samozavest
ok Robert zdej pa mene neki zanima. Dobil si cel kup nasvetov in vsi so ti sporočili popolnoma isto. Praviš da se sam zavedaš da je to kar ti svetujejo prav, vendar nimaš dovolj moči da bi storil ta korak. Ali si se že kdaj zamislil in si predstavljal sebe čez eno leto če bo šlo tako naprej? Sej te nikjer več ne bo. A je teb ta ženska res tako všeč da nočeš nobene druge al ti je všeč samo to da si z nekom v zvezi, da pač ne bi bil osamljen? A si se kdaj usedel in razmišljal o tem kaj hočeš v življenju? A res hočeš imeti ob sebi nekoga ki te ponižuje in se poigrava s tabo in s tvojimi čustvi? Mislim da ne, drugače nebi svojega problema izpostavil tukaj ampak bi živel v dani situaciji, ker bi ti pač tako ustrezalo.
Hudiča reč si kar bo pa bo, stisn zobe in jo skensli, ker tole te po koščkih ubija.
Prosim ne razmišljaj o tem kako boš osamljen če ne boš več imel nje. Sicer pa praviš da te zdaj pokliče le kadar te rabi da ji kaj pomagaš. No vidiš ko ji pomagaš je kul ves preostali čas pa si osamljen in razmišljaš o njej in se sekiraš zaradi nje. Se pravi da si na nek način tudi zdaj osamljen pa še vedno znova ti zadaja nove in nove srčne bolečine. Zdaj pa si predstavljaj tole: 1) si z njo–> čutiš se prizadetega, izkoriščanega, trpiš, samo čakaš in čakaš in te je strah kako te bo še prizadela… Vso svojo energijo porabiš za srčne bolečine… to se nikdar ne neha, mukam ni videti konca.
2) jo pustiš –> žaluješ, žaluješ,…… potem pa opaziš da si še zmeraj živ in da ni tako hudo kot si pričakoval…. vso svojo energijo začneš porabljati za stvari ki te veselijo (npr. prijatelje, hobije, drugo dekle
Robert, Karlo ima prav, v tej vezi si veliko bolj osamljen, kakor če bi živel samsko življenje.Le znati ga je treba zaživeti.Včlani se v različna športna društva, v planinsko zvezo in prostovoljne akcije, kjer boš ponovno spoznal ljudi za druženja.Z njimi porabi čimveč prostega časa, da boš zvečer utrujen zaspal in naslednji dan bo spet lepši.Sama sem dve leti s sinom hodila po hribih in gorah vsak dopust, praznik in vikend, tudi čez noč s spalno vrečo.Danes sem osem let v partnerski vezi, pa mi je tako dolgas po tistih lepih časih, čeprav živim v lepem in zdravem partnerskem odnosu.Pogumno naredi korak v lepše življenje in usoda s srečnim nadaljevanjem ti bo sama prišla naproti.Le navaditi se boš moral, da ne boš več odvisen od odnosov in bo samsko preživljanje prostega časa prijetno.
Alenka
hay
Za začetek te bi pozdravila seveda pa upam ,da ti bom lahko kako pomagala.
Mislim da sem na prebližno istem vlaku kot pa ti. Saj me razumeš no vsaj upam .Odkar sem se skregala s prijateljicami nimam ne fanta, nobenega prijatelja vse so mi vzele še samozavest. Vem ,kako se počutiš ,če bi bila na tvojem mestu ji nebi oprostila spomni se kaj vse ti je rekla, kako te je užalila dopisovala si je še z enim fantom ,rekla ti je da si grd spomni se teh besed, ki mislim da jih boš steška pozabil . Mene žalijo že dve leti upam ,da kar se dogaja sedaj, da se potem ko se bom vpisovala v srednjo šolo to nebo dogajalo . Name se spravla skoraj cela šola tako da že komaj čakam da bo konec šole. Kar se pa tebe tiče si bi moral poiskati drugo punco ki te nebi varala in te žalila saj vem da boš to naredil steška ampak ne pozabi da moraš prejšni punci dati vetra pokaži ji da zmoreš brez nje čeprav bo od začetka teško . Mene vsi obremenjujejo z oblekami in z prinčesko da boš bolje zastopil me vsi žalijo da nimam dobre obleke,prinčeske-frizure,in še bi lahko naštevala sedaj pa jim bom dala jaz
vetra dosti so me žalili čas je da jim dokažem ,da se znam obleč , da lahko imam prijatelje in dobro frizuro, tako naredi tudi ti dokaži ji da lahko imaš drugo punco da ni ona edina in da neboš čakal nanjo oziroma da si bo premislila potem pa te zopet varala . Sedaj grem sedmokrat v trgovino.
oziroma odkar se poskušam oblečti po modi upam da mi bo uspelo tebi pa tudi želim veliko sreče pri drugem dekletu . Pojdi večkrat na sok ali na pivo pa jo boš sigurn zagledal.
če želiš zvedeti še kaj mi piš
na : pmiran@siol.net
veliko sreče Sara
pozdravljen
Ze nekaj mesecev je minilo od tvojega dogodka vendar me vseeno zanima koliko si star in iz kje prihajas.Namrec v tebi vidim zelo velik odsev sebe s to razliko da nism sama vendar se tega tako bojim da od prvega fanta nism bila dneva brez in to se dogaja od mojega 14 leta naprej.Zdaj sm pa stara 20.Res bi bila vesela ce bi mi odgovoru in mogoce bi se lahko tudi spoznala ker imava veliko skupnega.
upam pa da se je vse dobro izslo
lp tina
Forum je zaprt za komentiranje.