Samopodoba vs. reala
Kako zelo resnično. Žalostno, da se tega marsikdo ne zaveda. Če 10 let sem gor hodiš vsak dan, potem si pač defekten, ni druge razlage.[/quote]
Še bolj defekten je tisti, ki se druži z 80% defektnega folka in ve za njih. :)))
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Napisala si “ti pričakuješ”. Tu ni nobenega prostora za zmoto, ampak si že vnaprej določila. Meni bi se zdelo prav “zdi se mi, da pričakuješ…” ali pa “mislim, da pričakuješ…”. Če nisi obsojala, potem se opravičujem za nerazumevanje, ampak res ne vem, kako bi to kdo lahko razbral iz tvojega zapisa.
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Verjetno prej ona od njega. :)[/quote]
Verjetno res. Na koncu bi bil vsaj eden od njiju na plusu. :))
Forum je zaprt za komentiranje.