Samo ne partnerja "z prtljago"?? Vi to resno?!!
pa kaj se nekateri tako usajate nad mnenjem drugih.
na splošno velja nasvet, da se nekomu brez otrok bolje izogibati potencialnih partnerjev, ki imajo otroke in pika…saj nihče nobenemu nič ne brani….ampak to je tak dobronameren nasvet, ni treba v luft skakat.
kajti take zveze temu brez otrok nemalokrat prinesejo veliko sitnosti, ki jih ni vajen, kar naenkrat pade v nek trikotnik ali štirikotnik, med partnerja, njegove otroke in partnerjevega bivšega.
a ni vse lažje, če se dobita dva, ki štartata z nule? to je keč vsega.
enako je kot pri nabavi rabljenega avta…..lahko kupiš takega skoraj novega ali nekega zgonjenega z vidnimi napakami. opečeš se lahko pri obeh, ali pa si zadovoljen z enim ali drugim, ampak večja možnost je, da boš preklinjal, ko boš tistega zgonjenega fural okoli mehanikov…
pa saj ni tako težko razumet.
In kaj praviš na fotrčke, ki se še poročeni gonijo okrog in okrog?
Pa ogromno je takih.
Aja, deci se lahko gonijo okrog, ko so poročeni, ko je žena noseča, ko je doma dojenček.
Ženska pa ne sme imeti moškega, tudi, če je ločena, torej samska.
Eni ste pa res za kozlat.
AJa pa nisem bila nikoli poročena, nimam otrok.
[/quote]
Pa daj. Ne se kregat z bebotom ki ga živ bog noče in ki sanja o devici z možgansko poškodbo, ki bo sedela v kotu in ga občudovala kot boga medtem ko bo 24/7 sral po netu.
Še nisi spoznala, da slabšalno o ločenih pišejo ene in iste osebe? Naj bodo take, ki odgovornega partnerstva niti od daleč niso povohale in trenutno živijo zgolj za avanture. Naj bodo posamezniki, ki trdijo, da se ločenci delijo celo po spolu med “vrednejše” in “škart robo”. V bistvu ti ljudje zgolj provocirajo in se hahljajo, ko jim nekateri resno odgovarjajo.
Nekaterim je ta forum zgolj virtualna zabava. Efekt je dosežen, ko se jih nekaj vznemiri in jim na to “pasjo bombico” resno odgovarja.
Zmotno je zgolj misliti, da ti obisk tega foruma ponuja resnično sliko odnosov družbe. Kajti: ljudje se ne učijo kominiciranja v svoji reali, naj niso odzivni ali nimajo kvalitetnih sogovornikov. Oklepajo se svojih prepričanj in iščejo potrditve, da so “boljši” že zgolj zato, ker se doslej še niso – osebno ali preko svojih najbližjih – srečali s situacijami in problemi, ki jih imajo drugi. A bistvo je v tem, kako se lotiš reševanja težav takrat, ko do njih pride.
V bistvu pa se o tematiki partnerjev “s prtljago” radi ukvarjajo ljudje, ki svoj “ruzak” nosijo dnevno s sabo in ga še nikoli doslej niso opazili oz. sneli.
[/quote]
Znanka?
Slabo bereš.
Nič ni narobe, če je nekdo ločen. Mislim, da tega ni nihče navedel.
Je pa dejstvo, da nas je kar nekaj takih, ki pač ne bi želeli imeti partnerja z malimi otroki.
Jaz osebno pač nimam želje se ubadat z otroci. Zdaj, če ima odrasle otroke ok. Če pa ima male otroke pa ne, ne bi.
Pa to ne pomeni, da je s tem kaj narobe, da je ločen, da ima otroke. Nič ni narobe. Samo jaz se pač ne želim ubadat z otroci. In to je to.
Moj stric je izbral ločeno z otrokom. Oče se je sredi OŠ otroku odpovedal, tako da ga je moj stric uradno posvojil. Je nujen edini otrok. Družina so že desetletja, pri hiši (pravzaprav v drugi hiši, ker imata svojo) je že snaha in vnuček.
Nihče v naši familijo tega otroka ne gleda kot na tujca. Ne moja oz njegova babi, ne drugi strici in tete in ne mi bratranci in sestrične. Teta in stric bosta kmalu upokojena, še vedno zaljubljena, zabavna, podjetnika, z hišo, vikendom, psom in mačko…. V glavnem po moje bi stric naredil življenjsko napako če je ne bil vzel. Pravzaprav moramo dobro razmislit, da se spomnimo, da bratranec ni “naš”.
Ja res bi blo bolje, da je vzel kako čudno, tečno, pohlepno samsko brez prtljage, s katero bi zdržal 5 let, namesto tete s prtljago s katero sta skupi več kot 30 let
Jaz pa ne razumem zakaj vas ene tako moti, če nekdo samski brez otrok noče razmerja z nekom, ki ima otroke?
Pač noče. Zakaj siliti v take ljudi? Če imate otroke pač iščite take partnerje, ki imajo tudi otroke ali pa take, ki sicer nimajo otrok pa so pripravljeni sprejeti vaše otroke.
Če pa nekdo jasno pove, da pač noče otrok pa kaj silit vanj? Ima vso pravico, da ne želi se ukvarjat z otroki.
Forum je zaprt za komentiranje.