Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style samo majhne kavbojke

samo majhne kavbojke

sem prov folš vsem,ki imate majhne riti in stegna.danes sem iskala kavbojke št. 42 in jih nisem nikjer dobila.trgovke so me pa gledale kot,da bi mi hotele povedati-ja tako velikih št.pa ne prodajamo.

To so te čukasto gledale zato, ker ob nedeljah hodiš v šoping. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pjdi v C&A in pišči kavbojke, ki so označene z oranžnim trakom – te so narejene nalašč za nas, ki imamo močnejša stegna.
Če ne najdeš sama, povprašaj prodajalke – oranžen trak je ključ!

jaz tud kupujem ob vikendih,vedno.

ja za nas,ki smo močnejše postave se težko kaj najde.

V modiani jih ponavadi imajo od Gerry Wewber ali Pionier, zelo dobri kroji. Ferry Weber pa prodajo tudi v Peek & Cloppenburg c Super novi Ljubljana.

v peek & cloppenburg sem bila.pa je cena zasoljena.za kavbojke hočejo od 69-99 eur.

nisi edina,ali so ozke ali pa so “šotor”.

No v C&A boš s ceno zadovoljna, pa s kroji tudi.

tud v c&a sem bila danes.v bistvu sem prešnjofala celo super novo.v c&a imajo največjo št 30,to je za anoreksične.

quote] v c&a imajo največjo št 30,to je za anoreksične.[/quote]

Št. 30 je naša številka 40, tako da nikakor ni za anoreksične, le številke so drugačne. Ti bi torej morala iskati od 30 do 32, je pa velikost zelo odvisno od modela in širine hlačnic – včasih se ne stlačiš niti v 33, včasih pa odgovarja že 30.

Jaz jih za sebe vedno dobim v Esprit-u, City Park, brez problema.
Na rit mi sede le Esprit.:-)
In še prodajalke so prijazne, no, vsaj nekatere.
Esprit znamko imajo tudi v Hali???, nad slaščičarno Zvezda, v Outlet trgovini. Tam imajo kavbojk, da se ti zrola.
Res so malo dražje a je kvaliteta taka, da jih nosim po več let in vedno so kot nove.
Svetujem, da greš pogledati.

Če bi rada hlače z visokim pasom, jih dobiš pa v vseh štacunah za močnejše postave npr. Peek& cloppenburg, pa v Emporiumu, pa v C&A itd…Problem pa je dobiti take normalne kroje. Ponavadi jih jaz dobim v trgovini Zero, včasih v Espritu ali S.Oliverju.

S. Oliver absolutno. Št. 44 dobim le tam pravi kroj zame;)

Dorothy Perkins ima jeans do slovenske velikosti 48 in tisoč različnih krojev. Od čisto ozkih do ravnih do zvončastih do širokih. Tudi dolžine so različne za različno visoka dekleta.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close