Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samsk zagonite ves keš

Samsk zagonite ves keš

Samski ste eni luzerji, mislim tiste, ki ste pri 40+ večno samski. Tule jamrate kako je vse drago, kako nimate keša. V resnici pa imate pogosto boljše plače kot poročeni, ker ste pač bolj fleksibilni. Stroške imate bistveno manjše, ker nimate moškega, nimate otrok, torej vse ceneje. Babnice se ne rabite napravlja za moža, ne rabite kupovat daril za vse mogoče sorodnike… Denar zagonite za same neumnosti. Stroškov imate bistveno, bistveno manj, ampak zagonite samo za neumnosti.

Ni čudno, da se samskih 40+ vsi na daleč ognejo. Sploh babe ste totalno zapravljive. Govorim seveda o samskih, brez otrok.

Odgovor na objavo uporabnika
za neumnosti, 11.09.2023 ob 19:55

Samski ste eni luzerji, mislim tiste, ki ste pri 40+ večno samski. Tule jamrate kako je vse drago, kako nimate keša. V resnici pa imate pogosto boljše plače kot poročeni, ker ste pač bolj fleksibilni. Stroške imate bistveno manjše, ker nimate moškega, nimate otrok, torej vse ceneje. Babnice se ne rabite napravlja za moža, ne rabite kupovat daril za vse mogoče sorodnike… Denar zagonite za same neumnosti. Stroškov imate bistveno, bistveno manj, ampak zagonite samo za neumnosti.

Ni čudno, da se samskih 40+ vsi na daleč ognejo. Sploh babe ste totalno zapravljive. Govorim seveda o samskih, brez otrok.

Goni se s takimi. Veliko ni samskih proti svoji volji ampak, če ne dobijo sorodne duše so pač tudi čez 40 plu sami. Kaj ti ni jasno. Itak se pa samskost povečuje iz leta v leto.

Stroski zivljenja so drgac vecji… samo ti pa ne rabis otroka oblec nahrant kupit to, kupit tisto…. ce si sam bi zame mogu met…

anonimno1770, 11.09.2023 ob 19:57

Goni se s takimi. Veliko ni samskih proti svoji volji ampak, če ne dobijo sorodne duše so pač tudi čez 40 plu sami. Kaj ti ni jasno. Itak se pa samskost povečuje iz leta v leto.

????

Smesko zate…

Ampak ma prav… zenksa 40 mora vase vlagat vec da je npr enaka… botoks… mora bit po zadnji modi oblecena da ker sploh pogleda za njo… isto ce ma kako druzbo mora se s cim pokazat…

denar mora krožit

Pa kdo ti je kriv, da si si na nič keša navlekla nesposobnega moža in froce? Si fouš, da sem plačana bolje od tebe, ker več doprinesem firmi kot ti s svojim visenjem na  negi, pa počitnicah, pa govorilnih itd.?

boga revca, 11.09.2023 ob 20:33

Pa kdo ti je kriv, da si si na nič keša navlekla nesposobnega moža in froce? Si fouš, da sem plačana bolje od tebe, ker več doprinesem firmi kot ti s svojim visenjem na  negi, pa počitnicah, pa govorilnih itd.?

Aja-jaj?

ko bom imela viška denarja ga bom tebi prvemu dala

Nismo ti mi krivi, da imaš nesposobnega dedca in zoprne froce.

Ja, denar pa zagonim za hobije, bolj koristne kot so tvoji. Vsaj večina mam, svojim sončkom porine vse v rit, kar se jim sprdne.

Kdo sploh jamra zaradi denarja. Vsak pravi, da je plača premajhna, nihče pa ne govori, da nima denarja. Nekateri pomagajo finančno svojim staršem, ker imajo premajhne pokojnine, pa še vedno kaj ostane…

Res je. Zato pa sami samski jamramo po tednikih pa se nonstop zbira za naše odločitve. Da hodijo naše odločitve na počitnice, da imajo šolske potrebščine, darila za božička….ja, sami samski. Smo breme družbi. Luzerji totalni. Nas morajo drugi subvencionirat da sploh preživimo.

Madona ti gremo v nos, ze tretji post si odprlo na to temo. Saj so ti ze napisali v prejsnjih-loci se pa bos se ti imelo vsega na pretek

Točno tako. Samski smo luzerji. Vse zagonimo za alkohol in tobak. Kar ostane pa za kurbe. Živimo od danes do jutri. Kaj še hočeš lepšega ?

Sem ženska. Samska. 50+. Orej xiljna skupina. In živim v okviru svojih zmožnosti in ne poznam težav, ki jih navaja avtor. Nikoli se nisem prejela nobene pomoci, finančne podpore in jo tudi ne rabim. Prezivljam se s svojim delom.  Sem varčna, precej hrane si pridelam na svojem vrtu, vsak dan kuham in si malico nesem v službo. Oblačim se urejeno, a ne kupujem nikoli dragih blagovnih znamk. Hodimn k frizerju, a ne vec kot na vsako četrtletje, sicer se uredim sama. Licim se dnevno, nekaj zdravil kupujem samoplačniško.  Kadim in pijem ne. Avto imam nižji srednji razred in ga menjam na 10+ let, Pogosto vozim tudi kolo. Stanovanje vzdržujem tudi z lastnim delom. Precej porabim pa za daljsa potovanja, okoli 10k letno. Nekaj tudi se za gledališča in muzeje in športno opremo. Vseeno mi uspe ustvariti solidne prihranke. Moški, ki jih poznam, v primerjavi z mano životarijo in mi se jamrajo, res pa večina tudi manj zasluži in več porabi. Sicer pa naj se vsak briga zase in ne ovira drugih.

Herman189, 15.09.2023 ob 20:52

Točno tako. Samski smo luzerji. Vse zagonimo za alkohol in tobak. Kar ostane pa za kurbe. Živimo od danes do jutri. Kaj še hočeš lepšega ?

Ti…

Ves kako je… Tvoj denar je tist k ga zapravis. ?

In to je dejansko res.

To pa ni res,odkar sem samska mi ostane veliko več denarja

res je. Samski imamo največ keša. Jaz recimo sem pun ko brod. ?

Zvezani, sploh taksni z froci in se posebaj babe, ste najvecji strosek in pritisk na ekonomijo in ostale sodrzavljane.

Nafukarite froca in potem dobite vec kot letni dopuat na stroske ostalih davkoplacevalcev? Halo! Si fukjen? Ce nisi sposobna delat ker imas oteceno pizdo dobis odpoved pa naj te moz prezivlja.

Da ne omenjamo, da je to samo zacetek. Potem sledi nekje med 18 let in 26 let raznih otroskih dodatkov, karitasov in financiranih obrokov za mulca.

Za piko na i in nagrado revezem za dve desetletji futranja vasega pamza ga pa nakoncu se vzgojite v nesposobnega lenuha, ki preostanek zivljenja pregnije na sociali in drogah

jaz npr. sem dala toliko za baterijski sesalnik (800€) kot je vreden moj peugeot

Spet delaš špetir, da bo še kakšen davek lažje skozi? Goni se.

Pozabljate na stroške ki jih imajo samske… veliko več je potrebe po vibratorjih, dildotih in podobnem, te stvari pa so lahko tudi zelo drage. Tudi žigolo za eno noč ni nujno poceni.
Samski dedi pa rabijo denar za plačilo poročenim skrbnim mamam, ki opravljajo vsa posteljna dela, za katera bi ga lahko samske družbeno koristno poskrbele.
Žalostno, da najbolj pridne in poštene poročene ženske morajo opravljati še storitve za osamljene moške.
Ampak taka je pač družba, nikakvo v postelji velja za moralno neoporečno in neskurbano, ormalne ženske pa se proglaša za kurbe, če za svoje usluge naokrog kaj zakasirajo.

Kaj se to tebe tiče?

A zapravljajo tvoj denar ali svojega?

Te mamica razkurla k ni prave večerje skuhala? Pa k ti noče za kurbe dat, socialna pa šla že papa?

Varčujem za pogreb. Vsak mesec dam v ta namen nekaj na stran.

lubček, če je to tvoj največji problem v življenju, pol pa res ne vem….. a nimaš nobenega dela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close