Samostoječe nogavice
Tudi jaz za poletje nikakor ne bi priporočala samostoječih nogavic. Sploh za neke uradne priložnosti, kot je zagovor diplome, poslovni sestanek ipd.
Preveč je tvegano, da silikon zaradi vročine ali potenja zdrsne dol.
Res je, da je pas za nogavice delna rešitev. A po mojem mnenju ni tako udoben, da bi ga kar tako nosil okoli (je le bolj za posebne – romantične priložnosti). Poleg tega zelo rad zareže v kakšno maščobno blazinico, ki potem grdo udari ven. Tudi ne vidim globjega smisla v tem, da se hladiš s samostoječimi nogavicami, potem pa navlečeš pas, da jih ne bi izgubil. Ves koncept hlajenja gre tako nekako po zlu, mar ne? Sploh če nosiš pravi pas za nogavice, res takega funkcionalnega, ne le okrasnega ali seksi.
Tanke 8-denske nogavice niso nič tako vročega, poleg tega pa pri ženskah, ki imajo noge oblikovane tako, da se v stegnih drgnejo, preprečujejo, da bi se koža na vročini od potu in drgnenja vnela.
LP,
Lenka
Ja za pas sem jaz tud celo večnost porabla, pa nasploh kaj pametnega in kvalitetnega, da sem mojega presenetla. Potem pa sem naletela na eno trgovinco na spletu, kupla malo skeptično potem pa sem bla ful presenečena nad kvaliteto glede na to, da ni blo drago. Pas pa nogavice sem kupla, pred dvema dnevoma pa še bodystocking. Pa… moj možek že dolgo ni tako skakal, kot pa, ko sem oblekla to. Se splača… res se splača… uf, mi je kar vroče, ko se spomnim. Sicer pa poglej na http://www.urejena.net
Mah, pas je super zadeva. Na pogled se zdi sicer zelo neuporabna, ampak ko ga oblečeš pa kar pozabiš, da ga imaš na sebi. Jaz sem ga kupila preko spleta v eni angleški trgovini in je uporaben. Za razliko od teh, ki jih prodajajo pri nas in znajo zlezt iz bokov. Nogavice so bistveno bolj udobne od hlačnih in samostoječih, ker ti med nogami ne lezejo dol in si jih ni treba skoz gor vlečt, kar lahko povzroči trganje. Samostoječe pa znajo bit nadloga zaradi silikona, ki jih pri teh za pas ni. Moja ginekologinja je rekla, da je tudi bolje zaradi tega, da je pri rodilih bolj zračno in težje dobiš kakšne glivične infekcije. Edina težava je, da se rahlo vidi na oprijetih krilih. Ali pa bolj seksi. Kaj pa vem. Upam, da sem kakšni pomagala.
Papa
Forum je zaprt za komentiranje.