samske nad 30
Verjetno ni poudarjal normalnost, ampak običajnost. Torej nič ekstravagantnega oz. izstopajočega…
1. Meni pa se opis bere kot opis “preprostega” moškega. Moškega, ki se ne poveličuje (od tod oznaka normalen) in ki si želi prav takšno (preprosto) žensko (žensko z običajnimi željami, potrebami, ki za svojo zadovoljitev ne potrebuje neke točno določene značajske poteze oz. dejanja. Pač življenje, ki ga živi večina.) Moškega, ki se ne poveličuje in ne izgublja besed z neko analizo in dlakocepnostjo, bodisi ker mu to ni všeč, ali pa ker se v to ne poglablja.
2. Verjetno ni poklepetal s katero zato, ker po forumu ne klepeta oz. piše. Mogoče zato tudi tisti komentar, da nekateri res radi pišemo. Sicer pa, katero bi pa povabil ven? Za ta podvig, ki ga ti predlagaš, bi moral res kar veliko brati druge uporabnice tega foruma, in tudi postavljati osebna vprašanja. Mogoče pa bo, ko bo videl, kako bo katera odreagirala na njegovo temo oz. oglas, kakšno mnenje si bo izoblikovala, itd., ..
Ali pa Tista, ki ga bo razumela in bila podobna v tej smeri, da bi se zaradi podobnosti/sorodnosti lahko oba “sprostila” in izstopila iz tovrstnih težav.
Ampak Robi, z besedami sporočamo, kdo smo. Je eden izmed načinov komunikacije in prvi filter v množici. Tudi pri kadrovanju je pomembno, kako se prodajaš:). Zanimivi oglasi so bolj prodorni in ključ do uspeha. Saj cilj je jasen. Zato je prvi vtis pomemben in omogoča (ali pa ne) naslednje korake.
Bi te rada vidla, kako bi hipotetično kot samski delal selekcijo v živo:)). In v kvantiteti iskati kvaliteto:).
Ribica…..Misliš, da bi ženske kar čakale v vrsti, da bi prišle do mene ? :)))
Nisem takšen optimist. 🙂
Ta glavna selekcija se naredi že pri letih in ostalih merah, kot je višina in kile. Potem še kadilske in pivske navade in kraj bivanja….In to je to…
Če omenjeni pogoji štimajo, potem ostane le še peščica kandidatk, s katerimi pa se poglobljeno spoznavanje vrši v živo.
Neko dopisovanje, ki traja mesec ali več, je ponavadi le izguba časa. Saj je lahko oseba preko pisanja idealna in če v živo ni kemije, vse pade v vodo.
Jaz pa dobim pike ob tej besedi. Ker se prevečkrat rada zlorablja. Sploh z njeno antipomenko nenormalen. Z njo se označuje ljudi, ki ne padejo v družben konstrukt in kot taki niso vredni, da se jih spoštljivo jemlje.
Verjamem, da možak ni mislil “nič hudega”, je pač nespretno uporabil ta izraz, ki dejansko ne pomeni nič konkretnega. Raje kot normalen, bi napisal pridna, odkritosrčna, spontana … nekaj, ob čemer se človek najde (ali pa ne).
Sicer pa se mi zdi uporaba MŽ čveka za iskanje potencialnega partnerja kar malce hecna, za kaj takega obstajajo portali. Drugo je, če nekdo z istim nickom sodeluje tu pa objavi kaj podobnega.
Aja, tak je tvoj “optimističen” scenarij?:) Ne bi vedla, toliko te ne poznam. Mi je pa zanimivo, kako vidiš sebe v vlogi predstavljanja.
Ja, brez feromonov ne gre:) In ponavadi se ta kemija oblikuje le, če so ustvarjeni določeni pogoji. Ti si omenil svoj vidik, verjamem da bi nekdo drug povedal za svoje kriterije oz. pričakovanja. In tako obstajajo tudi ljudje, ki jim za določene vizualne lastnosti ni mar, so neobremenjeni, nekritični. Nočem sodit, kaj je prav in kaj ne, ker navsezadnje je pomembna ljubezen, pogojevana ali ne, samo da se imamo fajn:).
Moški 45 seveda iščeš žensko okoli 30 mogoče celo pod 28 pa se bojiš napisati, ker si ‘normalen’. Jaz sicer ne pridem v ožji izbor, ker sem malo čez 40, pa vendar mlajša kot ti. Pa tudi tako ne pašeš k meni, ker jaz rabim nenormalnega tipa takega, ki ve kaj hoče in se za to tudi bori.Saj je vseeno ali pomiva posodo in pere gate samo, da ima njegovo življenje smisel.Poleg tega pa mora biti odkrit in pošten. To sem iskala in takega od prejšnjega ponedeljka ni več. ostali ste samo še postarani otroci.
khmmm…, se mi zdi, da išče žensko, tako da dvomim, da bi ti uspelo priti v ožji izbor :-)))))[/quote]Khmmmm….danes je tudi to normalno, tako da bi lahko pričakoval tudi takšno ponudbo….. 😉 :))))
Normalno je zelooo relativen pojem.
Tale oglas bi bil za nek portal kjer se oglašujejo taki z namenom spoznavanja, čisto normalen. Sigurno bi se jih našlo nekaj, ki bi jim bil zanimiv (vsaj zdi se mi), tu se pa zbirajo punce (na katere predvidevam, da je bil naslovljen oglas ;), ki jim je normalno, da rade pisarijo, jim fant podari nekaj deset lepih pesmi, normalno se jim zdi, da če jim kdo posreduje tel. št. kje dobiti zelenjavo, da je to skrita šifra od samskih fantov, normalno se jim zdi, da mačke živijo v stanovanju in jedo konzerve (skupaj z lastnico… :), da se jih ne dotika nekdo, ki je nekoliko bolj temno obarvan, normalno je da same lutajo po gozdovih, nabirajo čudne gobe, se v Evinem kostumu kopajo ob mesečini v hladnem jezeru, tekmujejo na ribiškem tekmovanju v mis mokre majice, ti vržejo kozarec nutele v glavo, noči preživijo pred rač. zaslonom podnevi pa spijo, znajo obračat besede, se namenoma naredit nekoliko lataste in se potem smejat ob komentarju tistega, ki je nasedel, ni pravilno dojel napisanih besed, normalno je, da se včasih obnašajo kot prismuknjene mesečeve vile, drugič kot zlobne čarovnice……
Vse to in še mnoooogo več so normalne punce 30+ na tem forumu in če želi bit kdo njim zanimiv ,se mi zdi, da bi moral nekoliko bolj domiselno pristopit k tej stvari, da bi se jim lahko vsaj približal na korak ali dva….
Zraven vsega naštetega so te dečve še bolj ali manj povezane med sabo, se srečujejo izmenjujejo mnenja, tako, da tisto kar ena spregleda jo druga dopolni, včasih tudi kar kaj napiše v njenem imenu, ker itak vedo druga za drugo kaj oz kako ona razmišlja….. To naj bi bilo to 😉
Moški 45 drugače povedano zdiš se jim hecen…. Mogoče je pa to tudi pogoj, da jim postaneš simpatičen 😉 ?
Karkoli bi v oglas napisal, bi se v tako širokem izboru (čestitam On 🙂 vedno našel lep kupček tistih, ki bi sem jim avtor zdel smešen, zato je kar prav, kar je napisal. Edino, ne vem, kam je pričakoval, da se mu bodo oglasile, glede na to, da se ni odzval. Mogoče pa so bili odzivi zanj prekruti, da bi sodeloval v debati.
no ja, sej je iz pisanja razvidno, da samopodoba ni na visokem nivoju…. in takih se ženske ognejo[/quote]
To vidiš ti, pa še kdo, vsi pa ne vidijo tega. Nekatere tukaj vidijo svojo priložnost. 🙂
aaaaaaahhhaaa…..
Doma ni dost, če se samo do kolen, tu bi pa lahko bilo…. 😉 he, he, he[/quote]
Mislim, da si ljudje narobe tolmačimo Trud v partnerskem odnosu.
Se sprašujem, ali v partnerski odnos sploh “spada” trud. Se mi zdi boljše, lažje, da v tovrstnem odnosu trud ne bi bil potreben za ohranitev le tega. S trudom je povezan napor, morda celo odrekanje, zanikanje svojega Jaz-a… In vprašanje je, kakšne občutke ta trud (napor) v nas prebuja in pušča. Bi bilo boljše, če se ne bi rabili truditi ampak samo živeti, biti.. znotraj odnosa.
Forum je zaprt za komentiranje.