Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šampon za rast las/gostejše lase

Šampon za rast las/gostejše lase

Zanima me, če kdo ve ali obstajajo kakšni posebni šamponi ki pripomorejo k rasti lasem. Moj sin (16) se sekira zaradi las, sicer jaz nisem opazil da bi izgubil ogromno las, se pa mi zdi da so malo bolj redki kot prej. Začel je jesti več vitaminov in zdrave hrana, ampak mislim da ni zadovoljdn. Torej zanima me če imate vi kakšne izkušnje, katere sestavine v šamponih bi lahko pomagale pri tej težavi. Trenutno uporablja nek naraven šampon. Hvala za odgovore, želim si da se sin ne bi tako stresiral.

Naj je neoluščeno proso, vsak dan po 1-2 žlički. Zelo pomaga.

Fitoval, šampon in kapsule.

Kako pa kaj tvoji lasje?

Podobni kot njegovi, on se boji da mu bo sčasoma ta M-oblika las začela napredovati dalje po glavi. Tudi moj oče ima lase, enako dobro kot jaz, če ne skoraj boljše.

Velik delež pri plešavosti ima dednost in če imata njegova dedka in ti goste, krepke lase, si bo verjetno lahko pomagal s kako hrano/zdravili/šamponi … drugače zelo verjetno ne.
In če imaš ti samo malo pleše na vsaki strani čela, je zelo verjetno, da bo tudi pri sinu ostalo tako.

Niti nebi rekel temu pleša, veliko miških ima ta M vzorec las. Jaz imam vedno na kratko postrižene lase, zato to mogoče bolj pride do izraza kot pri mojem sinu, ki ima rad malo daljše. Njegov drudi dedek (od njegove mame) pa je bil malo plešast, ampak je lase začel zgubljati pri približno 50. letu starosti če se ne motim in to samo od spredaj. Tudi ko je bil star več kot 90 let je še vedno imel lase, a ne tako goste seveda. Verjetno bi to dejstvo sina še bolj vznemirilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close