Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samo za tekače

Samo za tekače

Koliko ste pripravljeni odšteti za športne copate in kakšno glasbo poslušate med tekom ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Do 150.

Kakšen rock ponavadi.

Tečeš na dolge al kratke proge? Po udejstvovanju na forumu bi rekla, da si za dolge proge, pri ženskah pa hitro opehaš in je konec s tekom:)))).

Športne copate kupujem na razprodajah in ne dam več kot 100€. Če kupuješ po redni ceni je skoraj vse nad 130€.

Muska pa skoraj vse, kar daje speed, samo da ne uspava:).

Copate kupim preko kluba za kakih 80€, poslušam pa ptičje petje in tu in tam kako vozilo.

3-4krat na teden laufam po 5km. Zaenkrat držim rekord 24:52. Začnem lagano, potem pa pospešujem, na koncu že na pol šprint. Za dodatno odfukanost jemljem zraven še kofeinske kapsule.

Aha Spider, rock, to je kul. Jaz odvisno, kakor mi zapaše. Trenutno imam na mp3ju Chemical Brotherse. Večinoma je pa to glasba iz 90ih, 80ih.

Za superge pa še nikoli nisem odštel več kot 100 eur. Zato sprašujem, kakšna je kaj razlika v kvaliteti. Itak jih približno na pol leta zamenjaš, no odvisno koliko dolžine pretečeš…

Ti si boljši od mene. Jaz ne laufam tolk. Včasih grem celo samo dvakrat na teden. Sem pa 4-krat na teden v fitnesu, pa še tam naredim kardio na stezi zraven.

Ponavadi do 100 eur, tečem pa cca 2x na teden (pozimi malo manj) okrog 4 km. Rada poslušam 80’s. Trenutno pa imam manic street preachers
trenutno najlubša http://www.youtube.com/watch?v=J9L-jyFEsK4

pa gorillaz, suede, david bowie, …

To ja, lahko tudi prilepte gor še kak komad. My favorite : http://www.youtube.com/watch?v=2jvekoAlssU

Do 130 eur. Kupila sem dvoje športnih copat, ene 120, druge 130, cena tekaških se pač giblje v tem rangu.

Ne menjam jih na pol leta, ker nisem maratonka. Pretečem 8-13 km dvakrat tedensko v povprečju. Tečem večinoma po razgibanem terenu.

Muzika je povečini bolj lagana (Lionel Richie na začetku, ko se ogrevaš, ko rabiš moč kaka Pink – I know, to ni muska za fante 😀 proti koncu pa spet nekaj umirjenega. Imam še dva CDja od Sarah Brightman gor – rock opera). Ker mi mp3 crkuje, se navajam, tako kot Pepe007, na ptičje petje oz. zvoke narave pač.

Jaz tud rabim kako fajn playlisto, ker že moram malo menjat repertoar, ker me je začel dolgočasit.

Kake mp3-je mate drugi?

Jaz imam doma z bratom gym v malem, trenazer, kolo, orbitrek, uzeti, klop in po novem se tekalno stezo tako da ne rabim nikamor vec hodit kar je super, sem pa ufurala zravn tablico in lepo gledam film ali pa kar dance / house set playlista, hits 2014 playlist in mine tista urica kot nic 🙂

ce pa delam insanity fat burn po youtube potem drugega kot tisto zensko ki kot utrgana krili, se dere ne morem poslusat. 🙂

za cevlje pa pojma ker to vse delam rekreativno, vcasih ko sem trenirala v mladosti atletiko sem vedela boljs svetovat sedaj pa ne vec, imam neke Nike woman running z giga sporta, znizane z 80 eur na 30 eur in so cisto ok! Poglej tam ce nisi zahteven glede superg, majo velikokrat akcije oz.cez celo leto imajo regal z znizanji 🙂

Pri 15 km na teden ti ni treba čevljev menjavati na pol leta, ne pretiravaj 🙂

Jaz grem tečt vsak drugi dan po 10 km, enkrat na teden pa več (15 do 20). Za 5 km se mi niti ne da preoblačit.

Jst svoje strgam. Verjetno, ker laufam z njimi tudi po džju, snegu…

Kaj pa loviš na tako dolge proge? Moškega… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spi*di iz moje teme matjažko. Ti ne tečeš, pa še s pomfrijem se prehranjuješ. Ogaben človek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close