Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo pri nas: norosti brez primere

Samo pri nas: norosti brez primere

Pa kdo pri zdravi pameti lahko podpira tole?

Citiram Časnik Finance:

Od srede brez pogoja PCT ne sme nihče v službo. A to ne velja le za tiste, ki pri svojem delu prihajajo v stik z drugimi ljudmi. Po odloku se morajo testirati tudi vsi necepljeni oziroma tisti, ki so korono preboleli pred več kot šestimi meseci ali pa je še niso, ki delajo sami v kleti, na gozdni jasi, na vrhu žerjava. Vsi, tudi če kilometre okoli njih ni nobene žive duše in tako ne pomenijo tveganja za morebitno širjenje okužbe.

Bom na to nekaj povedal.

Ker vsak dan poslušamo cepilno propagando cepljenih, da se naj vsi pocepimo iz solidarnosti, bi zdaj tem cepilnim debilom povedal, da naj iz solidarnosti pristopijo k državljanski nepokorščini za zaustavitev diskriminacije.

Če ne bodo pristopili k odpravi diskriminacije, potem pa je to dokaz, da se niso cepili iz solidarnosti, ampak iz egoizma in v znak  podpore diskriminaciji.

Odgovor na objavo uporabnika
ne grem se, 16.09.2021 ob 13:22

Pa kdo pri zdravi pameti lahko podpira tole?

Citiram Časnik Finance:

Od srede brez pogoja PCT ne sme nihče v službo. A to ne velja le za tiste, ki pri svojem delu prihajajo v stik z drugimi ljudmi. Po odloku se morajo testirati tudi vsi necepljeni oziroma tisti, ki so korono preboleli pred več kot šestimi meseci ali pa je še niso, ki delajo sami v kleti, na gozdni jasi, na vrhu žerjava. Vsi, tudi če kilometre okoli njih ni nobene žive duše in tako ne pomenijo tveganja za morebitno širjenje okužbe.

Za Slovenijo oz. naše politične voditelje ter slovenske voditelje iz zdravstvene stroke to ni norost, ampak je normalno.

Zgleda, da je samo narod blesav, oni gotovo niso…

Brez potrebe nimaš kam hodit.  Ostani doma, v svojem mehurcku.   Ko boš hotel po opravkih pa si plačaj test.   Dokler bo še ba voljo, upam, da bo cepljenje kmalu obvezno.

Fionca, 16.09.2021 ob 13:39

Brez potrebe nimaš kam hodit.  Ostani doma, v svojem mehurcku.   Ko boš hotel po opravkih pa si plačaj test.   Dokler bo še ba voljo, upam, da bo cepljenje kmalu obvezno.

Vi bodite v mehurčkih, če so vam oni svet. Mi pa imamo svoj svet in svet je naš ter za nas.

Si tudi ti ponavljala 2. razred OŠ, kot ga je vrli Krek? BTW, to je čista resnica.

Saj ne hodim. Delam od doma, zaposlena sem pri svojem možu, in po tem odloku bi morala imeti izpolnjen pogoj PCT, da se zjutraj prestavim iz kuhinje v pisarno v domači hiši.

Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo naravnost tragično, da kdo to podpiše in še bolj, da dosti teličkov v tem ne vidi problema.

Cepljenje pa pri nas nikoli ne bo obvezno. Ker z obvezo pride tudi odškodniska obveznost zaradi stranskih učinkov. Teh jajc pa JJ nima. Se bo raje zapufal za nove bone…

ne grem se, 16.09.2021 ob 13:48

Si tudi ti ponavljala 2. razred OŠ, kot ga je vrli Krek? BTW, to je čista resnica.

Saj ne hodim. Delam od doma, zaposlena sem pri svojem možu, in po tem odloku bi morala imeti izpolnjen pogoj PCT, da se zjutraj prestavim iz kuhinje v pisarno v domači hiši.

Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo naravnost tragično, da kdo to podpiše in še bolj, da dosti teličkov v tem ne vidi problema.

Cepljenje pa pri nas nikoli ne bo obvezno. Ker z obvezo pride tudi odškodniska obveznost zaradi stranskih učinkov. Teh jajc pa JJ nima. Se bo raje zapufal za nove bone…

mislim da s emotiš, janez ve da za nič nikoli ne bo odgovarjal, saj so tudi odloki enaki kot tisti ki jih je ustavno spoznalo za protiustavne, no podobni, pa njega to ne ustavi. gre se svoj da ne rečem kaj in tudi cepljenje bo obvezno slej ko prej

Debilno fašistično lahko sanjari o tem, a iz tega ne bo nič.

Prav tako takšnemu debilu, ki zagovarja zločin nad človeštvom, drugega ne moreš povedati, kot to, da je fašistični debil. Pa se lahko cmerite kolikor hočete

Srbsko ministrstvo za zdravje je v odgovoru enemu združenju priznalo, da nimajo znanstvenih dokazov o virusu, o veljavnosti PCR testa ali o koristnosti mask. Vir: nultatacka.rs   Nekaj podobnega so lani spomladi odgovorili z Britanskega ministrstva za zdravje enemu znanstveniku, na vprašanje o dokazih za virus. O neveljavnosti PCR testov in maskah pa veliko piše v knjigi Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti. Po vsem tem vidimo, da so povsod v štabih sami šalabajzerji, ki jim je znanost španska vas… ali pa predobro kasirajo za trosenje laži. Ljudje z dolgo lajtngo še pa kar nasedajo očitnim nesmislom.

Uslužbenci v državni upravi se bodo morali cepiti, testiranja ne bo več! Zdaj smo torej tukaj.

Jaz se samo sprasujem, kaj nas bo se doletelo v prihodnosti..

Na vsak način ne želijo imeti necepljenih ljudi, ker se bodo posledice cepiv začele kazati v naslednjih 3-4 letih. Če bodo vsi cepljeni, bodo posledice lahko pripisovali drugim dejavnikom,…ker ne bo skupine necepljenih za primerjavo,…Vse, tako imenovane teorije zarote bodo realnost, niti sanja se ne večini kako kruta bo. …Presežite deljenje na cepljene in necepljene danes in se skupno uprite agendi. Srečno vsem.

Long Covid ni prijeten. Kdor ga je imel, ve o čem govorim.

Pri nas ni nobene prisile. Včeraj sem bila na medicini dela (zaradi drugih stvari) in sodelavci sami prihajajo prosit za termin za cepljenje. Dobili so zaupanje, ker vidijo, da nihče od cepljenih kolegov ni imel težav.

Strinjam se, da pritisk na ljudi ni primerna rešitev.

Tudi jaz počasi spoznavam, da res ni skodljivih pisledic cepljenja in jutri se gremo še mi cepit.

Ni posledic, 17.09.2021 ob 02:21

Tudi jaz počasi spoznavam, da res ni skodljivih pisledic cepljenja in jutri se gremo še mi cepit.

Sram te bilo

odpriteoči, 16.09.2021 ob 23:05

Na vsak način ne želijo imeti necepljenih ljudi, ker se bodo posledice cepiv začele kazati v naslednjih 3-4 letih. Če bodo vsi cepljeni, bodo posledice lahko pripisovali drugim dejavnikom,…ker ne bo skupine necepljenih za primerjavo,…Vse, tako imenovane teorije zarote bodo realnost, niti sanja se ne večini kako kruta bo. …Presežite deljenje na cepljene in necepljene danes in se skupno uprite agendi. Srečno vsem.

o mater, kaj če je to res?

po vsem kar so teoretiki pisali lani in se mi ni zdelo mogoče, zdaj pa ravno to živimo, začenjam močno dvomiti v to, da se teoretiki o vsem motijo

ljudje, ne se cepit, zdržite, vsak čas bodo cepiva umaknili, ker bodo na trg prišla zdravila in bo cepivom propadlo dovoljenje za distribucijo

zdržite

hoja hoj, 17.09.2021 ob 07:18

o mater, kaj če je to res?

po vsem kar so teoretiki pisali lani in se mi ni zdelo mogoče, zdaj pa ravno to živimo, začenjam močno dvomiti v to, da se teoretiki o vsem motijo

ljudje, ne se cepit, zdržite, vsak čas bodo cepiva umaknili, ker bodo na trg prišla zdravila in bo cepivom propadlo dovoljenje za distribucijo

zdržite

popravljam izjavo

cepi naj se, kdor se želi
kdor ne, naj zdrži

vsak je lastnik svojega telesa in naj sam svobodno odloča o sebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close