Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samo moška ali ženska zadeva

Samo moška ali ženska zadeva

Prosim ne vzemite tega posta kot provociranje z veseljem dodajam neko novo mnenje v mozaik raznolikosti. Do 20. mi na kraj pameti ni prišlo, da bo nekdaj tako. Mogoče so se mi geji in lezbijke pa so se mi nekako smilili, ker ne vejo kaj je dobro. Na žalost vseh in veselje mene sem odkril, da zgleda temu ni tako. Sedaj trdim da samo moški lahko popolnoma v postelji zadovolji moškega. Ker, enostovano ve kaj mu paše. Ker je sam moški valda, in ve kaj paše njemu. Ženske trdijo isto. Vedeli so to že stari Grki. Tudi zato je gejev, pedrov, lezbijk al kakor koli nam že pravite čedalje več. Če povem z moje perspektive. Že samo fafanje …tega itak pol žensk sploh ne počne, ostale pa na res dober dan in izrecno vztrajanje. Sex v ritko. Sej razumem da imate punce priority hole kaj pa kaka novost. Tudi neverjetno liberalne imajo s tem tako velike težave. Ne zanemarjam čustvene dimenzije odnosa ženska-moški a vendar iz izkušenj lahko rečem da res ženske resnično precejkart nimate pojma, da mora v seksu uživati tudi moški. Vsesplošno mišlenje je tako da mora v seksu uživati prvo ženska, moški je vedno nekje na 16 mestu, za posteljo, modercem, sosedi ter prijatleljicami. Ne vem razloga vendar se jih precej vleže na posteljo, ti se trudiš do amena ona pa uživa. Ja čustveno doživlja orgazem:) Si vzemeš čas za predigro, pač to imate rade. Ni opazne razlike. Ko mi ni prišlo pa sem si bil kriv sam. Z 95% deklic s katerimi sem se dal dol in mi je to da sem to počel preden sem odkril kaj sploh zares imam rad in v čem uživam, trdim da nimajo pojma kaj je sploh zadovoljiti moškega. Večina itak razmišlja da v bistvu one nekaj dajejo in karkoli dajo je itak božji dar in moraš biti s tem zadovoljen. Mogoče je vsaj za stanje pri nas kriva katolištvo, čeprav tisti dve španki ,ki sta se znajdli v postelji sta bili mogoče še največji približek temu, kar sem takrat iskal. Resnica je da Slovenke najhitreje date, ampak tudi najslabše 🙂 Če že nekako prideš do tega da se je pripravlejna nekaj novega naučit v tem ne uživa zares ampak to počne ker ti pač verjame da v tem uživaš. In seveda ne uživaš, ko vidiš ,da nekdo trpi pri tem kot te proba zadovljit. Kje je nesebičen seks v katerem uživata obadva…morem rečt da je zame tega sposoben samo tip. Ali obratno kot preberem kdaj na Mavričenem portalu. Lezbijke trdijo podobno. Pa so povečini same kul punce. Večinoma so šle skozi faze z fanti pa jim nekak ni potegnil. Sounds logic to me. Mogoče pa res nisem dal vsega od sebe vendar so si punce ponavidi z mano želele dlje kot sem hotel sam. Razmerje, seks,. Kar me nekako potolaži in je nek razumen argument da vendar le nisme bil tako slab kot kaže. Itak jih večina ne ve da so seksale s gejem. A bi jih to potrlo? Zase nebi rekel da sem bil od vedno gej. Naveličal sem se najverjetnje. Preprosto. In postal gej. V osnovni in srednji šoli so po glavi vedno hodil samo lulike, noro trd sem bil pri kaki odbojkaški tekmi v kjer smo igrali skupaj z puncami pri ŠKL, maturanc je bla itak zgodba zase. Po treningu fuzbala pa sem videl precej nagih fantov pa me niso ravno posebej zanimali. Prelomen dogodek seksualnega življenja: po naklučju sem se znašel v popolnoma pijanem stanju v okolici nekega gej bara na izmenjavi v Španiji. Open minded in pijan kot klada kot sem si rekel: Gremo noter sej noben ne bo vedel nikoli zato, spit še eno Cruzcampo pa pogledat a sem zanimiv zanje. Riskiral sem, kaj točno je bilo ubistvu ne vem se pa spomnim najboljšega blowjoba ever. Wauuu. Lahko samo rečem to je bla najbolj nepozabna noč v mojem lajfu 🙂 Od takrat naprej se težko znajdem v postelji s kako. Torej pozvani vsi če želite resnično uživat v seksu ali vsaj poizkusit dokler še niste pri zdravi, kolektivni pameti, vam svetujem nekaj eksperimetiranja z istim spolom. Oziroma karkoli vam pač paše. In biti gej ali lezbijka ne pomeni da si moreš izpahnit kak sklep zaradi posebnih kretnej ali govorit s kakim posebno visokim glasom. Jst bi reku da sem dost casual guy. Ni nekih hudih očitkov padl nato da bi bil gej, kvečjemu začudenja, ker naj bi bili feminilnega obanšanja, vsi pobriti in spedenani jst pa tak niti nisem. Tudi ne pali to tok pri nas kot si mislite. Kaj čem reči sam ne zdej si to razlagat kot da trdim, da nej gredo pa vsi tipi seksat s tipom. Vendar če ste slučajno kdaj pomislili nato…na en pošten blowjob.Hej kaj še čakate ljudje:) Samo v razmislek.

Bože mili!! Skoraj me je iz stola vrglo koliko teksta ! :)))

Moram se ga enkrat pošteno napit nekje v Španiji, ker očitno sem se tudi jaz naveličala lapanja tja v tri dni in nobenega učinka 🙂

Mogoče bi, preden si si omislil moškega, omislil kako izkušeno žensko. Ampak dobro, zdaj je kar je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skratka, rabil si pijačo, veliko pijače v sebi, da si naredil to, kar ti je bilo že davno zapisano v usodo. Ves čas si imel slabe izkušnje, katastrofalne seksualne odnose z ženskami, ker si v bistvu gey. Ne razumem pa, zakaj nas želiš prepričati, da ne uživamo v heteroseksulanih odnosih oz. da sploh nismo izkusili najvišje naslade, če nismo šli z istospolno usmerjenim partnerjem? To si ti in ne mi.

Tip ima po svoje prav. Tudi jaz opažam pri sebi, da sem precej lezbično usmerjen.

🙂

🙂

Hm… Ali naj bi vsi, ki so v svojih partnerstvih nezadovoljni (ali kadarkoli so nezadovoljni) prav tako poskusili z istospolnim partnerjem ? Mogoče pa res. Mogoče jim (nam) res manjka kakšna takšna izkušnja. Spoznanje… 🙂

No punce.. dajte nam uprizorit en dober lezbo show 🙂

Močno dvomim, da mi bo kdaj šlo tako slabo (z nasprotnim spolom), da bi si privoščil takšno izkušnjo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Močno dvomim, da mi bo kdaj šlo tako slabo (z nasprotnim spolom), da bi si privoščil takšno izkušnjo.[/quote]

Enako. Sploh si ne želim tovrstnih izkušenj, ker vem kaj mi paše:).

Močno dvomim, da mi bo kdaj šlo tako slabo (z nasprotnim spolom), da bi si privoščil takšno izkušnjo.[/quote]

Dečko ti hoče povedat, da dokler ne probaš ne veš 🙂

Dečko ti hoče povedat, da dokler ne probaš ne veš :)[/quote]
Kar je sicer res. Vendar bi najbrž prej jedel žabje krake in surov kozlov testis kot pa sesal k…

Bi bilo lahko res, če ne bi držalo, da se 85% seksa zgodi v glavi.
Jaz recimo v seksu uživam, če sem prej VZBURJENA in verjamem, da to velja za večino.
Najboljši seks je bil vedno z osebo, ki mi je bila že prej v vseh ozirih seksi in me je znala
“ogreti” s pogledi, z besedami, dotiki…
In zdaj pa že lahko trdim, da me ženske enostavno ne vzburjajo. Niti malo ne.
Verjetno bi lahko poskusila z žensko – kakšnega posebnega odpora do tega nimam, ampak tudi
kakšne posebne želje ne in tudi radovednost me ne muči, kako bi to bilo.
Je pa res, da ne pijem veliko :-)))))

Kar je sicer res. Vendar bi najbrž prej jedel žabje krake in surov kozlov testis kot pa sesal k…[/quote]

Pol se pa pritožujete, če kakšna noče sesat k…. Takšni ki absolutno zavračate to, jih morate prvi razumet 🙂 🙂 🙂

Kar je sicer res. Vendar bi najbrž prej jedel žabje krake in surov kozlov testis kot pa sesal k…[/quote]

Pol se pa pritožujete, če kakšna noče sesat k…. Takšni ki absolutno zavračate to, jih morate prvi razumet 🙂 🙂 :)[/quote]
Ne meči vsega v isti koš, avša. Ko bo takšna, ki zavrača sesanje k.., z užitkom pokazala kako rada liže mucko, jo bo vsak moški razumel… 🙂

Pol se pa pritožujete, če kakšna noče sesat k…. Takšni ki absolutno zavračate to, jih morate prvi razumet 🙂 🙂 :)[/quote]
Ne meči vsega v isti koš, avša. Ko bo takšna, ki zavrača sesanje k.., z užitkom pokazala kako rada liže mucko, jo bo vsak moški razumel… :)[/quote]

Ti bom dala avšo ja 🙂
No ampak to je na podoben princip kot to, če sam sebe nimaš rad, te ne more imet nobeden 😉

Ja točno to hočem povedat!
Dokler ne probam vseh žensk tega sveta (razen tistih s katerimi sem v sorodu 😉 me moški ne zanimajo… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne meči vsega v isti koš, avša. Ko bo takšna, ki zavrača sesanje k.., z užitkom pokazala kako rada liže mucko, jo bo vsak moški razumel… :)[/quote]

Ti bom dala avšo ja 🙂
No ampak to je na podoben princip kot to, če sam sebe nimaš rad, te ne more imet nobeden ;)[/quote]

Mah ni mi treba dat 🙂
Bo ženkica poskrbela za to 🙂
Povezave z gornjim in tvojim komentarjem pa ne vidim….

Ti bom dala avšo ja 🙂
No ampak to je na podoben princip kot to, če sam sebe nimaš rad, te ne more imet nobeden ;)[/quote]

Mah ni mi treba dat 🙂
Povezave z gornjim in tvojim komentarjem pa ne vidim….[/quote]Mislim, da je hotela povedat, da če imaš sam sebe rad je velika verjetnost, da te bo opazil še kak moški……
EnTip sedaj več, ti je povedala, da ne boš potem rekel, da nisi bil seznanjen…. :)))

Ti bom dala avšo ja 🙂

Mah ni mi treba dat 🙂
Povezave z gornjim in tvojim komentarjem pa ne vidim….[/quote]

Se mi je kar zdelo, da ne boš videl ja 🙂

NIKOLI in NIKDAR, NIKJER in Z NIKOMER in ta težnja bo šla z mano v grob. Preveč obožujem žensko telo, da bi me privlačilo kaj drugega.

Če si gej si gej, da pa ženske ne bi znale, to mi ni poznano, mogoče si imel opravka le s takimi neveščimi, ampak potem je pa tako, da se podobni prepoznajo…torej so bile na tvoji ravni, da tudi ti nisi bil kaj prida….vglavnem enjoy assing and fafing hotdogs….jaz N..I..K..O..L..I!!!

Mah ni mi treba dat 🙂
Povezave z gornjim in tvojim komentarjem pa ne vidim….[/quote]Mislim, da je hotela povedat, da če imaš sam sebe rad je velika verjetnost, da te bo opazil še kak moški……
EnTip sedaj več, ti je povedala, da ne boš potem rekel, da nisi bil seznanjen…. :)))[/quote]Torej potemtakem, naj sebe ne bi imel rad če nočem, da me kak gayček opazi.. al kako?
Ampak jaz imam sebe rad, ker po enih teorija moraš imeti sebe rad… zdaj sem zmeden

Jaz verjamem, da ti lahko da tip odličen blowjob, če se ti to ne gabi. Meni ne bi bilo prav nič všeč božat njegovo glavo, ga poljubljat, ga božat, ga pošteno zagrabit in strastno zalizat kot to počnem recimo z žensko.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Mislim, da je hotela povedat, da če imaš sam sebe rad je velika verjetnost, da te bo opazil še kak moški……
EnTip sedaj več, ti je povedala, da ne boš potem rekel, da nisi bil seznanjen…. :)))[/quote]Torej potemtakem, naj sebe ne bi imel rad če nočem, da me kak gayček opazi.. al kako?
Ampak jaz imam sebe rad, ker po enih teorija moraš imeti sebe rad… zdaj sem zmeden[/quote]Saj…. še malo razpredaj pa boš spoznal koga vse bi lahko ljubil oz kdo vse bi te lahko imel rad…. 😀

Torej potemtakem, naj sebe ne bi imel rad če nočem, da me kak gayček opazi.. al kako?
Ampak jaz imam sebe rad, ker po enih teorija moraš imeti sebe rad… zdaj sem zmeden[/quote]Saj…. še malo razpredaj pa boš spoznal koga vse bi lahko ljubil oz kdo vse bi te lahko imel rad…. :D[/quote]
Kar niti ne bi bilo tako slabo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close