Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samske nad 30

samske nad 30

samski123, nikjer nisem napisala, da ste vsi enaki. Napisala sem, da sem zato samska, ker sem do sedaj naletala na same take.

Jaz vem zakaj sem samska. DO sedaj sem srečala same take tipe, ki niso znali nič delat. Pričakovali so, da jim bom jaz prala, kuhala pa sem jih skenslala.
Raje samska kot s tipom, ki se seli od mamice k ženski, ki mu mora potem nadomeščat mamico, ker sam nič ne zna.
Ker je takih tipov vse več, je vse več samskih žensk.[/quote]
Ko uletim na brzino v lokalno štacuno, ker mi je nečesa zmanjkalo, ko opravljam “ženska” dela, vse trgovke v en glas vzdihujejo: TAKEGA BI PA JAZ IMELA! In zakaj sem spet samski?? Ker je bivša imela preveč časa, za direktorja, referenta in še za kakšnega pofuklja v firmi. (njen zapis obstaja na MON-u)
Halo, barvi sta samo dve, črna in bela, ostalo je mešanica teh dveh, vsaj na MON-u.

Kakšna ženska dela pa opravljaš? Nakupovanje menda ja ni žensko delo :)?

Dar zapažanja te zapušča! Ženska dela sem dal v narekovaje!!
Sicer pa če te zanima kaj naj bi bila ženska dela, se med ljudstvom govori o pranju, likanju, kuhanju, bla, bla……………… .
Vse v mojem stanovanju opravim sam, le enkrat mi je ena obesila perilo, ko sem ji kuhal nekaj za kosilo. ☺☺☺

A ni samoumevno, da si sam pereš, likaš, kuhaš?
Kdo bi ti pa lahko to počel?
Meni je to samoumevno, da si vsak sam počne.

Če je človek samski ja. Če pa živiš v partnerstvu pa menda ne obesiš le svojega perila, njegovega (njenega) pa pustiš v stroju? Ja porabiš več časa za ločevanje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa ne bi on obesil perilo?

vanraa

Škoda, ko se midva ne poznava……

Po tem kakor si zastavila odgovore, ki to niso si lahko mislim samo nekaj česar ne želim zapisati.
Vse kar ti gre dobro je to, da se “obesiš” na nek del posta in pljuvaš. Tisto česar nočeš videti pač ne vidiš.
P.s.: pazi na narekovaje!

Misliš?
Ja, če si res tak kot praviš, da si, je škoda, da vas ni več takih :). Ženske imamo rade takšne samostojne moške.

In tvojega pustil v stroju? :)) Saj ne pravim, da ga mora LE ženska obesiti, samo odzivam se na to, kar si napisala, da bi moral vsak narediti SVOJE.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja perem si sam , kuham tud včasih v pojstli pa sem pravi vrag he he he

sam škoda, ko nimam s kom prakticirat …..

Samsk123, moški, ki se znajdejo sami, ki ne ždijo pri mamici pod kiklco, so zelo iskana roba. Tako, da verjamem, da ne boš dolgo samski.
Po takih moških je vedno veliko povpraševanje.

Hm, kaj pa vem. Nič ne kaže na to, da bi se kaj našlo tud zame. Jaz pa potreben kot sahara vode??????????????? Pa s tem ne mislim samo seksa…..

Samski123, mogoče si pa prezahteven. Samskih žensk je veliko, ogromno. Samo odvisno je kakšne zahteve imaš. Če so prehude, se izbor zoža.
Pa seveda je pomembno kaj počneš, kje se zadržuješ. V službi, v prostem času.
Če si v službi v moškem kolektivu, v prostem času pa samo doma ali pa v gostilni potem bo težka.
Je pa res lepo slišat, če samski moški zna sam zase skrbeti. To verjemi, da je iskana vrlina :).

V gostilne ne hodim več. Le redko kdaj. Mogoče kaka večerja. Ja drugač sem v moškem kolektivu pretežno. Drugač pa se športam rad pa hodim v hribe……

Pa ti misliš bit za vedno samska?

Upam, da ne bom vedno samska :).

Ne bi se ravno strinjal s tem….
Tak, ki 40let dela vse sam…., ko kdo naredi kaj drugače, kot bi on sam, lahko postane prava sitnoba… :/
Neprijetno.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tak, ki dela 40 let vse sam, je pa zame že krepko prestar. Če je recimo pri 15ih začel delat vse sam + 40 let…

vanraa

A bi se kje na privat , kaj pogovorila?

Nisem registrirana tako, da bo težka.

no mogoče pa bo šlo tuki

miki.loveboy@ g mail

Samski, najprej mi namigni starost 🙂

mal čez 30 …..

prestar?

Jaz sem kar nekaj čez 30 pa manj kot 40, po mojem jaz prestara :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close