Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samoplačniški pregled ščitnice prvič – De. Pustovrh – je kdo že bil?

Samoplačniški pregled ščitnice prvič – De. Pustovrh – je kdo že bil?

Sama sem namreč bila zadnjič…in mi je se mi je zdelo enih par stvari “zanimivih” pa me zanima če ima še kdo takšne izkušnje.

Najprej čeprav sem bila samoplačniško mi reče sestra za zdr. kartico – že to se mi zdi čudno, ko ji povem da sem samoplačnik pravi.,d a mora prepisati podatke ker sem prvič…
ali je tudi še komu drugemu zahtevala zdr. kartico ob prvem pregledu, četudi ste bili samoplačniki?

nadalje me zanima – ali ste dobili sliko uz-ja?

saj s tvojo kartico, brez napotnice os. zdravnika si nič ne more.

povej raje kaj o pregledu in težavah, ki so te pripeljale v to ambulanto.

Nekateri res iščete probleme..
Groza, verjetno si šla na prvi samoplačniški pregled kam.Seveda je to včasih praksa, da vseeno želijo zdr.kartico.Predvsem zato, da hitreje dostopijo do tvojih OSNOVNIH PODATKOV in, da se jim lahko izpiše nalepkica oz. karkoli.
Kaj pa misliš, da jo bo zlorabila??
Brez napotnice ne more nič.

Eni ste res kr neki..

Če ni kakšnih res sumljivih stvari, NE RABIŠ DOBITI SLIKICO

Zaradi česa si se pa odločila, da greš v samoplačniško ambulanto ? Zaradi čakalne dobe ? Zaradi zdravnika ? Tudi jaz imam namen iti k dr. Pustovrhu ker je zelo dober zdravnik. Koliko pa si plačala ?

oprosti, kaj če bi ti nehala soditi na pamet …in ja ob izkušnjah, ki jih imam jaz z zdravniki ( ne tem dotičnim…ampak v tem zdravstvenem domu) ja sem zelo pazljiva in pozorna na vse, nočem pa soditi na pamet zato sem pač vprašala…
…ne samo,da že imam takšne izkušnje nasplošno, celo do mojega kartona in posveta pri zdravniku so prišli ljudje,ki tam nimajo kaj iskati in to brez moje vednosti

zaradi čakalne dobe in sicer na podlagi mnenja pri drugem spec. pregledu. Pregled stane 50 eur (pregled in odvzem krvi)…

oprosti, kaj če bi ti nehala soditi na pamet …in ja ob izkušnjah, ki jih imam jaz z zdravniki ( ne tem dotičnim…ampak v tem zdravstvenem domu) ja sem zelo pazljiva in pozorna na vse, nočem pa soditi na pamet zato sem pač vprašala…
…ne samo,da že imam takšne izkušnje nasplošno, celo do mojega kartona in posveta pri zdravniku so prišli ljudje,ki tam nimajo kaj iskati in to brez moje vednosti[/quote]

In kako pa to veš 🙂
Aja tista je rekla da maš to pa to bolezen 🙂

zaradi čakalne dobe in sicer na podlagi mnenja pri drugem spec. pregledu. Pregled stane 50 eur (pregled in odvzem krvi)…[/quote]

Hvala !

Ne za ščitnico, sem bila privat pri dermatologu in je prav tako prosila za kartico…

…ne samo,da že imam takšne izkušnje nasplošno, celo do mojega kartona in posveta pri zdravniku so prišli ljudje,ki tam nimajo kaj iskati in to brez moje vednosti[/quote]

In kako pa to veš 🙂
Aja tista je rekla da maš to pa to bolezen :)[/quote]
ne so celo v karton napisali kdaj so boli tam…in še sestra je priznala in kar sama povedala,d a so od nje dobili karton…seveda brez mojega dovoljenja in zdr. izkaznice…

In kako pa to veš 🙂
Aja tista je rekla da maš to pa to bolezen :)[/quote]
ne so celo v karton napisali kdaj so boli tam…in še sestra je priznala in kar sama povedala,d a so od nje dobili karton…seveda brez mojega dovoljenja in zdr. izkaznice…[/quote]

A res ,celo napisali so? 🙂
To je protizakonito in je zakon na tvoji strani.Zakaj potem nisi tega prijavila ?
Aja,ne da se ti ali da ne zamerijo itn

zaradi čakalne dobe in sicer na podlagi mnenja pri drugem spec. pregledu. Pregled stane 50 eur (pregled in odvzem krvi)…[/quote]

Hvala ![/quote]
ni kaj, saj zdravnik je res prijazen in se popolnoma posveti vse top…in sestra tudi takom,da sem zadovoljna..pa glede uz-ja nisem sploh vedela ali se dobi slikica ali ne…
samo jaz sem zaradi slabih izkušenj, ki sem jih v preteklosti imela z zaupanjem in varstvom os. podtakov prav v tej ustanovi…sem pač zelo pozorna in pazljiva…zato sem samo vprašala, ne da bi koga obsojala…samo želela sem vedeti ali je to lahko tudi pogosta praksa, da se vzame kartico (ker meni je sicer drugod niso)…pač po slabih izkušnjah človek postane res pazljiv, previden in pozoren na vse
hvala vsem za odgovore 🙂

lep dan

ne so celo v karton napisali kdaj so boli tam…in še sestra je priznala in kar sama povedala,d a so od nje dobili karton…seveda brez mojega dovoljenja in zdr. izkaznice…[/quote]

To je protizakonito in je zakon na tvoji strani.Zakaj potem nisi tega prijavila ?
Aja,ne da se ti ali da ne zamerijo itn[/quote]
sem se pozanimala ja, vem,d a je zakon na moji strani, samo kaj mi bo,d a se kregam zdaj tam z zdravnikom, ker je mi potem lahko to vedno vrača nazaj…bila sem v tisti amb. in zahtevala karton – da ga odnesem k novemu izbranemu zdravniku…pa ga niso hoteli dati -ker je pač zakon tak,d a sem jaz lastnica podatkov oni pa kartona fizično…in to je res…in da oni potem pošljejo karton, jaz pa naj povem kam…
in glede na zlorabo jaz nisem hotela povedati kdo je moj novi izbrani zdr. (ker bi vse to povedali doričnim ki so protizakonito vohljali) in potem nisem nič naredila na zaupanju…sem pa jim postavila pogoj, da v kolikor mi ne dajo kartona da ga sama lastnoročno zapečatenega odnesem k novemu zrd., pač jih bom prijavila…no in takoj potem sem dobila karton in ga sama odnesla.

Aja,ne da se ti ali da ne zamerijo itn[/quote]
sem se pozanimala ja, vem,d a je zakon na moji strani, samo kaj mi bo,d a se kregam zdaj tam z zdravnikom, ker je mi potem lahko to vedno vrača nazaj…bila sem v tisti amb. in zahtevala karton – da ga odnesem k novemu izbranemu zdravniku…pa ga niso hoteli dati -ker je pač zakon tak,d a sem jaz lastnica podatkov oni pa kartona fizično…in to je res…in da oni potem pošljejo karton, jaz pa naj povem kam…
in glede na zlorabo jaz nisem hotela povedati kdo je moj novi izbrani zdr. (ker bi vse to povedali doričnim ki so protizakonito vohljali) in potem nisem nič naredila na zaupanju…sem pa jim postavila pogoj, da v kolikor mi ne dajo kartona da ga sama lastnoročno zapečatenega odnesem k novemu zrd., pač jih bom prijavila…no in takoj potem sem dobila karton in ga sama odnesla.[/quote]

ja ja,bla bla bla.potem pa še svizec zavije čokolado. 🙂
Prav tako kot se bi nekdo V karton podpisal da je vohljal in tako naprej.
Res imate nekateri bujno domišljijo 🙂

jaz pa bi izpostavila predvsem neprijazen odnos medicinske sestre in zdravstvenega tehnika, ki sta resnično nastrojena proti pacientom in se to občuti po telefonu kot po elektronski pošti in v živo…

Neprofesionalno obrekovanje ljudi da cela čakalnica posluša kaj si on misli o pacientki ki je poklicala po telefonu ko dlje časa ni dobila odgovora po e-pošti..do tega, da ni želel odgovoriti kaj je z mojo napotnico narobe kljub temu da je bila veljavna..po večih sporočilih pa končno odgovoril moji osebni zdravnici (ki ni mogla razumeti zakaj mora izdati novo napotnico) da je napotnica vredu samo čez toliko mesecev kolikor bom prišla na vrsto bo pač potekla.. bognedaj da pokličeš in nekaj vprašaš..razumem da je delo z ljudmi zahtevno in se soočate z gnečo in preobremenjenostjo AMPAK, vsi plačujemo zdravstveno zavarovanje in si zato da bomo prej na vrsti plačamo pregled ki je za nekoga s povprečno plačo PREDRAG, zato vsaj ravnajte v skladu s poklicno etiko ali pa morda zamenjajte poklic.

Danes mi je sestra pri dr. Pustovrhu na Aškerčevi 1 kar v sprejemni sobi odvzela kri, kjer so bili poleg mene še drugi ljudje, ki so se naročali, vstopali, izstopali; postopek je izpeljala povsem nestrokovno in precej malomarno; ko je takoj opazila, da je nastal velik hematom, je kričala name, da neustrezno tiščim na mesto vboda; ni se opravičila, ker mi je uničila žilo, v čakalnico me je poslala, brez da bi mi sama strokovno oskrbela mesto vboda in brez pojasnila, kdaj bodo bolečine in modrice minile; zdravnik pa je zares vreden zaupanja in zelo prijazen;

Odgovor na objavo uporabnika
Pretresena, 09.05.2023 ob 18:21

Danes mi je sestra pri dr. Pustovrhu na Aškerčevi 1 kar v sprejemni sobi odvzela kri, kjer so bili poleg mene še drugi ljudje, ki so se naročali, vstopali, izstopali; postopek je izpeljala povsem nestrokovno in precej malomarno; ko je takoj opazila, da je nastal velik hematom, je kričala name, da neustrezno tiščim na mesto vboda; ni se opravičila, ker mi je uničila žilo, v čakalnico me je poslala, brez da bi mi sama strokovno oskrbela mesto vboda in brez pojasnila, kdaj bodo bolečine in modrice minile; zdravnik pa je zares vreden zaupanja in zelo prijazen;

No taki bi jaz nežno na uho zašepetal, da pridem kmalu s šnelfajerco (brzostrelka za nove generacije), in prva, ki jo bo rafal pokosil pa prav ona. Me zanima kako bi plava coprnica petem lajala. Tale kader bo moral malce zabremzat svoje primitivno obnašanje do pacientov. Itak, da to delajo po naročilo nadrejene dohtarije, samo vseeno naj ne pretiravajo.

Odgovor na objavo uporabnika
???, 09.05.2023 ob 21:29

No taki bi jaz nežno na uho zašepetal, da pridem kmalu s šnelfajerco (brzostrelka za nove generacije), in prva, ki jo bo rafal pokosil pa prav ona. Me zanima kako bi plava coprnica petem lajala. Tale kader bo moral malce zabremzat svoje primitivno obnašanje do pacientov. Itak, da to delajo po naročilo nadrejene dohtarije, samo vseeno naj ne pretiravajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close