Najdi forum

sama na morje?

Vem,da mi boste znali dati kak uporaben nasvet.
Kar iznenada sem ostala sama, zdaj pa sem imela v načrtu še teden dopusta, ki si ga tudi želim preživeti nekje ob morju mogoče. Seveda bi mnogo raje šla z družbo, a tako je prišlo, da je ni in priznam, da sem kar izgubljena te dni, ko premišljujem o možnostih, pa jih enostavno ne vidim . Rada kolesarim, a vse dni tega ne morem početi. Pa zvečer v nedogled sama hoditi ob obali v čakanju, da potanem zaspana. Sem pa že abrahamovka in družbo najti na vrat na nos ni enostavno, pravzaprav je sploh ne znam, čeprav sem sicer zelo odprte narave in družabna tudi.
Hvala vam za vsako besedo , nasvet, karkoli.

Rezerviraj vodeno potovanje, če imaš finance.Ali pojdi na križarjenje. Ne boš dolgo sama, spoznala boš nove in zanimive ljudi. Joj kaj bi dala, da bi jaz lahko šla sama.

Pojdi sama, naberi si novih moči, kolesari, poležavaj, plavaj, sprehajaj se, jej, pij, počivaj, preberi kakšno dobro knjigo, dve in sploh ne razmišljaj da si sama.
Nisi sama!
Okoli tebe je življenje!

Sonce, voda, zrak, svobodaaaa!!

Uživaj!

Drugače pa: Takoj bi šla s tabo:)

lp

Ne želi si tega, še prehitro se ti bo zgodilo.

boš že dol kakšnega ujagala 😉 pojdi sama in se prepusti toku.

Hja, kje so pa prijateljice? Povabi katero od njih, da gre s tabo, ženske ste čisto preveč odvisne od moških.

Raje 20 moških, kot eno žensko prijateljico!

Raje 20 moških, kot eno žensko prijateljico![/quote]

jaz bi takoj šla, sem mirna in tiha, sploh te ne bi motila, stroški na pol

ups, to je za malo žalostno

Jaz sem se lani sama prijavila na organizirano potovanje, pa sem se imela super! Prijavila se je še ena samska ženska, s katero sva se hitro ujeli, ostali potniki so bili pa tudi zeloooo prijazni do mene in so me povsod vabili zraven, da ne bi slučajno bila osamljena. 🙂 Tako da je bil samski dopust zanimiva izkušnja.

Obstajajo pa tudi popotniški oglasi na forumu počitnice in potovanja, če te ta način spoznavanaj družbe zanima.

Oh, daj pojdi vendar!

Tudi sam sem bil takole na morju precej let… in prav fajn je. Saj ni treba biti kar naprej obkrožen s kupom ljudi, še posebej če to ni tvoja najožja družina.

Pa mgoče se še prej znebi svojih negatinih pogledov; zakaj naj ne bi mogla kolesarit vse dni? Seveda lahko, sploh če boš uživala. Če pa ne boš – zabrišeš kolo v kot in se primeš knjige. Ali pa sladoleda…
Zakaj bi hodila zvečer okrog v iskanju spanca?
Kaj če bi raje hodila in gledala lepote okrog sebe? Naravne in človeške…

Itd.

Kaj pa mislis doma cel teden pocet sama? Karkoli ze, bos pac to pocela na morju, pa se plavala bos lahko. Meni se ne slisi slabo 🙂

že par let hodim sama na dopust in še nikoli nikdar nisem imela takih problemov, kot jih imaš ti. kolesarim sicer ne, rada pa hodim. otok, kamor grem ima urejene sprehajalne in pohodniške poti, mesteca me še zmeraj presenetijo s kako novo skrivnostjo … za zvečer pa knjige in radio.

Samostojna oseba si, sposobna samostojnega življenja.
Če to brez problema počneš doma, zakaj ne bi mogla biti
na počitnicah v svoji družbi? Ne potrebuješ zraven nobene “bergle”.

Razmisli, kaj bi si res želela početi. Je kaj, o čemer že dolgo sanjariš pa si takšnega dopusta nisi nikoli privoščila? Kaj imaš izgubiti, če enkrat preizkusiš, kako se je podati v svet popolnoma na lastno pest?

Pojdi, nadihaj se, očisti se vsakdana in ko prideš nazaj poročaj, kako si se imela 🙂

Jojmenejoj, lahko pustiš kontakt, mail?

Drugače pa, sem bila pred leti nekajkrat sama na morju, ja, saj ni bilo tako hudo, tako luštno pa tudi ne kot če si še s kom. Ker sem okusila oboje, vem,da je velika razlika med enim in drugim. No, ni tako enostavno vse to doživljat kot pa samo napisat. Prijateljice so si že organizirale po svoje , ko jaz še nisem vedela, da bo takole kot je. Sicer sem po naravi zelo družabna in večinoma tudi optimistična, a tokrat me je res stisnilo, pogum je kar splahnel, čeprav tega ne maram in se borim, če le zmorem.
Hvala vam.

Kam pa greš? Pridružila bi se ti ,sem abrahamovka +10, lahko pa bi se dogovorili za kdaj kasneje ali drugo leto. Od kod prihajaš?

Na morju te bo takoj opazil kak kosmat mišičast temnolasec in te omrežil in popeljal v svet čarobnosti.Če boš imela smolo ,se pa zna okrog tebe vrteti kak debelušen nerodnež s redkimi zobmi neprijetnega zadaha ter vonja po švicu.

Natka sama, seveda bi bila zelo zelo vesela, če se lahko kaj dogovoriva, kar povej, kako se lahko kontaktirava, pa ti vse razložim, velja? Sem iz okolice Lubljane, a razdalja mi ni noben problem.

Čičikita, ti si pa sonček, si me nasmejala res fajn:)

Moja imam ima 50 let in edina prijateljica, s katero se dosti druži, letos ne more iti na morje. Mama je sicer mislila iti na dopust na začetku septembra. Kaj praviš?

Njena hči, lahko se dogovorimo za kontakte, pa bomo videli, če letos zaradi uskladitve datumov ne uspe, pa mogoče kdaj za naprej pride fajn tako poznanstvo, kar zrihtaj.

Mi je res žal, da ostane vse samo pri besedah.
Če ima kdo še vedno resen interes,da se zmenimo za skupen dopust, jaz sem za . Sem res čisto običajna ženska, 55 let, družabna, celo zelo vesele narave,priloagodljiva, ni potrebe, da bi se me kdo slučajno bal.
Škoda, da prvo navdušenje tako hitro splahni.
Le zakaj, se sprašujem?
Malo razmišljam o Ižu ali Pašmanu, tja grem lahko celo sama.

mislim, da boš šla kar sama, Iž je čudovit, domačini prijazni, uživaj!

Jao jao, hvala, niti ne slutiš, koliko si mi pomagala.

Jutri zjutraj pa s kolegicami iz Ljubljane do Kopra s kolesom, še je korajža v meni. Kaj bo v nedeljo, pa danes ne razišljam. Bo že.

Hvala vsem za lepe želje !

takoj bi šla na Iž, samo ko pa nimam denarja

sem slišala, da imajo na Ižu neke duhovne delavnice in so sami fajn ljudje tam

Ja, duhovne delavnice so tam , ljudje, ki se jih udeležujejo, pa so itak pozitivno naravnani, drugače sploh tja ne bi šli, tako jaz mislim.
Jao jao, če se slučajno odločiš, da greš, upam, da se javiš, da se vsaj spoznava, če bova obe tam.
Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close