Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Samostoječe nogavice

Samostoječe nogavice

Živjo. Naslednji teden imam pomembno zadevo in bi potrebovala najlonke. Ker je že dovolj toplo, bi imela samostoječe. Večkrat sem jih že kupila, ampak imajo izredno slab oprijem. Katere ve kupujete in ste z njimi zadovoljne?

Hvala za namig in pomoč!

Absolutno Falkejeve – dobro drzijo zelo dolgo casa. Je pa tudi v nižjem cenovnem rangu moč dobiti relativno dobre, npr v C&A.

Živjo,
se strinjam s tabo, da so te samostoječke lahko rizične, kadar gre za resne zadeve … Jaz imam za take priložnosti še pas (štrumpantelne)
Žabe so pa res prevroče.

Hvala vama za namige! Falkerjeve se dobijo v Emporiumu, ane? Kakšne je pa kej cena?

Jst sem ponavadi mela Liscine in so zanič. Pa se nisem mazala s kremo. :))))

Kje se pa pas kupi? Joj, to si sploh ne predstalvam, kako bi zgledal. No, sej se ne vid v končni fazi. :)))

Upa, Polzela, ne Lisca.

Falke – Maximarket (za Emporium ne vem).

Falke ima tudi Emporium, stanejo 15€.

Jaz sem jih nazadnje nabavila v Leclercu in so dobre.

Punce, hvala! Bom šla jutr na Rudnik! Upam samo, da mi sredi zagovora ne zlezejo na kolena. Znal bi bil mal neroden. :)))))))

Ko je že tema,
kje se da pa kupit pas za take nogavice? Sem že kar nekaj štacun pregledala pa nisem našla nič pametnega, samo ene par kičastih dvoumnih modelov.

saba fuzine

sama čez poletje ob pomembnih priložnostih nosim 8 DEN nogavice, tanke in prosojne. kupim jih v intimissimi in so mi boljše kot samostoječe. no vsaj bolj sproščena se počutim.

U madona, zanimivo……

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Jaz sem jih zadnjič kupila v mullerju in sem zadovoljna z njimi.

Jaz sem zadnjič kupila ene 8 DEN v Intersparu in moram priznati sem bila zelo zadovoljna. Ker imam še ene nove rezervne sem šla pogledat kako se jim reče – SUN. Imajo pa samostoječe in tudi navadne nogavice, tako da lahko izbiraš.

jaz sem do sedaj vedno kupovala v Fabianiju, dol mi v vseh teh letih niso zlezle v bilo kakšnem vremenu. Sem pa že vidla da so kakšni zlezle dol ker so imele preveliko številko….

Tudi jaz za poletje nikakor ne bi priporočala samostoječih nogavic. Sploh za neke uradne priložnosti, kot je zagovor diplome, poslovni sestanek ipd.

Preveč je tvegano, da silikon zaradi vročine ali potenja zdrsne dol.

Res je, da je pas za nogavice delna rešitev. A po mojem mnenju ni tako udoben, da bi ga kar tako nosil okoli (je le bolj za posebne – romantične priložnosti). Poleg tega zelo rad zareže v kakšno maščobno blazinico, ki potem grdo udari ven. Tudi ne vidim globjega smisla v tem, da se hladiš s samostoječimi nogavicami, potem pa navlečeš pas, da jih ne bi izgubil. Ves koncept hlajenja gre tako nekako po zlu, mar ne? Sploh če nosiš pravi pas za nogavice, res takega funkcionalnega, ne le okrasnega ali seksi.

Tanke 8-denske nogavice niso nič tako vročega, poleg tega pa pri ženskah, ki imajo noge oblikovane tako, da se v stegnih drgnejo, preprečujejo, da bi se koža na vročini od potu in drgnenja vnela.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Ja za pas sem jaz tud celo večnost porabla, pa nasploh kaj pametnega in kvalitetnega, da sem mojega presenetla. Potem pa sem naletela na eno trgovinco na spletu, kupla malo skeptično potem pa sem bla ful presenečena nad kvaliteto glede na to, da ni blo drago. Pas pa nogavice sem kupla, pred dvema dnevoma pa še bodystocking. Pa… moj možek že dolgo ni tako skakal, kot pa, ko sem oblekla to. Se splača… res se splača… uf, mi je kar vroče, ko se spomnim. Sicer pa poglej na http://www.urejena.net

Mah, pas je super zadeva. Na pogled se zdi sicer zelo neuporabna, ampak ko ga oblečeš pa kar pozabiš, da ga imaš na sebi. Jaz sem ga kupila preko spleta v eni angleški trgovini in je uporaben. Za razliko od teh, ki jih prodajajo pri nas in znajo zlezt iz bokov. Nogavice so bistveno bolj udobne od hlačnih in samostoječih, ker ti med nogami ne lezejo dol in si jih ni treba skoz gor vlečt, kar lahko povzroči trganje. Samostoječe pa znajo bit nadloga zaradi silikona, ki jih pri teh za pas ni. Moja ginekologinja je rekla, da je tudi bolje zaradi tega, da je pri rodilih bolj zračno in težje dobiš kakšne glivične infekcije. Edina težava je, da se rahlo vidi na oprijetih krilih. Ali pa bolj seksi. Kaj pa vem. Upam, da sem kakšni pomagala.

Papa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close