samo cepljeni/necepljeni, kaj pa preboleli????
Povsod v vaših debatah smo prebolevniki popolnoma spregledani!! Pa to ni res! Ni res, da “samo če so cepljeni” gredo v službo in šolo kljub rizičnemu stiku. Gremo tudi, če SMO PREBOLELI KOVID!! In potem se najdejo cvetke, ki ne morejo verjeti, da je en otrok doma bolan s kovidom, drugi pa ni v karanteni, ampak hodi v šolo. Ja, seveda hodi, če je kovid že prebolel!!!! Zakaj bi bil doma? A po vaše trosi virus okoli tako kot cepljeni, ki kljub stiku hodijo v službe?? Kam pa pridemo, če bi vsi, ki bi bili v stiku z nekom, za katerega se je kasneje izkazalo, da je bil pozitiven, ostali lepo doma 10 dni? To si lahko privoščite samo necepljeni in nepreboleli! Ostali pa namesto vas delamo. In potem so cepljeni in preboleli priviligirani po vaše! Kje že? Če moram delat namesto vas, ker vas ni 10 dni, ker je tetka prišla iz Avstije na obisk in sporočila kasneje, da je pozitivna, čez en teden se zgodba ponovi s stricem iz Italije itd, (resnična zgodba) torej, če moram delat namesto vas, je jasna stvar, da se vsaj sprehajam lahko okoli malo bolj svobodno kot vi.
a bo šlo, 29.10.2021 ob 18:01
Odvisno od števila protiteles. Oboji, tako cepljeni kot preboleli, so po cepljenju in prebolelosti zaščiteni pred okužbo in obojim protitelesa po nekaj časa upadajo in potem niso več zaščiteni.
Je to tako težko razumeti? Nekaterim očitno je.
Ja, in? Kaj ima to veze? Jaz sem prebolela pred 3 meseci, najbrž sem še zaščitena, ne? Če pa se bodo pojavili simptomi, se bom pa testirala kot vsak normalen človek. Pa če je cepljen, prebolel ali pa nič od tega. Kaj ni jasno? Bo šlo?
ti pa ne zastopiš, kaj sprašuje avtorica?Zakaj ste se obesili samo na cepljene, če imajo tudi prebolevniki iste “privilegije” kot cepljeni? Tako težko razumet, kaj sprašuje? Vedno je govora samo o tem, kako cepljeni “trosijo” virus okoli. A preboleli ga pa ne morejo? Da sploh ne govorim o necepljenih in neprebolelih, ki goljufajo s pct in o otrocih, ki se niti ne testirajo niti niso cepljeni. Težko razumet?
Zakaj samo cepljeni po vaše trosijo virus?
Men je pa ta komad res wow:
..https://youtu.be/kXDiGtgPL6E.. ???
pa kaj zdaj, 29.10.2021 ob 18:09
Ja, in? Kaj ima to veze? Jaz sem prebolela pred 3 meseci, najbrž sem še zaščitena, ne? Če pa se bodo pojavili simptomi, se bom pa testirala kot vsak normalen človek. Pa če je cepljen, prebolel ali pa nič od tega. Kaj ni jasno? Bo šlo?
Meni gre kar dobro, tebi pa očitno ne.
Če si prebolela covid pred tremi meseci oz. ga je tvoj otrok, si/je kar dobro zaščiten/a. Tako kot so dobro zaščiteni tisti, ki so se cepili pred tremi meseci. Med obolelimi za covidom sploh ni primerov, ko bi zbolel nekdo, ki je bil cepljen/prebolel pred tremi meseci.
V bistvu sploh ne vem, kaj te muči. Najbrž padaš na trače tistih treh trolov, Robija & co, ki trdijo, da cepljeni (in preboleli) enako kot necepljeni širijo virus, ne da bi se tega zavedali – kar je dokazano, da ni res oz. ga širijo šele takrat, ko jim upade nivo protiteles, kar pa se zgodi po pol leta, pa še takrat ni nujno, da virus premaga imunski sistem – to se dogaja večinoma pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom, ki sploh ne morejo tvoriti zadostno število protiteles, ostalim ne. Realno gledano so preboleli in cepljeni do pol leta po cepljenju praktično zaščiteni in NE širijo virusa.
Ne boš verjela, da so v družbi tudi taki, ki niso ne preboleli ne cepljeni, pa še niso bili niti v karanteni, ker niso bili v rizičnem stiku. Pa celo delamo! Pa tudi otroke imamo. Res je, da nam lahko okužbo prenesejo otroci, drugih stikov pa skorajda nimamo. Samotarji? Mogoče. Ampak če bi se vsi tako vedli vsaj deset dni, kolikor letos trajajo jesenske počitnice, vi bila slika precej drugačna kot je.
Niste spregledani. Le premalo vas je, mnogo premalo. Kar pa hkrati pomeni, da so številke prirejene ko nabijajo o okužbah.. od mnogih ljudi ki sem jih v zadnjih dveh mesecih službeno srečala je bil le en prebolevnik. Še prav rekla sem mu-o gospod končno enega prebolevnika vidim! pa sva se malo nasmejala na to.
Vprašanje pa kaj boš po poteče veljavnost ali zaviješ na pot cepljenih ali necepljenih.
No, mene pa kovid kar noče obiskat. In res mi ni jasno ob vseh določenih dejstvih kje za vraga so zares vsi tej ki so kovid dali čez…
točno zato, 29.10.2021 ob 18:00
He he, zdaj sem ugotovila, zakaj je anticepilska naveza na tem forumu non stop na monu. robi, zarta itd., najbrž v službo javljajo vsak mesec dvakrat, da so imeli rizični kontakt, pa so ves čas v karanteni. Cajta na pretek!
ma kaj ti spet blodiš ljubosumno? Prejle sem se gor priklopila. Delam pa na kar na delovnem mestu in to z ljudmi! Ves čas sem z ljudmi, pa me kovid še kar ne ujame. Ti si tista ki dela od doma ker nosu ven ne upaš pomolit kaj šele da bi delala z ljudmi. Ha!
Zartrose izven profila, 29.10.2021 ob 21:21
Niste spregledani. Le premalo vas je, mnogo premalo. Kar pa hkrati pomeni, da so številke prirejene ko nabijajo o okužbah.. od mnogih ljudi ki sem jih v zadnjih dveh mesecih službeno srečala je bil le en prebolevnik. Še prav rekla sem mu-o gospod končno enega prebolevnika vidim! pa sva se malo nasmejala na to.
Vprašanje pa kaj boš po poteče veljavnost ali zaviješ na pot cepljenih ali necepljenih.
No, mene pa kovid kar noče obiskat. In res mi ni jasno ob vseh določenih dejstvih kje za vraga so zares vsi tej ki so kovid dali čez…
Daj ti nehaj s tem kako te kovid noče obiskat, te že bo, ne boj se in boš takrat pametovala, OK?
Kolk mi greste na kura* taki fake profili, debilni, lažnivi, provokatorski, ki ves čas opletate z nekimi FB “resnicami” in poskušate svoje kretenizme vsiljevati drugim…. delaš ti, ja, visiš tukaj gor cele dneve in svinjaš, to je tvoje delo.
Kje delaš, povej? KJE? Ker v zadnjih 14 dnevih povsod prihaja do okužb, tudi med takimi, ki hodijo samo v trgovino, čeprav so nezaposleni in nimajo praktično nobenih stikov. KJE DELAŠ, ćurka lažniva?
Zartrose izven profila, 29.10.2021 ob 21:51
O glej jo ljubosumno multinično kako je takoj planila ahahahaha.. potem pa meni podtikaš tvoje celodnevno visenje tu a čim se pojavim že bljuvaš svoj gnev vame. ?
Tepka, ni treba biti cel dan tule gor, da človek vidi, da ves čas smetiš.
matr si glupa….
Smo se lih zadnjič pogovarjali: tisti v JS imajo vsi aplikacijo in komaj čakajo, da jim javi rizični stik, da grejo za 10dni na plačan dopust, pa tudi testirajo se kar naprej, da bi lahko že šli na bolniško. Tisti v privat sektorju pa se ne testirajo, ignorirajo info o rizičnem stiku, samo da bi lahko naprej delali…
Tolelele, 29.10.2021 ob 22:02
Smo se lih zadnjič pogovarjali: tisti v JS imajo vsi aplikacijo in komaj čakajo, da jim javi rizični stik, da grejo za 10dni na plačan dopust, pa tudi testirajo se kar naprej, da bi lahko že šli na bolniško. Tisti v privat sektorju pa se ne testirajo, ignorirajo info o rizičnem stiku, samo da bi lahko naprej delali…
To nima nobene zveze s tem, kar trdijo anticepilski antenarski troli, ki primerjajo virus s prehladnim obolenjem in zavajajo, da SE NI MOGOČE OKUŽITI Z NEOBSTOJEČIM VIRUSOM.
Ti opisuješ zlorabo zaposlenih v JS, nič več in nič manj.
Tudi jaz poznam zaposlene v JS, ki zlorabljajo status okuženosti, pa to ne spremeni situacije, v kateri se nahajamo zaradi širjenja virusa.
Forum je zaprt za komentiranje.