šampon/balzam za ravnanje las
Jaz redno uporabljam različne L’Oreal Elseve, in sicer roza, rumenega, rdečega, in belega, za ravnanje, za suhe, barvane, poškodovane.
In to šampon, balzam in med vikendi pogosto tudi njihove maske. Sicer si perem lase vsak dan, preizkušala sem veliko različnih šamponov, a že nekaj let sem se ustavila na Elseve L’Orealu, ker mi je super.
Sicer so fajn tudi Keune izdelki, L’Oreal Professional, Paul Mitchell, Dercos, a so vsi dražji….med cenejšimi me mogoče še prepriča Gliss Kur, ostalo pa niti slučajno ne….
Jaz to zadevco uporabljam ene pol leta. Moram reči, da sem presenečena (v pozitivnem smislu) nad učinkom. Uporabljam Od Nivee- oboje šampon in balzam. Ampak je mastal problem – prhljaj. Nikoli ga nisem imela, sedaj pa kar nekaj, toliko, da me tudi lasišče srbi. Sem presedlala na Elseve, pa mi ne odgovarja v tem smislu, da imam dobesedno takoj mastne lase (itak se mi že vsa leta odkar vem zase ful mastijo) in nima takega učinka na ravnanje kot Nivea.
Tako, da tudi mene zanima kakšne imate izkušnje z ostalimi oz kaj sploh še obstaja.
Forum je zaprt za komentiranje.