samske nad 30
Ja, veliko je moških tam okrog 40, 45, ki trdijo, da bi se ustalili, če bi pravo našli. Po vseh portalih jih je polno. Iščejo ponavadi pod 30 let stare ženske. Ko jih vprašaš zakaj pa ne vrstnic pa rečejo, da hočejo otroke in to čim prej. Ja pri 45ih je pozno to ugotavljat. 25 letnice ne bodo marale 45 letnika.
Ehh, samski verjemi, je zate boljše takole, kot je. tole je tipično babje, ohh in ahhh, ko pa prideš do tja, ko bi bilo treba malo it naprej, pa megla in iskanje igle v senu. Bo že kaj najdla, da ji ne bo prav, tako da je tudi zanjo bolje, da ostane samska. Verjetno je pa mislila da boš imel mail z imenom in priimkom, pa da te na hitro najde na googlu pa da prečekira, če se te sploh splača kontaktirat
Da na forumu objaviš mejl z imenom in priimkom moraš bit pa res že orng obupan ali pa orng neumen!
Googla ga pa lahko tudi po prvem zmenku.
In ni ravno ne dober filing ne znak, če ženska pri googlanju svojega potencialnega bodočega partnerja, naleti samo na njegove fukfehtarske oglase. Verjetnost, da bo mislila, da se je takšen človek sposoben ustalit, je minimalna. 🙂
Pa kako lahko vsenasplošno opredeliš, da smo avanturisti. Nategni in pobegni? Tudi mi si želimo , da bi meli varen dom pa to . Pismu moški smo leglo pizdarije očitno , za vse mi krivi , da ste ve uboge reve samske. Al smo pijanci , al smo avanturisti , al smo mamini sinki, pa ne vem kaj še. Nikol ni prav.?????????
Pa kako lahko vsenasplošno opredeliš, da smo avanturisti. Nategni in pobegni? Tudi mi si želimo , da bi meli varen dom pa to . Pismu moški smo leglo pizdarije očitno , za vse mi krivi , da ste ve uboge reve samske. Al smo pijanci , al smo avanturisti , al smo mamini sinki, pa ne vem kaj še. Nikol ni prav.?????????[/quote]
To z lahkoto naredi nekdo, ki se preveč boji zavrnitve. Tak ima “izgovor”, da se ne podaja na preizkušnjo, kjer bi to bilo možno.
Pravijo, da je vsak samski z razlogom in tukaj lahko vidimo, kako se ljudje dejansko preganjajo en drugega. Žalostno.
Človek, ki sam ni zrel, tudi druge tako dojema, še preden jih sploh spozna. Napake vidi povsod, zato niti nima razloga, da jih spoznava naprej. Težava pa je pogosto v opazovalcu samem. Ljudje niso tako slabi, ampak pogosto nimajo niti poguma ali želje, da bi jih spoznali, zato jih raje vnaprej obsodijo, da jim tega ni treba. Tako le odgovornost za svojo samskost prelagajo na druge in še naprej ostajajo ujeti v posledicah svojega lastnega vedenja.
Glede na to, kakšen nivo debat je na tem forumu – res misliš, da se bo nekdo, ki je zrel, izpostavil?
Moški, ki je samostojen, si pa družice tudi ne bo po forumih iskal…
A si resna?
Ni potrebno, da si išče, lahko pa pove, da je samski recimo. Jaz pvoem, da sem, kontaktov pa tu gor ne bi dajala.
Če pa pogledam forum pa opazim take moške: vezani, ki so cele dneve na MON, domnevno vezani, ki so tudi cele dneve na MONu, potem razni taki, ki se hvalijo, da lovijo le poročene ženske, potem razni loverboyi pa zagrenjeneci.
Če je to zbirka naših samskih moških, kar se tu gor pojavlja, potem je res kriza. Temo pa seveda odpre 45letnik, ki išče 30 letnico.
Forum je zaprt za komentiranje.