samozavest
Zateku sem se tudi na vaš “čvek” čeprav sem fant. Na moškem čveku mi je kar nekaj od njih priskočilo in napisalo dobre nasvete. ker pa mi je vsaki dan huje in huje sem se obrnil še na ta forum.
želel bi nekomu izpovedati mojo bolečino, ker pa okoli sebe nimam neobenega, sem pač se odločil za ta način.
Pred dnevi mi je punca rekla, da gremo malo narazen da mora ona razmislit, kaj čuti do mene. Seveda sem jo vprašal kaj je narobe, če me ljubi….. Sama je rekla da me ljubi ampak da ji manjka da jo crtam. Res nisem od takih ki nonstop visi na njej, vendar sem ji ljubezen izkazoval na tak ali drugačen način. Ko sem ji to omenil pa je rekla da ji to prigovarjam, kar pa sploh ni res.
Povem naj, da sem zalotil nekaj mesecev nazaj pisma ki jih je pisala drugemu fantu, vendar je zatrdila da jih ni nikoli poslala. Neprestano si je s “prijateljem” pošiljala SMS in to kar dve uri zaporedoma v moji prisotnosti. Ko sem ji povedal da me to moti se je zadirala, da jaz ji nemorem prepovedat se skom dopisovat in da ona itak s tem nima nič. Sama pa je bila tako ljubosumna, da če sem s konico očesa pogledal drugo je že vihala nos. Zdaj sem sam in čakam. Hudo mi je, ker res nimam samozavesti da bi iskal drugo punco. Prepričan sem da bi me vsaka zavrnila, da bi si rekla čuj jaz pa le premorem kakega lepšega od tebe. tako enostavno si neupam nobeni približati. Samozavest mi je nekoliko tudi moja punca zbila, ker ko sva se skregala je vedno govorila kako sem grd. Kja naj zdaj, kako naprej, kako poiskati družbo, enostavno ženske družbe ne znam poiskati oziroma nimam nobene samozavesti da se jim približam. Kaj naj naredim če me ona čez dan pokliče in reče “sem premislila OK lahko sva spet skupaj” Vem da bo ona naprej pisarla sporočila,…. Zelo sem depresiven, tako da sem sam od sebe začel jemnati tudi neke tablete ki naj bi bili za pomirjanje. Res si sam neznam pomagat, nimam ob sebi nekoga da bi si mu zaupal te stvari, strah me je samote. Tisti ki tega straha ni občutil neve kako hudo je to. Povem naj, da ko sem v družbi sem priljubljen in nikakor ne zamorjen in tudi dokaj zgovoren, samo prvega koraka pri puncah neznam storiti. POMAGAJTE…
P:S. Povem naj da mi sedaj pošilja SMS sporočila v stilu kako si kaj delaš. Ko pa jo pokličem, se skoraj ne pogovarja normalno ambak bolj dreza v čustva. Noče povedat ali je konec vsega ali kaj. Samo izmotava se, tako da imam občutek, da me želi imeti za rezervo.
Za spremembo ti predlagaj, da potrebuješ nekaj časa, da premisliš o vsem skupaj. In potem si ga res vzemi. Pojdi ven s prijatelji, vzemi si čas za stvari, ki te veselijo in v to ne vključi svoje prijateljice. Ne podleži njenim željam in zahtevam. Na prvem mestu si sedaj ti in tvoje želje. Dokler samega sebe ne boš spoštoval (predvsem pa imel rad), ne pričakuj tega od ostalih. Ko boš razčistil sam s seboj, ko boš vedel, kaj želiš in česar si NE dovoliš, bodo tudi tvoji koraki do punc in ostalih stvari v življenju manj negotovi. Veš, včasih samota tudi ni tako “ubijalska”, kot misliš (sploh, če jo primerjaš z vezo, v kateri si sedaj).
Lp,
p.s.: predlagam ti tudi, da se na začetku te poti nekajkrat na dan pogledaš v ogledalo in si rečeš “RAD SE IMAM, SREČEN SEM, ČUDOVIT SEM”. Kakorkoli zveni smešno in čudno, pomaga, verjemi. Čez nekaj časa tega ne boš več potreboval.
Vem, da ti je hudo in težko, vendar – ODJEBI JO! Ženska nima niti najmanjšega spoštovanja do tebe. Sicer pa – kako lahko sploh pošilja SMSe frendu vpričo tebe??? To je poden, res.
Ne zasluži si te, zato poglej okrog sebe in našel boš punco, ki ji na kraj pameti ne bo prišlo, da bi razmišljala o drugih tipih. Ker bo s tabo!
Srečno.
Najprej kar moraš storiti je, da zamenjaš številko .(gsm) Obvezno. Tako bo konec sms-ov in ostalih bedarij.
Potem pa bo pač moralo preteči nekaj časa, da boš lahko normalno zaživel – brez tega, da boš vsak dan mislil na njo.
Če ima slučajno ona sedaj kakšnega frajerja, pa njega seznani s tem, da ti ona še kar piše …njemu to sigurno ne bo všeč. In bo potem še njemu zatežila, da si lahko dopisuje s kom hoče…in jo bo on dal na čevelj.:)
Da bi se pa v tem trenutku obrnil na kakšno drugo in iskal novo vezo, pa mislim, da ne bi bilo fer do dotične, ker bi bila samo nadomestek in bi na tej poti ranil po nepotrebnem kakšno srce.
Odreži “kuro” iz svojega življenja in najprej poskrbi zase. Počasi bo šlo in vsak dan bo bolje.
čao
Sama imam kar nekaj izkušenj s takimi fanti kot si ti. Ne razumi tega kot napad, ampak premehek si. Čeprav ženske mislijo, da hočejo moškega, ki jih bo poslušal in crkljal in delal vse kot one želijo, to ni res! S fantom kot si ti sem bila 3,5 let in sva stalno hodila narazen in skup in narazen in skup. Seveda na mojo pobudo. Nisem vedela, kaj manjka, samo nekaj je manjkalo. Nekaj časa sem mislila, da nisem zaljubljena, ker ni bil ne vem kakšen lepotec in sem nadaljni 2 leti porabila za izbrane lepotce, ki iskreno povedano, niso zadovoljili mojih potreb – psihičnih.
Ne vem, če bo samozavest prišla z leti ali ne, ampak predlagam ti, da s to punco ne začneš znova – kakor hitro namreč enkrat prekineta, je malo verjetnosti da bo na koncu uspelo. Navadila sta se na en ritem in iz tega je težko priti na drugačen odnos. Torej postavi sebe na prvo mesto. To da se bojiš, da ne bo druge je brezveze. Seveda bo. Ampak takrat moraš biti pripravljen. Ni bistvo zveze, da se razdajaš do onemoglosti, samo zato, ker te je strah, da bo drugače konec. Kadar se ena oseba podredi drugi, je malo verjetnosti, da bosta oba zadovoljna. Poleg tega je še najverjetneje to, da punca še ne ve kaj točno hoče in dokler ne bo ugotovila, bo tebe samo še bolj mučila. Ne vem, koliko si star, ampak zdi se mi, da tudi sam še ne veš kakšna oseba je ustrezna zate. Kakor te jaz razumem, si želiš da bi te punca imela rada, ti bila predana in nežna s tabo. Sploh ni nujno da tako najdeš v klubu ali baru, kjer se jim ne upaš približati. Lahko da jo imaš tik pred nosom, pa sploh ne veš. Tako je bilo vsaj v mojem primeru.
Za konec naj še povem, da je meni strašno žal, da sem tako mučila tistega fanta. V olajšanje mi je samo to, da si je že tri mesece po tistem, ko sva nehala, našel drugo punco (pa je najbolj sramežljiv fant, kar jih poznam) in sta še vedno srečno zaljubljena že ene 4 leta.
ej, res vsem hvala za vaša sporočila. Ko jih preberem mi je res za minuto boljše in si tudi rečem “saj imajo vsi prav”. Ko pa ugasnem rač. pa je spet tista bolečina v meni. Otkrito povedano imam bolečino v srcu in to fizično. Nevem….. res me je strah samote in toliko sem prepričan da bom ostal sam da ne razmišljam več na nič drugega. Enostavno to so moje misli od jutra do večera. Čeprav vem da bi moral poslušat vaše nasvete enostavno to negre. Ne iščem nove zveze takoj. Mogoče iščem samo nekoga, da mi povrne tisto samozavest, katero bi moral imeti vsak človek, tisto samospoštovanje, katerega bi moral imeti,…… Zardi njene nedružabnosti (nikoli ni želela v družbo9 sem izgubil v teh letih vse svoje znance. Zdaj se nekomu obesiti za vrat in ga otežit z mojimi težavami enostavno ne morem, ga ni takega. Nevem, res nevem kako naprej. Šeenkrat pa HVALA vsem ki pišete. Res HVALA.
SKENSLI JO, NI NIČ KAJ PRIDA DA BOŠ VEDEL. POZNAM TAKŠNE PUNCE, HOČE IMETI REZERVO. VERJETNO SEM BILA TUDI JAZ KDAJ TAKŠNA. POVEM TI MI JE BILO VEČKRAT ŽAL ZA FANTOM, KI ME JE IMEL RES RAD… TKO DA ZIHR JI BO ŽAL, SAMO NE POPUSTIT, KAJTI TEBI BO KASNEJE. SAMOZAVEST ROBERT, SAMOZAVEST. NE OBREMENJUJ SE DA SE NE ZNAŠ PRIBLIŽATI PUNCAM. PUSTI ČASU ČAS, PRAVA LJUBEZEN PA BO PRIŠLA SAMA OD SEBE. NIKOLI NE BIT ODVISEN SAMO OD LJUBEZNI-OD PUNCE. IMEJ HOBIJE, PRIJATELJE…UŽIVAJ. PA NE ZAČET S TAKIMI FORAMI-TABLETE… ČE BI SE RAD POMIRIL, PEJT RAJE OKOL HIŠE LAUFAT, DA BOŠ RAZBIL MISLI….POMAGA-PREVERJENO….
VELIKO USPEHOV PRI DRUGI VEZI (NE PRI TEJ) IN PAMET V ROKE, ČEZ ČAS SE BOŠ SMEJAL TEM STVAREM…
BOJANA
Forum je zaprt za komentiranje.