Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samske nad 30

samske nad 30

Pa misliš, da si se sposoben ustalit?
Misliš, da bo ženska upala riskirat s tabo?

Jaz razumem, kaj ti hočeš in želiš. Vprašanje pa je ali si tega sposoben.

Ja, veliko je moških tam okrog 40, 45, ki trdijo, da bi se ustalili, če bi pravo našli. Po vseh portalih jih je polno. Iščejo ponavadi pod 30 let stare ženske. Ko jih vprašaš zakaj pa ne vrstnic pa rečejo, da hočejo otroke in to čim prej. Ja pri 45ih je pozno to ugotavljat. 25 letnice ne bodo marale 45 letnika.

Ehh, samski verjemi, je zate boljše takole, kot je. tole je tipično babje, ohh in ahhh, ko pa prideš do tja, ko bi bilo treba malo it naprej, pa megla in iskanje igle v senu. Bo že kaj najdla, da ji ne bo prav, tako da je tudi zanjo bolje, da ostane samska. Verjetno je pa mislila da boš imel mail z imenom in priimkom, pa da te na hitro najde na googlu pa da prečekira, če se te sploh splača kontaktirat

Neznanka, ne gre mi tako slabo, da bi morala pisat moškemu, ki sam pove, da je avanturist. Ga prepustim tebi. Meni avanturisti ne sedejo.

Če sem sposoben se ustalit, vsekakor ,ker drugač ne bi napisal, da to hočem. Nisem tip, da bi nek govoril drugo delal.

Kar se tiče čekiranja, pa verjemi , da ne bi bila razočarana………

samski123, si ločen ali še sploh nisi bil v resnem razmerju?
Jaz sem ločena in tvojih let pa tudi iščem.

Ne poročen še nisem bil nikoli. Sem pa bil v razmerju zelo dolgo, očitno predolgo, ker se ni obneslo. 😉
Sedaj pa že 5 let samski. Verjemi potrebujem žensko ob sebi. Pa enkrat že pride tista prava za do konca dni. 😉

Da na forumu objaviš mejl z imenom in priimkom moraš bit pa res že orng obupan ali pa orng neumen!

Googla ga pa lahko tudi po prvem zmenku.

In ni ravno ne dober filing ne znak, če ženska pri googlanju svojega potencialnega bodočega partnerja, naleti samo na njegove fukfehtarske oglase. Verjetnost, da bo mislila, da se je takšen človek sposoben ustalit, je minimalna. 🙂

a še komu ni jasno, zakaj so samice po 30 … samske ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tudi samci so samski. Oni so avanturisti, me pa nismo avanturistke pa stvar ne gre skupaj.

Pa saj tiste okrog 40 ponavadi že imajo otroke. Če jih moški želi čim prej. 🙂

Pa kako lahko vsenasplošno opredeliš, da smo avanturisti. Nategni in pobegni? Tudi mi si želimo , da bi meli varen dom pa to . Pismu moški smo leglo pizdarije očitno , za vse mi krivi , da ste ve uboge reve samske. Al smo pijanci , al smo avanturisti , al smo mamini sinki, pa ne vem kaj še. Nikol ni prav.?????????

Pa kako lahko vsenasplošno opredeliš, da smo avanturisti. Nategni in pobegni? Tudi mi si želimo , da bi meli varen dom pa to . Pismu moški smo leglo pizdarije očitno , za vse mi krivi , da ste ve uboge reve samske. Al smo pijanci , al smo avanturisti , al smo mamini sinki, pa ne vem kaj še. Nikol ni prav.?????????[/quote]
To z lahkoto naredi nekdo, ki se preveč boji zavrnitve. Tak ima “izgovor”, da se ne podaja na preizkušnjo, kjer bi to bilo možno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samski, nihče ni rekel, da so vsi moški avanturisti. V bistvu si ti edini, ki je rekel, da je avanturist v tej temi. Sam zase si rekel, da si trenutno avanturist. Zakaj se zdaj razburjaš?
Označil si se sam.

vanraa

Sedaj pa že mal utrujaš s tem avanturizmom.

Sorry, samski, moram reči, da ti še toliko bolj utrujaš s tem svojim pisanje. Najprej napišeš, da si avanturist, potem pa si začuden, da si samski.
Pač nisi zrel, zato si samski.
Priporočam, da zamenjaš mail naslov, ker takim naslovom redko katera nasede.

Par strani teme. NIti en normalen, resen, zrel, samostojen samski moški se ni javil.

Pravijo, da je vsak samski z razlogom in tukaj lahko vidimo, kako se ljudje dejansko preganjajo en drugega. Žalostno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, tema je o samskih pa se je javil kak zrel, samostojen, resen, samski moški? Niti eden. 5 strani teme.

Človek, ki sam ni zrel, tudi druge tako dojema, še preden jih sploh spozna. Napake vidi povsod, zato niti nima razloga, da jih spoznava naprej. Težava pa je pogosto v opazovalcu samem. Ljudje niso tako slabi, ampak pogosto nimajo niti poguma ali želje, da bi jih spoznali, zato jih raje vnaprej obsodijo, da jim tega ni treba. Tako le odgovornost za svojo samskost prelagajo na druge in še naprej ostajajo ujeti v posledicah svojega lastnega vedenja.

Mare, kaj pravzaprav želiš povedat? Da si samski ali kaj?
Pravim ti, da se tule v 5 straneh pisanja, ni pojavil niti en zrel, resen, samostojen, samski moški. Če misliš drugače, napiši nike. Jaz nobenega ne opazim.

Marko, se ti ne zdi, da na polno bluziš :)?

Ne, to se zdi tebi, mene pa to ne preseneča. 😉

Glede na to, kakšen nivo debat je na tem forumu – res misliš, da se bo nekdo, ki je zrel, izpostavil?
Moški, ki je samostojen, si pa družice tudi ne bo po forumih iskal…

A si resna?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni potrebno, da si išče, lahko pa pove, da je samski recimo. Jaz pvoem, da sem, kontaktov pa tu gor ne bi dajala.
Če pa pogledam forum pa opazim take moške: vezani, ki so cele dneve na MON, domnevno vezani, ki so tudi cele dneve na MONu, potem razni taki, ki se hvalijo, da lovijo le poročene ženske, potem razni loverboyi pa zagrenjeneci.
Če je to zbirka naših samskih moških, kar se tu gor pojavlja, potem je res kriza. Temo pa seveda odpre 45letnik, ki išče 30 letnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close