Salon Mali
Kateri frizer jih pa nima? Vsi ti saloni z zvenečimi imeni so prepolni samih vajencev in sem pa tja imajo kakšnega frizerja, ki malo bolje obvlada zadevo. Vendar ti, ki so dobri, ne zmorejo obdelati vseh ženskih glav, zatorej je veliko vas prisiljeno sesti na stol in se prepustiti obdelavi vajenca, medtem ko cena, ki jo plačate, ni prav nič vajeniška. Veliki guru pa uživa in uživa. Pa naj bo to Mič, Stevo ali pa bilo kdo drug. Ej ženske ….
Tudi jaz sem nehala hodit k Maliju, ker je grozno drag. Hodila sem sicer vedno k eni frizerki (ki ni vajenka), tako da sem bila zadovoljna. Toda cena….
Sedaj pa “lutam” kot izgubljena duša od frizerja do frizerja in se nikjer ne morem ustalit. Mi tudi nikjer še ni odgovarjalo. Če pozna katera frizerja v Lj., ki ni drag in dobro striže, naj naredi malo reklame!
meni je v redu v salonu Pegaz v BS3, šefica Nives, zelo prijazni, moderni in obvladajo. Cene pa mislim, da zmerne, jst dam 13 jurjev za striženje in barvanje pramene plus fenanje in to na dolge lase, kar je dražje kot na kratke. Pa to grem na ene 3,4 mesece, tko da se mi ne zdi tolk grozno velik. Zadovoljna sem pa vedno zelo.
Forum je zaprt za komentiranje.