Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samotestiranje

samotestiranje

Zaupajo v samotestiranje učencev in dijakov 🙂 me res zanima koliko je jih bo samotestiralo……moji zagotovo ne.

Hvala, da si z nami delila to zelo pomembno informacijo.

Noben se ne bo testiral.

Sicer pa – ko se bo začelo krehanje po razredih se bodo šole tik tak zaprle.

Sploh ne vem zakaj odpirajo sole (sploh visji razredi os in srednje) trenutno je se lepo vreme v treh dneh bi lahko kar zunaj pred solo razdelili napotke, gesla, ucbenike itd in bi nadaljevali od doma. Zdaj se bojo samo okuzili in cez 1 mesec bo zaprto ampak s to razliko, da bo vec bolnih. Volk ovce cuva- tako bo izgledalo to samotestiranje. Pri nas sta sicer oba moz in hci med prebolelimi ampak hci se bo vseeno testirala, ker nikoli ne ves. Jaz sem ji ze narocila obvezno maska, distanca in testiranje. Popiva, zurira in ponocuje pa itak ne. Oni niso diht, da se grejo tole farso od samotestiranja.

To sicer postavlja na laž njihove druge zahteve po plačljivem testiranju, ker gre za čisto diskriminacijo in pravni precedens. Zakaj se eni lahko samotestirajo, drugi ne? Po kakšnem kriteriju to?

Važno jim je, da se čim več testov odda.Pa če se potem uporabijo, hukers.

Mularija bi se testirala, če bi test veljal za kaj drugega kot za šolo. Tako so jih pa zaklali. Testirat za šolo, potem pa še enkrat za kino, pa še za fitnes, PA ZA MALCO ZUNAJ… KAMO SUTRA JE REKU MILO ŠEVIČ.

A vam ni jasno, da hočejo obtožit mladino, da se ni testirala in povzročila novi val?

Pri tem pa da se uni cepljenci šetajo naokoli.

Japajade, moji se ne bodo ne testirali ne cepili.

KAKO BO POTEKALO TO ŠOLSKO LETO

kot lani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close