Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style samoporjavitev

samoporjavitev

Živjo!

Evo tudi mene zanima nekaj stvari glede krem za samoporjavitev. Do sedaj jih zaenkrat še nisem uporabljala vendar pa vsako leto občutim večjo negativno moč sonca kar me je pričelo resno motit, poleg tega pa se tudi bojim za svojo kožo.
Po naravi sem svetlo polti, kar pa pomeni da ima sonce na mojo kožo še več negativnih vplivov.
Tako sem začela premišljevati o kremah za samoporjavitev in imam v z vezi s tem nekaj vprašanj.
Ker se res zelo veliko ukvarjam s športom me zanima ali se ob potenju krema prime obleke in če se ali se ob takojšnjem pranju oblačila krema tudi izpere?
Ker sem vsaj 3krat tedensko tudi v vodi me zanima ali se mi bodo ob prihodu iz vode takoj poznali madeži (zaradi izpiranja kreme) ali krema ostane vsaj nekaj časa na koži kljub temu?Namreč, ko pridem iz vode ne bi bila rada takoj lisasta.(-;
Zanima me tudi ali so ponavadi boljši spreji ali kreme ter kolikokrat na teden naj bi se krema nanesla in kolikokrat na teden naj bi se naredil peeling telesa?
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
K.

Samoporjavitvene kreme so zelo delikatna stvar , odvisno je od kvalitete kreme kako hitro se bo izprala in ali bo koža po nanosu lisasta.Če je dovolj kvalitetna se ne bo poznalo na obleki , nanos na kožo pa je potrebno ponavljati vsake nekaj dni , pred tem pa se naredi tudi piling.Če ga delaš vsake par dni naj bo le ta bolj nežen , sicer pa je lahko bolj grob-ker je na telesu koža debelejša , vendar se ga potem naredi bolj redko-1krat tedensko…..Kvalitetne so recimo od Decleorja…..

Živjo!
Tudi mene zanima nekaj v zvezi s samoporjavitvijo. Kupila sem si sprej od Vichy-ja. Ali ima katera izkušnje z njim? Ali je dovolj kvaliteten?
LP, Tijana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close