samske nad 30
Jaz vem zakaj sem samska. DO sedaj sem srečala same take tipe, ki niso znali nič delat. Pričakovali so, da jim bom jaz prala, kuhala pa sem jih skenslala.
Raje samska kot s tipom, ki se seli od mamice k ženski, ki mu mora potem nadomeščat mamico, ker sam nič ne zna.
Ker je takih tipov vse več, je vse več samskih žensk.[/quote]
Ko uletim na brzino v lokalno štacuno, ker mi je nečesa zmanjkalo, ko opravljam “ženska” dela, vse trgovke v en glas vzdihujejo: TAKEGA BI PA JAZ IMELA! In zakaj sem spet samski?? Ker je bivša imela preveč časa, za direktorja, referenta in še za kakšnega pofuklja v firmi. (njen zapis obstaja na MON-u)
Halo, barvi sta samo dve, črna in bela, ostalo je mešanica teh dveh, vsaj na MON-u.
Če je človek samski ja. Če pa živiš v partnerstvu pa menda ne obesiš le svojega perila, njegovega (njenega) pa pustiš v stroju? Ja porabiš več časa za ločevanje. :))
In tvojega pustil v stroju? :)) Saj ne pravim, da ga mora LE ženska obesiti, samo odzivam se na to, kar si napisala, da bi moral vsak narediti SVOJE.
Samski123, mogoče si pa prezahteven. Samskih žensk je veliko, ogromno. Samo odvisno je kakšne zahteve imaš. Če so prehude, se izbor zoža.
Pa seveda je pomembno kaj počneš, kje se zadržuješ. V službi, v prostem času.
Če si v službi v moškem kolektivu, v prostem času pa samo doma ali pa v gostilni potem bo težka.
Je pa res lepo slišat, če samski moški zna sam zase skrbeti. To verjemi, da je iskana vrlina :).
Forum je zaprt za komentiranje.