Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija samodejno odpiranje internetnih strani

samodejno odpiranje internetnih strani

Izgleda da mi je nekdo nekaj šaril po računalniku in obiskoval sumljive strani na internetu. Zaradi tega se mi sedaj, takoj ko se povežem na internet kar same odpirajo neke “leve” inetrnetne strani, samo mi spremeni privzeto domačo stran, na namizju se same oblikujejo bližnjice teh strani, te strani se same shranijo pod priljubljene…skratka moteče je vse skupaj. Kljub temu, da sem že nekajkrat vse zbrisala, zbrisala, piškotke, zgodovino…se te strani še kar naprej pojavljajo. Pomoč?!

Hvala in lep dan

Treba bo uporabiti programa AdAware in HijackThis. Oboje lahko dobiš brezplačno na internetu.

Hvala…

In vse kar moram storiti je, da kliknem na “download” ko enega od teh programov najdem in to je to?

Pozdrav

Najprej poskusi z programoma AdWare in SpyBot S&D .

Klikni na download, jih namesti, zaženi in poskeniraj svoje računalo. Tu lahko mirno pobrišeš vse kar bosta našla.

Če ta dva programa ne bosta pomagala, potem pride na vrsto HijackThis, kjer pa ne smeš pobrisat vsega. Probaj najprej z zgornjima dvema, če ne bo bolje se še enkrat oglasi da ti povemo kako in kaj naredi z HJT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close