Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

Mene zanima na kakšen način in kolikokrat na teden se punce samozadovoljujete,
jas osebno se samo z prstom in 3-4 krat na teden

Na MON-u so večinoma poženjene, se ne samozadovoljujejo, pob! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na MON-u so večinoma poženjene, se ne samozadovoljujejo, pob! :)))[/quote]

Ne vem če so večinoma poženjene.

In kaj to pomeni, da so poženjene ženske tudi vedno zadovoljene? 🙂

Egocentrični drvar, te se samozadovoljujejo še večkrat! Če malo prebereš poste, so dedci parkirani za šankom…………… , ali pa pri ljubici!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Na MON-u so večinoma poženjene, se ne samozadovoljujejo, pob! :)))[/quote]…če pa že imajo ob tem eno roko na tipkovnici in zasanjano zrejo v ekran……. :))))))

Kolikokrat na teden pa nategne tvoj tip?

Egocentrični drvar, te se samozadovoljujejo še večkrat! Če malo prebereš poste, so dedci parkirani za šankom…………… , ali pa pri ljubici!![/quote]

Midva bi jim lahko pomagala odreči se te grde navade? Samo malo jih je preveč, a ne? :)))

Tudi do 20 krat na dan, v eni uri, ni problema 😀 potem pa tut po teden, lahko tudi dva ne 🙂

tudy
Re: samozadovoljevanje

19.01.13 12:05
Kolikokrat na teden pa nategne tvoj tip?

usak dan

Egocentrični drvar, te se samozadovoljujejo še večkrat! Če malo prebereš poste, so dedci parkirani za šankom…………… , ali pa pri ljubici!![/quote]

Midva bi jim lahko pomagala odreči se te grde navade? Samo malo jih je preveč, a ne? :)))[/quote]
Navada ni grda, pomagam pa vedno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Midva bi jim lahko pomagala odreči se te grde navade? Samo malo jih je preveč, a ne? :)))[/quote]
Navada ni grda, pomagam pa vedno![/quote]

Če je treba pipo pod umivalnim koritom priškrnit? 🙂 Lepo, da pomagaš. Če imaš dober ključ, zategneš vsako matico, da potem ne pušča voda? 😀

Midva bi jim lahko pomagala odreči se te grde navade? Samo malo jih je preveč, a ne? :)))

hehe,dobr”r tule:)))

Misonka, priznaj, kaj delaš! In kakšne PACKE ste ženske! Kdo bi si mislil …. :)))

Nič ne bom priznala! ::) Pač pa z veseljem izjavljam da se sama božam ama prav vsakič ko mi zadiši..:)

ja..se drgnem in prav fino mi je:))

No ja,ker smo ženske dost muhaste,se mi ne da vedno z svojo polovičko ukvarjat,sem sama prej fertik:)))

Zadovoljen?

ma ni panike..ti samo vprašaj….)

A pomembno je torej, da si čim prej fertik? Kakšen je to užitek, ki se mora hitro končat? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne išči dlake v jajcu:) To pomeni takrat ko se mi ne da ukvarjati z moškim..a nisem bila dovolj jasna Marko::)?

Kakšen je to užitek, ki se mora hitro končat? : ( na tale stavek bi pa ti lahko kaj več povedal mar ne? ) Saj ni težko priznati..po meni vzemi vzgled:))

lep večer želim.

Lahko povem več, če je tebi nerodno. Užitek, ki se mora hitro končat, je bolj slab užitek. Imam prav a ne? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma sploh ne..je sladek in vroč..te na hitro zdrma in gremo dalje..) se mora končati? To si ti rekel..)

Preden zenska moskemu kot je Marko dopove kaj hoce ji ze 3x pride, tako da jo cisto razumem,

Mi ženska kot je Marko ne pride do živega,ne skrbi:))::)))

In tudi v takšnem primeru bi sama zase poskrbela…katera pa rada prenaša takšnega zakomplekasnega dedca:)))

Bi rekel moj najstnik “temu ga pegla…”””::)))

Temu se reče dober rajc. 😉

Z mojo prijateljico ne rabiva nic besed , samo dotik na pravem mestu in to je to. Ima pa ona okrog 40let, take pa so po izjavi Matjaz-kota samo se za v kuhinjo , seveda pod pogojem da dobro kuha , drugace pa se za to ne. Take pa naj bi se kar same cartale , ker jih tako al tako noben vec noce .

Odlicno;)))

Aja, to sem jaz rekel?? Se ne spomnim namreč. 😉
Če je ženska samo za v posteljo, potem je njena uporabnost zoožena le na eno disciplino, če zna kuhat, pa že takoj na 2, torej je tudi njena “instrumentalna vrednost” višja.. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close