Samo moška ali ženska zadeva
Hvala za informacijo, saj nikoli ne veš, kdaj in kje naletiš na kakšnega MON-ovca, tako da sedaj ve iz 1. roke, kako postopati s teboj. ;)[/quote]
Jah veš….sem se naučila tokom let kar povedat direkt med oči kaj mi paše….ker večina itak nima dunsta…
A pa ti si tok blazno samozavesten, da si kar prepričan, da bi me vzburil? AL to velja za MOMovce na
splošno 🙁 ?
Kako bi se pa (povprečen monovec) lotil zadeve…?
[right][/right]Močno dvomim, da mi bo kdaj šlo tako slabo (z nasprotnim spolom), da bi si privoščil takšno izkušnjo.[/quote]
Pa ni point v tem, da bi ti šlo zdaj tako dobro, ampak v tem, da bi po tovrstni izkušnji (ali pa izkušnji, ko imaš na “razpolago” samo isti spol, želiš pa si ženske), veliko bolj cenil ob sebi žensko. Ne mislim strogo tebe, ampak pač tiste, ki v hetero odnosih niso zadovoljni. Ponavljajoče.
Mogoče bi potem drugače gledali na življenje, na priložnosti, ki se jim ponujajo, v obliki potencialnih partnerjev… Tako pa sedaj samo tožijo oz. so nezadovoljni, namesto da bi vedeli, da v bistvu ni tako slabo, “malo”, ničvredno… tisto, kar imajo. Partner.
Močno dvomim, da mi bo kdaj šlo tako slabo (z nasprotnim spolom), da bi si privoščil takšno izkušnjo.[/quote]
Pa ni point v tem, da bi ti šlo zdaj tako dobro, ampak v tem, da bi po tovrstni izkušnji (ali pa izkušnji, ko imaš na “razpolago” samo isti spol, želiš pa si ženske), veliko bolj cenil ob sebi žensko. Ne mislim strogo tebe, ampak pač tiste, ki v hetero odnosih niso zadovoljni. Ponavljajoče.
Mogoče bi potem drugače gledali na življenje, na priložnosti, ki se jim ponujajo, v obliki potencialnih partnerjev… Tako pa sedaj samo tožijo oz. so nezadovoljni, namesto da bi vedeli, da v bistvu ni tako slabo, “malo”, ničvredno… tisto, kar imajo. Partner.[/quote]
:)))) Torej naj moški poskusi z moškim, da bo lahko srečen ob ženski:))). Do kod je meja? S kom vse naj poskusi, da bo uvidel srečo?:)) To ne gre tako. Nekateri bodo večno nesrečni in z ničemer zadovoljni. To ni stvar pomanjkanja izkušenj, ampak zdrave čustvene inteligence:).
Hvala za informacijo, saj nikoli ne veš, kdaj in kje naletiš na kakšnega MON-ovca, tako da sedaj ve iz 1. roke, kako postopati s teboj. ;)[/quote]
Jah veš….sem se naučila tokom let kar povedat direkt med oči kaj mi paše….ker večina itak nima dunsta…
A pa ti si tok blazno samozavesten, da si kar prepričan, da bi me vzburil? AL to velja za MOMovce na
splošno 🙁 ?
Kako bi se pa (povprečen monovec) lotil zadeve…?[/quote]Nap jaz bi k tebi prišel z motorko….tavečjo!
A?
😀
Mogoče bi potem drugače gledali na življenje, na priložnosti, ki se jim ponujajo, v obliki potencialnih partnerjev… Tako pa sedaj samo tožijo oz. so nezadovoljni, namesto da bi vedeli, da v bistvu ni tako slabo, “malo”, ničvredno… tisto, kar imajo. Partner.[/quote]
:)))) Torej naj moški poskusi z moškim, da bo lahko srečen ob ženski:))). Do kod je meja? S kom vse naj poskusi, da bo uvidel srečo?:)) To ne gre tako. Nekateri bodo večno nesrečni in z ničemer zadovoljni. To ni stvar pomanjkanja izkušenj, ampak zdrave čustvene inteligence:).[/quote]To me spomni na en vic…
Pride mujo v kuhinjo z ovčko pod roko in reče na glas:
“Vidi šta moram, da je**m kad tebe glava boli.”
In Fata vpraša:
“Šta si reko?”
“Ma ništa tebi, ništa tebi…..”
Mogoče si je želel, da bi se ovčka naučila še kuhat? :))))
splošno 🙁 ?
Kako bi se pa (povprečen monovec) lotil zadeve…?[/quote]Nap jaz bi k tebi prišel z motorko….tavečjo!
A?
:D[/quote]
Čist si dolgočasen s to motorko…
:)))) Torej naj moški poskusi z moškim, da bo lahko srečen ob ženski:))). Do kod je meja? S kom vse naj poskusi, da bo uvidel srečo?:)) To ne gre tako. Nekateri bodo večno nesrečni in z ničemer zadovoljni. To ni stvar pomanjkanja izkušenj, ampak zdrave čustvene inteligence:).[/quote]To me spomni na en vic…
Pride mujo v kuhinjo z ovčko pod roko in reče na glas:
“Vidi šta moram, da je**m kad tebe glava boli.”
In Fata vpraša:
“Šta si reko?”
“Ma ništa tebi, ništa tebi…..”
Mogoče si je želel, da bi se ovčka naučila še kuhat? :))))[/quote]
haha
No prav, no prav….. :)))
Kaj pa če bi prišel z ročno žagco? 😉 :)))[/quote]
Za modele (ali modelarje) je VBODNA žagca čist dovolj….
Ampak za vzburjanje to na žalost ni dovolj….
Bo treba kaj več…[/quote]Skela oprosti, očitno sem čist nespreten s tem orodjem.
Bolje da pustim, da si ne bom še kaj naredil….. :)))))
No prav, no prav….. :)))
Kaj pa če bi prišel z ročno žagco? 😉 :)))[/quote]
Bo treba kaj več…[/quote]
Tole je pa čist novo. A ti si hotla rajc in ne žaganje drva? Drugič pa naravnost povej in ne bluzi z motorkami 🙂
Bo treba kaj več…[/quote]
Tole je pa čist novo. A ti si hotla rajc in ne žaganje drva? Drugič pa naravnost povej in ne bluzi z motorkami :)[/quote]
Bi pa že lahko opazila, da smo v drugi temi?
Da se ne tlači motork glih ravno povsod, kamor ne pašejo?
Da se (vsaj jaz) znam še o čem drugem pogovarjat in ne vse po enem kopitu, ko pokvarjena plošča?
Bolj naravnost pa ne znam povedat…
Tole je pa čist novo. A ti si hotla rajc in ne žaganje drva? Drugič pa naravnost povej in ne bluzi z motorkami :)[/quote]
Da se (vsaj jaz) znam še o čem drugem pogovarjat in ne vse po enem kopitu, ko pokvarjena plošča?
Bolj naravnost pa ne znam povedat…[/quote]
Da uživaš samo če si vzburjena?
Res je, bolj naravnost se res ne da. Pozabila si na mičkeno zanemarljivo malenkost.. 🙂
Bolj naravnost pa ne znam povedat…[/quote]
Da uživaš samo če si vzburjena?
Res je, bolj naravnost se res ne da. Pozabila si na mičkeno zanemarljivo malenkost.. :)[/quote]
Nej ti bo:
No kaj?
splošno 🙁 ?
Kako bi se pa (povprečen monovec) lotil zadeve…?[/quote]
Jaz sem nadpovprečen Monovec! :)))
Kako bi te vzburil, jah , zelo enostavno, ubogal te bi na komando. :)))
Ne predstavljam si, kaj je zate lahko bolj vzburljivega kot podrejen moški? 😀
“Fell good:)”,
najprej sem pomislila na teorijo spolov, ki zagovarja, da “spol ni dan po naravi, ampak je družbena vloga, ki si jo izberemo”, ko si napisal, da nisi bil od vedno gej, ampak si se naveličal in postal. V resnici pa je stvar v genetiki in ne v izbiri. Izbiraš, kako boš živel. A boš zdaj hotel ljudi nasploh “osveščat” v smer eksperimentiranja, kot to delajo razni lobiji ali pa boš sprejel, da je to tvoja stvar, da so ti všeč fantje in ne stvar večine.
splošno 🙁 ?
Kako bi se pa (povprečen monovec) lotil zadeve…?[/quote]
Jaz sem nadpovprečen Monovec! :)))
Kako bi te vzburil, jah , zelo enostavno, ubogal te bi na komando. :)))
Ne predstavljam si, kaj je zate lahko bolj vzburljivega kot podrejen moški? :D[/quote]
Nak.
Glih obratno. Mene vzburijo močni moški.
Dec, kot se šika. Moški z velkim….. M :-))
Podrejenost me dolgočasi in odbija.
Tudi jaz nisem nič nenavadnega opazil, pač rada imaš, da te kdo prej segreje, da zakuri ogenj, da ti je toplo, vroče… zato je fajn, da ima vsaj vsaj vbodno žago sabo za drva nažagat…. :)))))
[sub]Skela to je bil hec, ok? ;)[/sub]
Tema zame. Prosim za pomoč brez”prcanja”. V življenju sem bila in z moškimi in z bejbami. Z bejbami več al manj samo eksperimentirala. Imela sem nekaj resnih zvez z tipi in so me tako močno razočarali, da čutim odpor do njih. Nobenega zanimanja za moške nimam več. Nisem bila prevarana samo me niso zadovoljili ne na čustvenem ne na seksualnem področju. Imam veliko ponudb tako z moške kot z ženske strani. Torej bejbe, ki bi rade avanturce in eksperimente me ne zanimajo, ker sem to že dala skozi. Prave lezbijke znajo biti strašno vsiljive in packaste se jih kar ustrašim. Zbirčna sem bila pri moških in spet sem tako zelo zbirčna pri ženskah. Mislim, da nikoli več ne bom bila z moškimi, si pa želim eno resno, lepo, simpatično žensko. Za resno zvezo. In se sprašujem, če sem že od nekdaj drugače usmerjena ali je to samo posledica pač tega razočaranja. Zelo sem zmedena in prosim za pomoč. Lp, T
Forum je zaprt za komentiranje.