Najdi forum

Sama na dopust

Kam bi lahko šla sama na dopust? Pa prosim ne v kako deželo, kjer bi me lahko ukradli in prodali za par kamel :)))))

Kaj te pa sploh privlači?

Dam eno šepajočo kamelo.

Moj prvi samski izlet je bil izlet za dve noči na Dunaj, in potem naravnost naprej v Prago še za eno noč, imela sem povratno karto za vlak, za gor prek Dunaj-tako, da sem se lahko vstavila na Dunaju, za nazaj pa sem vzela prek Salzburgu-Jesenice, načeloma bi lahko šla dol v Salzburgu, vendar sem ga že vidla, cena 100 EUR. Poišči enoposteljne sobe v hostlu, nekateri jih imajo, tako da te ne bo vsaj strah, da bi te ponoči med spanjem cimer “napadel”, kot sem ga imela jaz.
Naslednjič pa kakšen Rim, …
lp

In? kako je bilo…

A bi ti šla na počitnice ali potovanje? Če je prvo potem greš lahko v katero koli državo, ki si jo zaželiš. Seveda greš lahko z agencijo ali pa si organiziraš sama.
Povej kaj več, če želiš da ti pomagamo.

Jaz bi ti za prvič predlagala kaj organiziranega. Tunis – safari, Klasična grčija…Trenutno imaš kar nekaj ponudb okoli 300€ (avion,hotel,pol penzion)
Običajno so sopotniki študenti ali starejši zakonci – praktično, ker dobiš družbo, če jo hočeš.
Meni se zdijo evropska mesta bistveno bolj nevarna za eno samo žensko, kot recimo turistična mesta v Egiptu,Tunisu ali Turčiji. Gre za lastne slabe izkušnje iz Londona in Rima (pa še imeli so me za potencialno ilegalko z vshoda).

Lordwales – http://lordwales.blog.siol.net/
svetuje naslednje:
kamorkoli boš šla, boš dobrodošla,
če pa boš naveličana samote,
te lahko ogreje moj blog!

Lord, res škoda, da ti ne greš iz SLO, bi lahko šel z njo… :-). POtem bi šele bilo, ha ha ha, he he he… raje ne napišem kako…

To d ane grem iz Slovenije praviš ti, in kako da si tako prijazna z mano?
Ponavadi me kritiziraš?
http://lordwales.blog.siol.net/

Lord, tvoj blog je ne bo ogrel, ampak SEGREL! Ce jo mislis pecat, daj delat potni list, to je prvo, pol mal liftinga na faco, zobarja obisci, da mal zobke premece in spravi v vrsto, pa se kak okulist bi bil tudi dobrodosel. Mogoce te se pol kaka pogleda, vsaj pogleda! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close