Počasi se ponavljaš, kot papiga, vedno ko mi repliciraš, pišeš o nekem kačonu in o ženski, ki je baje še nisem videl, mislim, kakšen dolgcajt. V bistvu se vprašaj, kako beden lajf imaš, da ti nekdo kot sem jaz predstavlja “kost za glodat”::))

Pa še nekaj. Noben Štajerc ne govori “nea si domišljat”. Štajerske poulične govorice te ne bom učil, ker ni moje poslanstvo neukim širit obzorja, samo mimogrede..

Da še tebi odgovorim..

Nikoli nisem pisal o svojem “kačonu”, predvsem pa ne uporabljal tega izraza.

Počasi se ponavljaš, kot papiga, vedno ko mi repliciraš, pišeš o nekem kačonu in o ženski, ki je baje še nisem videl, mislim, kakšen dolgcajt. V bistvu se vprašaj, kako beden lajf imaš, da ti nekdo kot sem jaz predstavlja “kost za glodat”::))

Pa še nekaj. Noben Štajerc ne govori “nea si domišljat”. Štajerske poulične govorice te ne bom učil, ker ni moje poslanstvo neukim širit obzorja, samo mimogrede..[/quote]

Verjetno v nasprotju s tabo, ki vedno postrežeš z nečim svežim?
Veliki kondomi so te pa verjetno zanimali, ker ti je zmanjkalo pisanih balončkov za vrtno zabavo?

Pa kaj ti misliš, da sem jaz tvoj animator, da ti bom “stregel” z nečim svežim?

Jaz dam komentra, tam, kjer mi paše, če tebi gre v nos, ker kritiziram samske 30+ letnice, naj ti kar gre..:))))

Pajki protestiram. :))))))))) NIsem tista iz ozadja. Sem drugače navajena. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, samo da sva razčistila.

Torej tudi jaz nisem tvoja animatorka in se smem ponavljati kot papagaj, tako kot ti. In tudi jaz smem dat komentar tam, kjer mi paše, mar ne. Ali je to rezervirano samo za vašo visokost?

Se strinjam. Ko sem bila v vezi, sem bila normalna za ljudi, ko sem bila samska pa vedno teženje kot ga opisuješ. Zdaj pa, ko me vidijo s prijateljem pa spet glave skupaj stikajo in oprezajo. Eni imajo premalo dela in se morajo vtikat v druge. Tako pač je na naši zemljici.

Kaj če bi se ti nehal delat nekega razsodnika tu gor, ker ti svetniški sij ne paše, marsikdo te je spregledal v tisti temi, dobro veš, kateri, če mi ne boš nehal težit, ti bom tvoje zagovaranje nasilja nad ženskami vedno nabil na nos.[/quote]

Težit? Če meni, kdo teži, se umaknem. Nasilje si pa narobe dojel, kot še marsikaj, zato ti kar svobodno nabijaj, karkoli že to pomeni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To gre meni tudi na živce neko “avtentično” posnemanje našega narečja. In to je pogosta napaka, celo sumim, da jo je kje z interneta prepisala.

Ne, nič nisva razčistila, ker pišeš laži. Nikoli nisem pisal o svojem kačonu in izvoli mi pokazat post, kjer pišem, da ne najdem kondomov zanjga.

Potem bluziš o neki ženski, ki da je baje še nisem videl, phahahaha, pa kaj ti misliš, da je Ljubljana New York, če se Spider odloči, da bo nekoga videl, ga vidi, ne rabi dovoljenja te osebe.

To gre meni tudi na živce neko “avtentično” posnemanje našega narečja. In to je pogosta napaka, celo sumim, da jo je kje z interneta prepisala.[/quote]

Kaj pa, če je to celo moje narečje?????

Ne, nič nisva razčistila, ker pišeš laži. Nikoli nisem pisal o svojem kačonu in izvoli mi pokazat post, kjer pišem, da ne najdem kondomov zanjga.

Potem bluziš o neki ženski, ki da je baje še nisem videl, phahahaha, pa kaj ti misliš, da je Ljubljana New York, če se Spider odloči, da bo nekoga videl, ga vidi, ne rabi dovoljenja te osebe.[/quote]

Da, pisal si o svojem kačonu, kar sem se zlagala, je to, da si jamral zaradi kondomov. Ni bilo zaradi premajhnih kondomov. Pisal pa si o svojem mednožnem premoženju. Imaš pač še bolj luknjast spomin kot jaz.

Glede nesojene pa res, phahaha, kako si me zatrl, uf, ne bom si opomogla nikoli. Da si jo celo videl brez njenega dovoljenja? Kako si vendar zvit, premeten, iznajdljiv. Pravi junak.

In očitno res nisva nič razčistila, še vedno se ponavljaš kot papiga.

To gre meni tudi na živce neko “avtentično” posnemanje našega narečja. In to je pogosta napaka, celo sumim, da jo je kje z interneta prepisala.[/quote]

Kaj pa, če je to celo moje narečje?????[/quote]Hja si se pač zatipkala no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close