Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sama….

Sama….

Kam naj grem v nedeljo? Sama bom….šmrk, šmrk….Moj bo šel verjetno smučat z enimi tipi in jaz….jaz bom pa sama….Kam naj grem? Prosim….predlogi….V najslabšem primeru bom pobrala mojo kužiko in bomo šle peš do Gorice….he,he,he….

Kein problem , kar pridite , da vas ne bo strah za nazaj , ti dam za spremstvo mojga kužita , he , he … bo full vesel , he , he …. kužice :)))
… pa sprehaja se tudi močno rad naš boksi , še posebej ljubi vztrajnostni tek :)))

Mislim….to, da bi prišla peš, sem se malo hecala…ker 30 km do tebe pa le ne bi bilo tako enostavno…peš mislim…Verjamem pa, da bi bil tvoj kuža vesel…mislim moje kužike

Pa se v avto usedi :)))
Pa bova potem šle kam peš , s kužiti ( + ena huda mačka , mater me je včeraj pokrempljala , ko sem jo česala , hudoba grda , ma kaj , ko je pa takoooo lepa :)))
Saj imaš moj gsm , pa kaj pokliči :)))

A ne bo možek nič jezen če te odpeljem kam? P.S: Če grem z avtom kužike ne morem s sabo peljat, ker bruha v avtu…

Pa, pa….grem domov…in če se res ne bom imela kam dat…pokličem…

… jaz sem poročena , ne priklenjena !

Niki je samostojna oseba , svobodna v mislih , besedah in dejanjih …. če kaj naredi ali pa ne naredi , je to zaradi njenega prepričanja in njene volje … nihče pa nima pravice razpolagati ne z njenim časom , še manj pa z njo samo …..
… he , he , a sem odgovorila agresivno , kaj ;))))

VSE JE RES !

Ja butalski škrat pa ne bi imel čisto neč proti, če bi ostal v nedeljo al pa katerkol drugi dan v bližnji prihodnosti enkrat za spremembo čist pri miru, brez šundra naokol – beri t.j. poolnoma sam samcat. Bi si nafilu baterije vornih (sanje malega kitajčka ne de….)

Ziher bi udarla pižama day:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma ne bi mignila tud s tamalim prstkom;-)
No ja če izvzamemo one stvari za dušo in telo ne de;-)

Ma ja sej je to da do nadalnjega nimam day off ziher tud za neki dobro, ker bi ziher fasala od enga bozga dneva off še kakšne prežaleznine…

Pa mrbit bi ugotvila da naš TV ne premore nobenga programa ne de..

Ergo: privošči si kopel kakšno muzko za dušco, pa knjigco pa filmč, pa mjuzik pa boš vidla da bo pasalo…..

heheh točno..dan v tišini..pa samo razvajanje..ena super dolga kopel..pa malo razvajanje obrazka..pa uhhh razvajanje celega telesa…uuuu pa tisto prijetno lenarjenje…uhh jest bi TAKOJJJ!!

BLA TAKO SAMA!!:))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A veš, zvezdica, naša kužika je tudi bruhala v
avtu, potem pa so ji na veterinarski postaji dali
ene tri (samo 3) tablete in ko smo šli na vožnjo,
smo ji poprej dali eno tableto. In je pomagalo,
res je pomagalo. So nam dejali, da potem samo
od sebe preide in bogme, skorajda je res tako.
Samo zadnjič, ko ….. je bilo že vsega preveč, je
revica spet šla na star tir …….. ampak tisti dan ji
je bilo tako vse oproščeno, ker je toliko vsega že
prestala. Drugače smo mi veliko veliko na terenu,
in ker mora kužika z nami, nas je ta njena slabost
v avtu kar malo skrbela, zdaj pa je že vse nekako
v redu …. ne še čisto stoodstotno, ampak v veliki
meri pa……… zadaj v avto damo odejico, samo
njeno in ji povemo, da ni potrebno, da se razburja,
da lahko z njo tudi govorimo, če je ti bolj ustreza ……..
in tako dalje in tako naprej in nekako pridemo
srečno do cilja ……..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

………. in Marijine sanje ……….. četudi je vse
dneve sama, ampak tista samota je čist ene
druge sorte samota ………….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Na kavico in desert k meni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close