Samos ali Lefkas
Spet Grčija, sorry.
Starša in 16 mesečnica se odpravljamo julija za 14 dni v Grčijo. Iščemo hotel na plaži z vsaj malo naravne sence ne predaleč od centra dogajanja (da se lahko gre zvečer peš na kakšen sprehod) in ne prehrupno (bolj v miru in tišini za spat). Zaželjena je možnost kuhanja (ker je mala alergik) ali pa vsaj več menijev na izbiro. Rentali ne bi preveč, zato mora biti plaža lepa.
Na Itelekti so mi predlagali Doryssa Bay na Samosu in Palmira Beach na Lefkasu (Nidra). Ima kdo kaj izlušenj iz omenjenih dveh hotelov? Ali pa vsaj iz Nidre?
Ali pa kakšen drug predlog za ne prehudo ceno?
Hvala za vsako mnenje in idejo!!!
Mi gremo po Ionskih otokih – ker so relativno majhni. S trajektom gremo iz Benetk do Krfa, nato preko Lefkasa, Kefalonije in Zakintosa v Patras, od koder se bomo vrnili spet s trajektov v Benetke.
Spali bomo v kampih, ker gremo s trajektom imamo avto s seboj in tako tudi vse pripomočke. Potovali bomo pa z 2,5 let starim otrokom. Prvič smo takšno pot opravili lani, le da je bila destinacija Sicilija.
Pozdravljeni, mi smo bili na obeh otokih – na Samosu in Lefkasu in to z majhno punčko. Nikjer ni bilo težav zaradi otroka, lepši pa se mi zdi Lefkas. morda so plaže malo težje dostopne, vendar so lepše. Odločitev je seveda samo vaša. Na Intelekti vam bodo dali dokaj natančne podatke. Lep dopust vam želim.
viv, na vseh teh otokih smo že bili, zato vam kar zavidam. Boste uživali!!! Če imate možnost, vrinite vmes še Paxos, je res čaroben, tak mali otok s tremi naselji in nobenim večjim hotelom.
Upam, da bo tudi nam uspela kakšna grška varianta. Tudi mi smo pomislili na trajekt, ampak do Benetk je dolga in se še nismo odločili. Anek Lines iz Trsta je bil zakon…
Forum je zaprt za komentiranje.