Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šampon za mastne lase

Šampon za mastne lase

Drage Monovke, ima katera kakšen nasvet, kateri šampon je res dober za mastne lase. Skoz imam mastne, umivati se moram na 2 dni, to pa mi je kar malo prepogosto.
Pa ne bi ravno kakšnih ful dragih…

Najboljši šampon za mastne lase je šampon za suhe lase.

Enkrat sem nekje brala, da šamponi za mastne lase izsušujejo lasišče, ki se posledično še bolj trudi proizvajat maščobo… tako nekako.
Sama uporabljam že leta kakšne blage otroške šampone. Ampak kakšnih čudežev itak z nobenim šamponom ne gre pričakovat. Si vseeno umivam lase 2x tedensko.

Se hecaš ali resno? Ker imam jaz tudi ta problem, samo da imam mastno lasičše in suhe konice. Nikakor ne najdem pravega šampona.

Do sedaj se je najboljše obnesel šampon Alverde za občutljivo lasišče iz DM-a. Dober je tudi KEUNE, ampak obvezno v kombinaciji s tonikom – je pa kar drago.

In kakšen problem je, če si je treba lase na 2 dni umit?? Gre preveč vode in elektrike???
Joj, raje imate mastne špagete na glavi, kot da si vzamete tistih 5 minut za pranje glave.
Groza.

Noben problem si ni umiti glave vsak dan, samo, če imaš redke in tanke lase, si jih z neprestanim umivanjem še bolj zredčiš in uničiš, v tem je problem.

Otroški šampon je idealen.

bi rekla da je otroški šampon res idealen za otroke, odrasli pa imamo drugačen PH zato ..?
Meni odgovarja šampon od NIVEE za večji volumen las. Podaljša pa samo za 1 dan. Pa še kombinacija mehčalca naj bo od SAYO tudi za večji volumen za suhe lase

Kolikor sem jaz probala, pa sem probala ogromno, ti povem, da med šamponi žal ni bistvene razlike. Bodi vesela, da nimaš problema še s prhljajem.

morda b ti ustrezal Dvorec trebnik-pomaranča….meni je ok, o njem so v zvezi z m astnimi lasmi pred časom pisali na tem forumu

Noben problem si ni umiti glave vsak dan, samo, če imaš redke in tanke lase, si jih z neprestanim umivanjem še bolj zredčiš in uničiš, v tem je problem.[/quote]

Joj, dej, kje si pa to pobrala – imam tanke in gladke lase, že dvajset let si jih umivam VSAK DAN (ja, prav si prebrala), ker jih nosim razpuščene in ni hujšega, kot gledat packarijo na glavi – in lasje so enaki že od moje mladosti, so tanki, a se bleščijo in so na sploh zdravi.

Nehajte že z neumnimi izgovori, da vam ni treba skrbet za HIGIENO. In ja, čisti lasje in lasišče spadajo med osnove.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close