Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Salomonov oglasnik

Salomonov oglasnik

Gledam salomonov oglasnih na netu in ne morem verjeti, da stane ena ura vpogleda 450 sit. A je to normalno? Pričakovala bi, da bom za ta znesek imela dostop vsaj en teden. Pa saj se bolj splača tiskana izdaja (jo lahko bereš kjerkoli in kadarkoli). Res, da so tukaj tudi novi oglasi, vendar kar je preveč je pa preveč.

A sem mogoče kaj narobe razumela, ali je res cena taka?

LP

Plačljiv vpogled velja že nekaj časa in je čisto mimo. A očitno neka logika je, ker bi sicer šli na drug sistem. Jaz naredim tako: pobrskam po netu, si izpišemi zanimive oglase in grem potem v knjižnico pogledati tekočo izdajo za telefonske številke.

To je cena za to, da si med prvimi (npr. pri iskanju stanovanja je to zelo pomembno, sicer te prehitijo ostali).

In če greš na internet šele popoldne namesto dopoldne, si vrgel denar stran, na primer. Jaka logika.

Zakaj si ga vrgel stran ?

Jože Ficko lahko da oglas za svoje stanovanje ob petih popoldan, mar ne ?

Sicer pa, zakaj bi bili mi pametni ? Očitno salomon s tem služi, zato ima tak sistem. Uporabljaj ga, če hočeš. Te noben ne sili.

Ma ja, saj, pač imajo tak sistem. Moti me le to, da moraš plačati 450 sit za eno uro. Imam dva majhna otroka in v tej uri je potrebno dojiti, previjati in še kaj. Tudi zvečer ni ziher, da se ne bo noben zbudil takrat. Da bi le vpogled veljal malo dlje. Sicer pa, oni imajo zaslužek in briga njih, kakšne so naše težave…. Sicer pa se ne bom obremenjevala s tem. Bom pač še naprej kupovala tiskano izdajo in z zamudo brala oglase:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close