Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samske nad 30

samske nad 30

Hm, sam , da nisva enako stara ???????

Bi te bilo zanimivo pobližje spoznati.

Jaz sem že malo do 40, ne le malo čez 30.

No čaki, oboje ne moreš bit. Saj ni tako težko. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobro ne bi o tem na privat. A morjo vsi vedet kolk sem star? 😉 Sicer pa bližje 40 kot 30.

No čaki, oboje ne moreš bit. Saj ni tako težko. :))[/quote]

Marko, kaj ti ni jasno?
Sem jasno napisala, da sem malo do 40 in ne malo čez 30.

Samski, zanimiv mail imaš.

Ja je ne. Prid tja pa se tam mal potip”k”ava…….. 😉

Z enim takim sem se že tipkala, se ni izšlo, ker je bil avanturist, jaz pa to nisem. Ponavadi imajo avanturisti take maile.

a ne bi ti kar direkt napisala, da rabiš enega samo zato, da bo namesto tebe pral cunje. Da ne bodo fantje preveč pričakovali.

Ja no kot hočeš. Trenutno sem res avanturist, ki išče družbo na daljši rok. Ko pride prava se hočem ustalit, ker se mi ne da več tko tekat gor pa dol pa iskat.

Sem vedela, mene pa avanturisti ne zanimajo.

Ja normalno , da sem avanturist. Kako pa naj kakšno spoznam, če bom sam doma na kavču sedel pa čakla , da pride kakšna in se mi usede v naročje. Nek je treba počet. Pravim pa v kolikor bi bila oseba prava bi se hotu ustalit. Ne da se mi več zapravljat časa pa energije za spoznavanje neresnih oseb, ki bi pa ne bi.

No vidiš Samski, pa te je zaznamovala preteklost. Ni pošteno a ne. Človek bi se rad spremenil, potem pa ne dobi priložnosti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bemti ja te ženske. Nikol ni prav. 😉

To me pa spominja na tipa, ki mi je pred leti rekel, da potrebuje žensko kot sem jaz, ob kateri bi se spremenil. Sem mu rekla, naj se on najprej spremeni, potem pa naj se javi.
Glede na to kako se je njegova zgodba nadaljevala, ne verjamem, da bi ga lahko spremenila. Večja verjetnost je, da bi on spremenil mene oziroma moj tok življenja.
Ne verjamem v teorijo, da se človek, ki je že dolgo polnoleten, lahko bistveno spremeni. Lahko drugače zaživi. V svojem bistvu pa ostane isti. Nekdo, ki živi nepošteno, ki živi v laži, bo težko kdaj velik poštenjak. Tudi če se bo trudil.

Moški, ki pri skoraj 40, skače iz cveta na cvet, ima že izoblikovan karakter. Če je pri 20ih avantuirist, ajd, ok, ampak pri 40ih pa je osebnost že izoblikovana in taka kot je je.

Kako zelo se motiš!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa glej, če smatraš , da sem avanturist vtem pogledu, če grem s katero na pijačo pol ne vem. Seks na prvem zmenku pa zame odpade, dokler osebe ne spoznam dovol dobro.
V zadnjih 5 letih kar sem samski, sem seksal samo enkrat na tak način, tko da presodi sama.

Ne vleči se zdaj ven, napisal si, da si avanturist. Vsi vemo, da it na pijačo, še ne pomeni biti avanturist. Točno vemo kaj pomeni, če moški zase pravi, da je avanturist.

Pa ja daj ne da se mi pregovarjat. Kotvidim ne bo konca ne kraja. Pa tud vidim, da si trmasta pa se ti ne da dopovedat. Nič čudnega, da si samska .Pa lepo se mej še naprej. Ciao.

To me pa spominja na tipa, ki mi je pred leti rekel, da potrebuje žensko kot sem jaz, ob kateri bi se spremenil. Sem mu rekla, naj se on najprej spremeni, potem pa naj se javi.
Glede na to kako se je njegova zgodba nadaljevala, ne verjamem, da bi ga lahko spremenila. Večja verjetnost je, da bi on spremenil mene oziroma moj tok življenja.
Ne verjamem v teorijo, da se človek, ki je že dolgo polnoleten, lahko bistveno spremeni. Lahko drugače zaživi. V svojem bistvu pa ostane isti. Nekdo, ki živi nepošteno, ki živi v laži, bo težko kdaj velik poštenjak. Tudi če se bo trudil.[/quote]
Čisto možno, ne vem. Verjetno je res, da starejši kot je človek, težje spreminja svoja prepričanja, saj ima zanje vse preveč “dokazov”, ki pa ni nujno, da so merodajni. Odvisno, kako nekdo opazuje svet in sebe v njem.
Človek lahko to, da se je pripravljen spremenit, uporabi le kot vabo ali pa neko obljubo, ki je ne bo znal izpolnit. To se mi ne zdi pošten način in verjamem, da bi marsikoga odvrnil.

Jaz ne vem točno. Mislim, da si to vsak po svoje drugače predstavlja. Zate to pomeni, da človek podira kar “vse po vrsti” in ko slišiš to besedo, ZBEŽIŠ preden sploh človeku daš možnost, da ti pojasni. S tem le sama izgubljaš.

Marko, nobene škode ne bo, če se izognem avanturistu, ki ni čudno, da je samski.

Pri 40ih avanturist, vedno avanturist.

Pa nisi prebrala, da hočem nadit žensko s katero bi se ustalil. Pa ja sej nima smisla razlagat…….

Odlično napisano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close