Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samopodoba vs. reala

Samopodoba vs. reala

Kako zelo resnično. Žalostno, da se tega marsikdo ne zaveda. Če 10 let sem gor hodiš vsak dan, potem si pač defekten, ni druge razlage.[/quote]
Še bolj defekten je tisti, ki se druži z 80% defektnega folka in ve za njih. :)))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zame je tole predsodek. Ne moreš vedet, kaj nekdo pričakuje, kar tako na pamet. Lahko ugibaš, ne moreš pa vedet/obsodit.[/quote]

Vedno lahko domnevamo o pričakovanjih; hvala, da obsojaš moje stališče, kaj si mislim o pisanju nekoga drugega.

Domnevaš lahko, ti pa si napisala, kot da zagotovo veš. To pa obsojam ja. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa bereš na tak način kot želiš brati in ne tako kot je bila zapisano 😛

Napisala si “ti pričakuješ”. Tu ni nobenega prostora za zmoto, ampak si že vnaprej določila. Meni bi se zdelo prav “zdi se mi, da pričakuješ…” ali pa “mislim, da pričakuješ…”. Če nisi obsojala, potem se opravičujem za nerazumevanje, ampak res ne vem, kako bi to kdo lahko razbral iz tvojega zapisa.

“ti pričakuješ”.

“zdi se mi, da pričakuješ..

” ali pa “mislim, da pričakuješ.

ooo kriza.Da imam pa tazga težaka doma ,mi ga pa itak spiplje.

Misonkka, saj ga nimaš, z razlogom. Bi že prej pobegnil od tebe. 😉

Verjetno prej ona od njega. 🙂

ma ti boš vedel.

Marko teoretično obvlada medčloveške odnose v nulo.

Ja saj zato pa pravim,da Marko bo pa res vedel..:)

Verjetno prej ona od njega. :)[/quote]
Verjetno res. Na koncu bi bil vsaj eden od njiju na plusu. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close