Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Salon Mali

Salon Mali

Zanima me, ce je katera ze bila v frizerskem salonu Mali v ljubljani? kako ste bile zadovoljne in kaksne so cene?
lp,
Kirka

Zelo drago in tud strižejo zelo slabo:(((Majo bolj vajence notri.

Tudi jaz sem že bila enkrat in nikoli več. Za tisti denar, ki sem ga pustila tam, bi drugje dobila veliko več.

lp

Ženske hodijo tja le zaradi Sašota :)))

Jaz sem hodila v Sisko kar nekaj casa. Sem bila full zadovoljna, samo mi je s casoma postalo predrago. Pri novi frizerki dam za isto barvanje in strizenje skoraj 3x manj.

Lp, Naja

Kateri frizer jih pa nima? Vsi ti saloni z zvenečimi imeni so prepolni samih vajencev in sem pa tja imajo kakšnega frizerja, ki malo bolje obvlada zadevo. Vendar ti, ki so dobri, ne zmorejo obdelati vseh ženskih glav, zatorej je veliko vas prisiljeno sesti na stol in se prepustiti obdelavi vajenca, medtem ko cena, ki jo plačate, ni prav nič vajeniška. Veliki guru pa uživa in uživa. Pa naj bo to Mič, Stevo ali pa bilo kdo drug. Ej ženske ….

Naja31,
h kateremu frizerju pa hodiš sedaj? Tudi jaz sem ena tistih, ki preveč plačujem, pa mi gre že malo na živce ( da o denarnici ne govorim ). Rada bi zamenjala, pa nimam pojma, kam, kje dobro strižejo.

Mene pa zanima, koliko sploh stane npr. barvni preliv + striženje + fen frizura v LJ??

lp n.

Tudi jaz sem nehala hodit k Maliju, ker je grozno drag. Hodila sem sicer vedno k eni frizerki (ki ni vajenka), tako da sem bila zadovoljna. Toda cena….

Sedaj pa “lutam” kot izgubljena duša od frizerja do frizerja in se nikjer ne morem ustalit. Mi tudi nikjer še ni odgovarjalo. Če pozna katera frizerja v Lj., ki ni drag in dobro striže, naj naredi malo reklame!

meni je v redu v salonu Pegaz v BS3, šefica Nives, zelo prijazni, moderni in obvladajo. Cene pa mislim, da zmerne, jst dam 13 jurjev za striženje in barvanje pramene plus fenanje in to na dolge lase, kar je dražje kot na kratke. Pa to grem na ene 3,4 mesece, tko da se mi ne zdi tolk grozno velik. Zadovoljna sem pa vedno zelo.

Koliko pa je strizenje in barvanje pri maliju, k je tok grozen drago?
Koliko ponavadi daste za frizerja? Jst dam ponavadi 10000 barvanje+strizenje za srednje dolge lase.

Predrago, če me vprašaš. za striženje , barvanje in fen frizuro dam 14 jurjev.Ka čš: za lepoto je treba plačat:/

Pa ne samo, da je predrago. dala sem 16.000,00 SIT pa brez računa. Skoraj bi ga prijavila.

cau!
samo strizenje je kar ok, sicer sem morala it nazaj, da mi nekaj popravijo. ce imas sreco, da je vse ok, je lahko izkusnja cisto prijetna, ce pa pride do zapleta, se lahko pripravis na presenetljivo zanicljiv odnos s strani sefa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close