Sam odpotovati v Mehiko?
Za zimsko ali pomladansko obdobje enkrat načrtujem pot v Mehiko in potem še v kakšno “sosednjo-bližnjo” državo kot je Jamajka, Kuba ali pa Pororiko, vse skupaj za kakih 4-6 tednov.
Ker mi slabo kaže da bi našel kakšnega sopotnika, se začenjam počasi pripravljati, da bom moral odpotovati v ednini.
Zanima me če je kdo od vas že odpotoval sam v te kraje in kako to kaj izgleda če potuješ sam? Se na poti sreča tudi kakšne somišljenike?
Na travel.over.net sem že oddal “oglas” za sopotnika, pa ni kaj odziva. Ali naj pogledam še kakšen forum? kakšen tuji mogoče?
Sem študen, v bistvu sam še nisem odpotoval tako daleč, ni me strah, zoprno mi je samo to, ker ne vem kako mi bo če bom sam. V dvoje je bilo vedno lepše, v ednini se pa zdi pa nekako “patetično”. Ampak odpotovati nekam 100% moram ker si letos nisem privoščil niti dneva dopusta, pa čeprav je najprej dobro kazalo, da bomo s kolegi odpotovali po Španiji za mesec dni…
Kakšni predlogi, nasveti, napotki,… ?
potovati sam je svojstvena preizkušnja.
ker se odpravljaš v mehiko, ti povem iz svojih izkušenj, da je tam ogromno popotnikov, ki tudi potujejo sami. ko se boš naveličal biti sam, greš pač v naj bolj obljuden hostel in boš sigurno našel, koga ki ti bo ok. mehika je polna popotnikov, ne skrbi, kar idi sam. zelo je lepo in mega, mani je bila država mega všeč, vse mi j klapalo, prevozi, ljudje, hrana, znamenitosti, tudi plaže,….
uživaj…….
Spirit,
tudi mene vleče v te kraje in ker imam letos namen namerno pavzirati, iti kam na prostovoljno delo in seveda še kam tako- v eksotiko, sem od vedno (poleg indije) imela v mislih to destinacijo (mehika, kuba, jamajka)
Povej, delaš še na tem, da iščeš sopotnika ali se že psihično pripravljaš na “samsko” potovanje?
Iz kje si?
..če želiš, mi piši na mail..
Forum je zaprt za komentiranje.