samske nad 30
Lep pozdrav. Ko takole prebiram razna vaša sporočila oziroma komentarje se sprašujem ali sploh še obstajajo samske ženske nad 30 let, katere pa bi si želele imeti partnerja. Ne bom trdil za sebe da sem idealen moški, ker potem se bo spustil plaz mailov na mene, sem pa normalen, zaposlen, urejen itd, da ne bo preveč samohvale. Rad imam vse kot normalni ljudje, vendar sem mogoče mal preveč zadržan in težko navežem stike. V kolikor se kaka vidi s podobnimi težavami se naj mi javi, mogoče pa nama bo usojeno da se spoznava. Prosim brez nepotrebnih komentarjev
no ja, meni je prišlo na pamet, da mora bit zelo lep, da išče 15 let mlajšo :))))[/quote]Po moje niti ni toliko pomembno, da bi bila plemenita (kot se pogosto kakšna tu (sama) naslovi….hi,hi,hi…) ampak bolj, da je v plemenski kondiciji…. Tiste čez štirideset že niso več tako ziher…
no ja, meni je prišlo na pamet, da mora bit zelo lep, da išče 15 let mlajšo :))))[/quote]Po moje niti ni toliko pomembno, da bi bila plemenita (kot se pogosto kakšna tu (sama) naslovi….hi,hi,hi…) ampak bolj, da je v plemenski kondiciji…. Tiste čez štirideset že niso več tako ziher…[/quote]
tiste je zarad pameti težje dohajat in tut hormone majo na višku….
Drage dame in gospodje.
Res, čisto zares, včasih kar zakomplicirate. Mislim, da ni nič narobe, če nekdo uporablja vsakdanji (širše uporabljeni) pogovorni/izrazoslovni način.
Čisto v vsako besedo se pa res ni potrebno vtaknit. Ali analiziranje.
Zakaj je rekel od 30+… zakaj pa ne. Mogoče pa je mislil, da je to najnižja starost, nekje, za katero domneva, da bi se lahko ujela, recimo…
Zakaj je uporabil besedo normalen/normalno… ja, kaj ni to neka najbolj običajna beseda, ki mogoče bolj kot normalnost opisuje izraz za večino. Ljudje se pač tako izražamo. Z nekim pogovornim načinom, ki ga razume večina, za katerega si večina ljudi zna predstavljati kaj želi nekdo povedat, in ga razumet…
Pa kaj vam govorim, saj tako ali tako veste in ne odkrivam tople vode.
Pa brez zamere, sem danes rahlo slabe volje in ne/strpna.
Mogoče si slabe volje, ampak vseeno se strinjam s tem kar si napisala. Pa nisem slabe volje. 🙂
Goldfish, vsak ima svoja pričakovanja/želje. Potem bi lahko rekli, da je vse pričakovano in je najboljše oglas pustit prazen ali pa napisat, “pričakujte nepričakovano!”. 🙂
Moški 45 tvoj opis je tako suhoparen (pa brez zamere) in vsaj meni čisto nič privlačen, deluje mi kot zapis nekega obupanca, ki bo zadovoljen s kar eno, samo da se javi……
Zakaj se raje nisi prijavil, kaj napisal v kakšno temo, poklepetal s katero od uporabnic, jo sam povabil kam, če bi se ti debata z njo zdela zanimiva?
Ne vem mogoče sem krivičen/preveč kritičen, samo tale tvoj oglas se mi zdi tako “zlajnan”, da res ne vem kaj lahko “upecaš” na te besede.
Drugače smo se te pa malo privoščili z analizo besede (vsaj jaz) z namenom, da bi se zamislil kaj si napisal oz kako različen pomen imajo te besede za “širšo javnost” in možen izbor kandidatk, ki bi se lahko javile. Če bi bil registriran bi mogoče dobil od katere še kak ZS tako pa dvomim, da kaj več od “užitkarjev v pisanju” ne bo šlo….
Lep pozdrav. Ko takole prebiram razna vaša sporočila oziroma komentarje se sprašujem ali sploh še obstajajo samske ženske nad 30 let, katere pa bi si želele imeti partnerja. JA, ITAK DA OBSTAJAJO, NI PA SAMO TALE MON MESTO, KJER BI SE ALI PA SE NE BI ZBIRALE RECIMO…….Ne bom trdil za sebe da sem idealen moški, ker potem se bo spustil plaz mailov na mene NE VEM ZAKAJ SE SEKIRAŠ – ČE IMAŠ KVALITETE JIH PAČ IZPOSTAVI IN ZAGOARJAJ…… TE VEDNO DRUGI SKRBIJO?? , sem pa normalen KAJ JE ZATE NORMALEN??? , zaposlen, urejen itd, da ne bo preveč samohvale. TO, ČE DELAŠ IN ČE SE IMAŠ ZA NORMALNEGA – S TEM SE ŠE NI ZA HVALIT……Rad imam vse kot normalni ljudje – KAJ TOREJ JE TO???, vendar sem mogoče mal preveč zadržan in težko navežem stike. V kolikor se kaka vidi s podobnimi težavami AHA TOREJ DVA, KI TRPITA ZARADI DOLOČENIH PROBLEMOV??? se naj mi javi, mogoče pa nama bo usojeno da se spoznava. Prosim brez nepotrebnih komentarjev
v glevnam pa vidim, da te skrbi kaj bodo drugi rekli….. samopodoba ni lih močnejša stran ?
žensko zanima od kod si, kok si visok, teža, lasje, kadilske in pijanske navade, kok časa si bil najdljle v vezi, če imaš otroke, če živiš z mamo, kakšne imaš hobije, značajske lastnosti
v kerem koli vrstnem redu že – v glavnem je to podobno kot bi zanimalo tebe najbrž in v takem opisu ni nobene samohvale
glede na tvoj emšo seveda pa tudi to ali si otroke želiš (iščeš 30-letnico…)
Se strinjam. Ampak samo pričakovati, si želeti, brez akcije, ki bi prinesla rezultat, je nekako brezizhodno, se ti ne zdi?
On_ je zadel bistvo, sem enakega mnenja. Res pa je, da smo si ljudje različni. Če je nekdo monoton in suhoparen, morda sploh nima nekih posebnih pričakovanj, je zadovoljen z minimalnim, zato je temu primeren tudi vložek:).
Pretiravaš. Človek pač ni Hemingway in takole na suho začet, pa čeprav samo na forumu, ni čist enostavno.
Jaz po pravici ne vem, da ne vem, kaj bi napisala, če bi morala oddati oglas, kjer iščem sorodno dušico, karkoli že to pomeni.[/quote]Pretiravam?
Kje pa !
Sploh ne rabiš bit Hemingway, da se prijaviš na MON, napišeš kak komentar, se malo pogovoriš tako neobvezno, poiščeš podobno misleče…. Kaj pa vem.
Prišel je na Ž/M čvek, on bi pa z nekim (suhoparnim?) oglasom očaral dekleta 30+…… in pravi, da je normalen… 😀
Normalno bi bilo, da bi prišel na čvek počvekat. 😉 :))))
Tu tako ali tako ne bo kar tako gladko šel skozi in se ne bo mogel kaj veliko pretvarjat glede na mrežo ZS, ki jo razpletajo uporabnice, delijo slikovno gradivo, “zaupne podatke”….. 😀
Ne bo mu lahko ; )
Sploh pa ženske teh let niso več neke…. ne vem kaj, in ne bodo kar šle na nek oglas se ponujat, al kako? Naj pokaže kaj več od sebe (pa ne kot Pikec….), če želi, da bo kak odziv ne pa v mrzlo župo pihat….
Da ne bo kdo narobe razumel, jez mu želim, da mu uspe in naj najde kaj zase samo kar tako na javno se ravno ne želijo izpostavljat se mi zdi, kak bolj konkreten kontakt bi pa že lahko pustil, če je “normalen”…. al je pa samo spet kakšna provokacija in nas kdo na suho dribla….
No, saj nas je kar nekaj prijelo na ta oglas…. ha,ha,ha….
Forum je zaprt za komentiranje.