Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sam v Ameriko???

sam v Ameriko???

živjo vsi,
star sem 14 let in med poletnimi počitinicami bi rad obiskal Ameriko, San Francisco saj tam živijo moji sorodniki. Potoval bi sam tko da ne vem ce rabim kaksne posebne dokumatne, prosim za odgovereee!!!

Zdravo,

V primeru,če si star 14let,rabiš posebno spremstvo.Brez spremstva je potovanje z letalom(samo letalska karta) nemogoča.Obstajata 2 načina.Spremstvo na letalu,na letališčih ob prestopanju itd. cena je takšna,da plačaš še 1x normalno ceno za spremljevalca.2 način pa je,da imaš zraven sebe samo spremljevalca na letališčih.Plačaš pa potem samo to spremsto.Cene so ralične od posameznih prevoznikov.Npr. croatia airways ima 40eur,adria airways ima 50 eur,international airways pa cca. 148eur.Za vse prevoznike dobiš novega spremljevalca,ker direktni leti skoraj ne obstajajo.Za ostale prevoznike pa nevem.Junija bom tudi jaz odpotovala v ZDA,v Kansas.Stara sem 13 let in zato vem,kako to poteka,ker bom tudi sama to preizkusila.Pravzaprav je najbolje,če se obrneš na kakšno agencijo, npr. Odklop,STA Ljubljana(ta agencija je zakon) in tudi Palma,Kompas itd. imajo posamezne letalske karte in spremstva.Malo povprašaj na posameznih agencijah.Jaz pa ti priporočam agencijo STA Ljubljana,ker ima dokaj solidne cene in pa imajo izkušnje s spremstvom in na agenciji so zelo prijazni,dočimko na drugih agencijah čakaš po teden,da ti odpišejo po mailu.
Upam,da sem ti kaj pomagala.
Lahko noč in pa,če boš odpotoval,se javi,kako je bilo in tvoje izkušnje :):)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close