Samoporjavitvena krema
Jaz tudi nisem vešča v rabi teh krem. Že trikrat sem se namazala, pa sem bila vedno lisasta in bolj oranžna kot porjavela 🙂 Z dlani, komolcev in gub nikakor ni šla barva stran. Mi je bilo nerodno se sploh v javnosti kazat. Res mi ne gre in občudujem tiste, ki se na ta način lahko same zrihtajo, da imajo lepo barvo.
Rumene, oranžne in lisaste ste zato, ker uporabljate te slabe proizvode, ki se prodajajo pri nas. Treba je uporabljati kvalitetne gele, pene oziroma mleko, kjer imaš enakomerno lepo rjavo barvo brez oranžnega ali rumenega odtenka.
Jaz uporabljam to stvar celo leto, tudi pozimi in imam lep zdrav, ravno prav rjav ten. Sploh nisem ne rumena, ne oranžna in tudi ne zgledam, da sem pozabila iz solarija iti pravočasno. Pa še to – slabi proizvodi smrdijo, ko se namažeš, dobri pa zelo lepo dišijo. Naročim po internetu, ni drago, pride v enem tednu. Treba pa je kupovat znane, preverjene znamke in ne kar nekaj levega.
Jaz uporabljam le diorjevo kremico ali collistarjeve kapljice in rezultat je super. Nobenih rumenih ali oranžnih odtenkov, super je. Tudi nanašanje je preprosto. Ja, glede vonja pa se strinjam s predhodnico. Ne kupuj kremic blagovnih znam dm ipd, so poceni ampak niso dobre.
Jaz uporebljam le za obraz, vrat, včaih dekolte. Namažem kot kremico in potem čez nekaj ur, še raje naslednji dan, se odloči, če ti je odtenek presvetel, daš še en nanos. Jaz tega nikoli ne počnem, zadošča le en nanos recimo vsakih 5 dni.
Dva posta nazaj sem napisala, katere kremice uporaabljam … diorjeva samoporjavitvena krema za obraz (pa ne shimering, ne maram, da se sveti) in collistarjeve kapljice. Če pa ne znaš brat …..[/quote]
Je bilo mišljeno za “hja” (Naročim po internetu, ni drago, pride v enem tednu. Treba pa je kupovat znane, preverjene znamke in ne kar nekaj levega.)
Brat pa znam, hvala.
To je po moje najbrž zato, ker eni napišejo odgovor, potem se pa ne vračajo več na temo in zato ne vedo, da jih ti nekaj sprašuješ.
Ne sekiraj se, sama malo pogooglaj in boš našla ogromno teh strani, ki to prodajajo, tam imaš vse opise, vse kar rabiš.
Drugače pa so med drugimi zelo dobri L’Oreal-ovi produkti za samoporjavitev. Jih je več vrst, za telo, za obraz, za takojšnjo porjavitev, ali pa čez dve uri… itd. Lepo dišijo, komolci, kolena, dlani niso bolj obarvani ali flekasti, lepo vlažijo kožo.
Forum je zaprt za komentiranje.