Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samo za ženske

Samo za ženske

Ah…ne, nisem opazila pri njemu. Pa tudi če bi, saj je moški, kot vsak drugi. Kje sem opazila? Tu, na primer. Saj se že več kot en teden samo o temu govori. Pa samo sprašujem, saj nikomur nič nočem :))

Saj je dobro biti na tekočem. Le začudilo me je, zakaj taka evforija, izpadlo je, kot da je ta seks nekaj posebnega, meni pa se je zdel čisto običajen seks, prej dolgočasen. Nič takega, kar se ne dogaja v domači postelji. Ali pa moški raje vidite uživati neko drugo in za tisto vašo doma sploh ne opazite več, kako se vam predaja?

He-he potem pa moraš reči, da se ženskam cedijo sline. veliko več govora o severini je na ženskem čveku, in tudi ženske so v glavnem sparševale za linke, kjer se da videti ta posnetek in tudi ženske imajo veliko več za povedati o severini! :)))

lepo se mej in bodi ženska v pravem pomenu besede

Jaz pa poseksam vse kar leze in gre,samo da moja žena tega ne ve.

Hmm, oprosti, ker še vedno ne razumem, ker te bom zdaj citirala, v tvojih izjavah je namreč nekaj nasprotujočega si. Najprej praviš:

“Pikica, saj jaz sem to že v svojem prvem postu omenil, da je tak sex nekaj čist običajnega in nič posebnega. In jaz sploh ne govorim za svoj primer, ampak na splošno.”

Potem pa, v istem postu, trdiš:

“Če kdaj bereš na kakšnih moških forumih, veliko žensk še tega niso sposobne nuditi!!!”

Torej, kaj je res? Da je ta sex nekaj čisto običajnega, torej ga je velika večina žensk sposobna nuditi in ga tudi nudi, ali pa je res, kar trdiš v svoji drugi izjavi, da torej velika večina žensk ni sposobna nuditi takega sexa?

In TO je točno tisto, kar sem spraševala že od vsega začetka: KAJ je tisto OH in AH, kar vidite v tem posnetku in kar je tako zelo drugačno od tistega, kar vam vaša ženska nudi? KAJ je tisto, zaradi česar je ona dobra mačka, ali je to njen izgled, postava, joške, rit…ali pa je to nekaj, kar ona počne tako zelo drugače?

Vse to me zanima, ravno zato, ker hočem biti ženska v pravem pomenu besede:))

Ti bom jaz poskušala na kratko odgovoriti: moj mož je bil tisti petek na fantovščini, kjer so gledali tudi ta video. Njemu se sam video oz. sex ni zdel nič posebnega, bil pa je čisto paf, ko je slišal komentarje svojih prijateljev, kolegov oz. prisotnih. Kot npr. “glej to kaj mu dela…; “lej to, kaj počneta” in podobno – in njegov komentar doma je bil – ja kaj pa potem ti ljudje v postelji počnejo? Ženska, izgleda da njihove punce, žene doma res ležijo kot klade, če so bili ob videu tako paf in mislim da je ljubeči možek tako mislil s svojim prvim postom. To, da pa nikakor ne razumeš kaj ljudje oz. moški vidijo na Severini – haloooooooo, se jim pač zdi seksi, sprijazni se, tudi meni se zdi seksi, pa nisem lezbijka. Nekatere so pač seksi, druge pa nismo.

Hvala za tole, ja, dobro si to napisala, ravno to sem mislila, pa se nisem znala izraziti: kaj potem pri seksu počnejo, če jim je to oh in ah. Mogoče pa spet zato, ker je pač Severina in bi si oni želeli, da jim ga prav ona pof***….ker je pač tako seksi (in nikjer nisem trdila, da ni, vsaj ne da bi vedela)…kaj jaz vem, zato pa sprašujem, a ne?

Kakšna je razlika med Severino in CRONET-om?
Severina “vleče” tudi na odprtem morju.

No, ženska, krena je lepo razložila, kar tudi jaz mislim in tudi ti misliš, le mogoče nisem znal prav razložiti, da bi vsi razumeli.

Kar je zame, zate, za kreno in za mnoge normalno, žal za mnoge ljudi ni. Tudi jaz ne vem kaj ti ljudje počnejo v sexu. Problem nastane, ko je to za enega normalno za drugega ni, zato pride mnogokrat tudi do varanja.

Krena do potankosti se strinjam s tabo.

ljubeči mož ne ve kaj bi rad povedal;
po eni strani meni da bi vse ženske morale početi to kar počne Severina (in da je to uuuuauuuuu), če hočejo obdržati moške…. po drugi pa, da je to kar ona počne nekaj najbolj normalnega in vsakdanjega…
what’s the point?

Ciao,

A je kdo videl cel film (malo več kot ena ura) – če dobro pogeldate 11min posnetke vidite da sta začela že kar nekaj pred tem. Ja, v bistvu kar dosti pred tem.
Tipu švoh stoji?? – hee hehe, ja itak ker mu je prej že vsaj 2x prišlo.

Ma kaki,tip je slabi fu.kač to je dejstvo:Severina pa nič boljša ni.Vsak povprečen par ima doma boljši seks.

Jaz že vem, kaj sem hotel povedati, le mogoče sem malce nerodno napisal, tako da so nekateri razumeli kaj sem hotel povedati, nekateri pa žal ne. V bistvu sem to želel povedati, kar je krena povedala.
In do problema običajno pride kadar se dva najdeta, kjer je to za enega normalno in običajno, za drugega pa ne, pač potem pride za prvega zaradi nepotešenih želja, do skoka čez plot.

Ves kaj ljubeči mož, najbolj neumno kar lahko dela človek je to, da posplošuje. In ravno to si naredil že v prvem postu!
Čisto možno je, da so lahko nekatere ženske v postlji kot eni hlodi (ne bi bilo slabo se vprašati zakaj.. lahko so nezadovoljne z možem itd), ampak ne moreš reči, da so vse take, ker ti pravijo prijatelji, da so.
To je enako, kot če bi jaz rekla, da noben moski ne zna zadovoljiti zenske, ker sem srecala 3, ki res niso znali…

Mogoce si res slabo napisal prvo post, zato drugic rajsi 2x premisli, da ne bos koga uzalil s tem….

Sej drgač pa ja ne moreš govort o takih stvareh kot na splošno, če opisuješ neko dogajanje v družbi. 🙂 Če ne kdo leži kot hlod, drugi pa bi rad malce več aktivnosti, pa naj bo ženska ali moški, to ne pomeni, da si tudi ti taka. Tolk pa menda razumeš.

P.S. potem bi po tvoje o sexu pisala le, če bi opisovala svoje lastne(partnerjeve) izkušnje. Kaj drugi v resnici počnejo itak ne moreš vedeti, razen če mate grupnega :))))

Užaljen je pa lahko samo tisti, ki sebe najde.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close