Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Samoporjavitvena krema

Samoporjavitvena krema

Katero priporočate za noge in ostalo telo? Za obraz ravno ne rabim, samo za telo, predvsem za noge. Ponavadi sem uporabljala solarij, letos pa nimam časa pa vseeno nočem imeti čisto belih nog in rok. Bojim se, da bom lisasta?!

Malo na sonce pa ne velja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žal ne. Ko imam čas, ni več sonca.

No, to pa tudi mene zanima. Katera porjavitvena krema je res dobra?

meni čisto vse srmdijo. tudi tisti kao losion od dove. najprej diši ampak potem smrdi tako, kot vse ostale kreme. ko pa malo zašvicaš pa sploh.

Lp

Sem jih sprobala že kar veliko – meni osebno najbolj paše garnier je res suer lp

Če se samo po nogah, še gre, drugje je že bolj tako tako, sploh pa imaš potem obarvana bela oblačila.
Lisasta ne boš, če se ne boš namazala na debelo in če boš res lepo razmazala, kar pomeni malo več masiranja kot pri nanašanju navadnega mleka. Pred tem je fajn kožo dobro zdrgniti z grobo rokavico, se pravi narediti piling, sploh kolena znajo drugače izpasti čudno. Pa še to sem ugotovila, da se nikakor ni dobro mazati vsak dan, ampak kvečjemu vsak drugi, drugače boš preveč oranžna.
Kreme se mi pa zdijo več ali manj vse nekaj istega. Dove za svetlo polt je bil meni čisto ok.

Jaz sem zelo svetla in uproabljam Niveino samoporojavitveno kremo – že drugo leto in sem zelo zadovoljna. Vzamem pa tiso za svetlejšo kožo – po enem tdnu so noge že lepo svetlo rjave.

Pojdi se posprejat,tako kot špricajo avtomobile.
Tista rjava barva je na tebi 2-5 dni in je popolnoma neškodljiva za kožo.Vsi ta boljši kozmetičarji to ponujajo,stane pa cca 15-30 eu.
Pa veselo po barvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close